Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hahmonpoisto!

Meneillään on hahmonpoisto, käythän ilmoittamassa hahmosi ylläolevasta linkistä!

TAKAISIN

Tänne kuuluvat NPC-hahmohakemukset!

Tänne laitetaan vauvahakemukset!

Hakemus

 

 Olethan lukenut säännöt tarkasti läpi, ja

upottanut selviytymisoppaan tiedot päähäsi?

 

* Pakolliset on merkattu tähdellä

*Nettinimi: Nimi jolla sinä liikut sivuilla, ei hahmon nimi.

*Hahmon nimi: Etunimi, sitten isän nimi, ja perään tytär/poika. Lempinimet lainausmerkein.  (Alexandra "Alex" Thomasin tytär)

*Sukupuoli: Nainen vai mies, muu?

 

*Heimo: Quercusa, Tenebrae, Corvusa, Morga, Glacina vai Veneficium?

Jos olet vaeltaja, mainitse oletko kylätön tai mihin kylään kuulut.

*Ammatti: Soturi, kokki, lääkäri, rakentaja, käsityöläinen, eläintenkesyttäjä vai viihdyttäjä, entä kenties toisen ammatin päälle yrittäjyys? Max. 2, mutta jos olet lääkäri, sinulla ei voi olla toista pääammattia, mutta voit olla yrittäjä.

Jos olet kylätön vaeltaja, sinulla ei ole pääammattia, mutta voit olla yrittäjä. Jos kuulut kylään, mainitse ammatti.

 

*Lyhyt kuvaus: Tämä tulee hahmojen sivuille näkyviin kuvaukseksi hahmostasi. Kuvaile hyvin lyhyesti hahmoasi, maksimissaan kahdella virkkeellä.

*Ulkonäkö: Miltä hahmosi näyttää? Vähintään viisi virkettä. Kerro esimerkiksi silmien väri, hiusten väri ja pituus, vaatetus, mahdollisista arvista, hahmon pituus, kehon rakenne, kasvojen muoto, äänestä, kävelytyylistä, jne. Muista, että kukaan ei ole täydellinen Mary Sue.

Kuva: Jos sinulla on hahmostasi kuva, linkitä se tähän. Muista, että sinulla täytyy olla täydet oikeudet kuvaan.

Faceclaim: Jos hahmosi on ulkonäöltään tietty ihminen, kerro hänen nimensä, esim. Emilia Clarke. Kahdella hahmolla ei voi olla samaa faceclaimia.

 

*Luonne: Minkälainen hahmosi on luonteeltaan? Voit kertoa esimerkiksi näistä: Introvertti vs ekstrovertti, vahvat, näkyvät luonteenpiirteet, omat moraalit, usko, seksuaalisuus, tavat, asiat joista hän pitää ja ei pidä, pelot jne.  Kukaan ei ole täydellinen, kaikilla on heikkouksia! Juuri ne tekevät hahmostasi ihmismäisen ja kiinnostavan. Viisi virkettä tähänkin.

*Taidot: Saat näin alussa 30 taitopistettä, jotka sijoitat näihin taitoihin asteikolla 0-10. Jos hahmollasi on muita taitoja tai on joitain asioita joita hän ei osaa, ne voit kertoa luonteessa. Taidoista ja esimerkiksi siitä, miten niitä voi korottaa, lisää täällä.

Miekkailu: 0-10

Jousiammunta: 0-10

Veitset: 0-10

Vahvuus: 0-10

Nopeus: 0-10

Älykkyys: 0-10

Karisma: 0-10

Nippelitieto: Vähän kuin muuta-kohta hakemuksissa. Kerro hyvin lyhyesti ranskalaisin viivoin pieniä asioita hahmostasi, jotka ovat silti hyödyllisiä. Kuten seksualisuus, maneereja, sairauksia, tai vaikka linkitä hahmosta pinterest-taulu, jos sellainen löytyy. Älä kuitenkaan toista sellaisia asioita, jotka olet jo maininnut muualla.

Menneisyys: Mitä hahmollesi tapahtui menneisyydessään? Sukupuunkin saa tähän laittaa, jos sen tietää.

 

Toiveet: Joku tietty jonka tahtoisit kouluttajaksesi? Vai unelmoitko johtajaksi nousua? Kenties halajat omaa perhettä? Mitä vain, mistä hahmosi unelmoi ja mitä hän toivoo elämältään.

 1  2  3  4  5  6  >

Nimi

Kotisivut

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yksi plus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Epsuxx

06.10.2018 18:06
Zenya Kashgarin tytär hyväksytty!

Nimi: Glowe

06.10.2018 14:12
Nettinimi: Glowe
Hahmon nimi: Zenya Kashgarin tytär
Sukupuoli: Nainen
Heimo: Vaeltaja
Ammatti: Rikollinen

Lyhyt kuvaus: Punatukkainen rikollisenalku.

Ulkonäkö:
Zenya on siro linnunluinen nuori neiti, jonka ruumiinrakenne on hoikka, ja heiveröinen. Heiveröistä olemusta korostaa vain se, että Zenya on selkeästi alipainoinen. Zenya ei myöskään ole mikään hirveä hujoppi, maasta päälaelle senttejä on noin 165. Heikosta ravintotilanteestaan huolimatta neiti ei ole täysi luuranko, vaan lihakset erottuvat selvästi rentonakin ollessaan käsivarsista ja muualta kehosta. Syy tähänkin tosin lienee se, ettei Zenyalla ole ylimääräistä rasvaa juuri ollenkaan. Aliravitsemuksen vuoksi Zenya palelee usein.
Zenyan hiukset ovat pitkät, paksut ja kamman puuttuessa paikoitellen hyvin takkuiset. Hiukset ovat luonnolliselta väriltään tummanpunertavat, ja Zenya pitää niitä enimmäkseen kasvojen vasemmalle puolelle painottuvalla jakauksella, joko auki tai yksinkertaiselle poninhännälle sidottuna. Hiukset yltävät lapaluiden alaosaan, sitä pidemmäksi kasvaessa Zenya yleensä leikkaa hiuksensa veitsellä poikki. Hiusten väriä jäljittelevät myös naisen ohuet kulmakarvat, jotka ovat myöskin punertavat.
Zenyan kasvot ovat hyvin sirot ja teräväpiirteiset, poskien jäädessä lommoille aliravitsemuksen vuoksi. Kasvot ovat luontaisestikin pienet, ja erityisesti ohut, terävä leuka kiinnittää huomiota. Naisen silmät ovat yllättävän suuret, ja väriltään vihreät. Purenta on tytöllä normaali, joskin yläetuhampaat ovat vähän turhan isonnäköiset pienissä kasvoissa. Zenyan iho on vaalea jatkuvasta auringostakin huolimatta, ja ruskettumisen sijaan neiti on herkempi palamaan. Kovilla helteillä tytön naama saattaakin punoittaa auringon vuoksi. Zenyalla on kasvoissaan tiheästi pisamia. Eniten pisamia esiintyy poskilla, ja nenän päällä, mutta niin otsa, leuka ja hartiatkaan eivät ole jääneet ilman. Kesäisin pisamat erottuvat tummempina, ja talvella vaaleampina, mutta koskaan ne eivät häviä kokonaan Zenyan kasvoilta. Pisamien keskelle hukkuu muutama pienehkö luomi, joista suurin on oikeanpuoleisella poskella lähellä leukaluuta. Zenyan perusilme on yllättävän pehmeä ja viattoman lapsenomainen. Kaiketi pienet kasvot tekevät hänestä säikähtäneen lapsen näköisen. Kasvot ovat arvettomat, mutta kehosta ja käsivarsista löytyy tummempia juovia, jotka ovat tulleet niin miekoista, veitsistä kuin eläintenkin hampaista.
Zenyan asusteisiin kuuluu usein vihreän sävyisiä, tai tummia vaatteita maastoutumiskysymyksen takia. Kaikki naisen päällä oleva on varastettu, ja vaatteiden likaantuessa tai hajotessa Zenya on jälleen nykkimässä lähintä pyykkinarua. Naisen päällä näkyy myös liian suuria miesten vaatteita, sillä neitokainen ei nirsoile. Ainoa pysyvä asuste on tummanruskea miekkavyö, jossa Zenya pitää miekkaansa, sekä kahta veistään. Saappaita varastellessaan Zenyalla ainoa kriteeri on saada kolmas, pieni veitsi mahtumaan toiseen saappaaseen piiloon. Hevosta Zenya ei omista, ja ratsu vaihtuu usein. Zenyan taidoista ehdottomasti vahvimmat ovat veitsien ja miekan käyttö. Nainen kantaa mukanaan pitkää, mutta kevyttä miekkaa, ja on nopea ja taidokas terän käyttäjä, eikä Zenya pelkää käydä itseään paljon vahvemman miekkailijan kimppuun. Zenyan iskut ovat nopeita ja tarkkoja, ja nainen kykenee jopa torjumaan miekan avulla nuolen, jos vain huomaa ampujan tarpeeksi ajoissa, ja ennen kuin nuoli on laukaistu matkaan. Zenya on tarkka veitsenheittäjä, mutta enimmäkseen veitsiä Zenya käyttää tappoaikeissa. Pienikokoisuutensa ja heikkoutensa vuoksi Zenya ei mielellään jää puukkotappeluun, vaan hiippailee mieluummin kaikessa hiljaisuudessa pistämään kaulaan tai selkään reiän. Jos Zenya jonkun tappaa, tulee tappo luultavimmin toteutumaan kaikessa hiljaisuudessa veitsellä. Keveytensä ja varkaanhommien vuoksi Zenya on myös taitava liikkumaan hiljaa niin lumessa kuin sora-alustallakin. Mikään kissa nainen tietenkään ole, mutta ehtii usein tarpeeksi lähelle, että yltää iskemään veitsen kohteeseensa. Jousta Zenya ei osaa oikeastaan ollenkaan käyttää. Nainen kyllä tietää mitenpäin nuoli jousta vasten menee, mutta siinäpä se. Zenya osuu kohteeseensa vain lähietäisyydeltä, ja silloinkaan hän ei saa jouseen tarpeeksi voimaa, että nuoli tekisi kovin vakavaa jälkeä. Jousta nainen käyttääkin siis vain pakon edessä, itsepuolustukseen.

Kuva: https://i.pinimg.com/564x/dc/82/7f/dc827fc86b688cfaccaeb65ec9e32e9c.jpg
Faceclaim: -

Luonne:
Zenya ei ole se ensimmäinen henkilö johon kannattaa luottaa. Nainen on hyvin itsekeskeinen ja ajattelee oikeastaan kaikessa omaa etuaan. Menneisyyden tuttavansa vuoksi nainen kuitenkin yrittää olla vieraalle mukava, lypsää tietoja ja ehkäpä vieraasta saa jonkinlaista hyötyä; ruokaa, suojaa, matkakumppanin joksikin aikaa. Zenya osaa olla hyvinkin hurmaava ja herttaisen oloinen, mutta ei kannata yllättyä jos nainen on aamulla hävinnyt matkakumppaninsa tavaroiden kanssa. Zenya kykenee pitkiinkin yhteistyöaikoihin, ja sietää monenlaisen ihmisen seuraa, mutta nainen ei oikein kykene muodostamaan läheisiä suhteita. Toisten kuolema ja loukkaantuminen ei herätä Zenyassa oikein minkäänlaisia tunteita ja jos Zenya saa syyn, nainen kykenee kylmäverisesti murhaamaan pitkänkin matkatoverin. Kaikilta Zenya ei kuitenkaan varasta, vaan osa valita kohteensa siten että onnistumismahdollisuus on parempi. Monen kanssa kohtaaminen onkin mennyt siten, ettei toisella ole ollut harmainta aavistustakaan Zenyan ikävästä petturin puolesta. Ryhmänjäseneksi, tai matkakumppaniksi Zenya on rohkea ja omatoiminen nainen, joka ainakin yrittää esittää ettei elä muiden siivellä. Sosiaalisessa kanssakäymisessä Zenya on yllättävän puhelias, huumorintajuinen ja nauravainen persoona, joka saattaa käydä hyvinkin nopeasti läheiseksi, ellei jopa vietteleväksi. Zenya ei katso petikavereidensa sukupuolta, vaan kokee niin miehet kuin naisetkin ihan yhtä kiinnostavina. Kovin myötätuntoinen tai huomaavainen persoona Zenya ei kuitenkaan ole, vaikka hieman häiriintyneessä mielessään kaipaa ihmisseuraa ja läheisyyttä hyvin paljon, yksinäisyyden tullessa usein Zenyan seuraksi. Muiden kanssa ollessaan Zenyan pääkysymys on kuitenkin aina se, miten neiti itse voi uudesta tuttavuudestaan hyötyä.

Taidot:
Miekkailu: 7
Jousiammunta: 1
Veitset: 7
Vahvuus: 2
Nopeus: 6
Älykkyys: 4
Karisma: 3

Nippelitietoa:
-Zenyan isän nimi tulee englannin sanasta cash, mikä tarkoittaa rahaa.
-Zenyan nimi lausutaan ”Zenja”.
-Bi-seksuaali.

Menneisyys:
Isä: Kashgar Robenin poika (kuollut)
Äiti: Elya Malakin tytär (kuollut)
Sisarukset: -

Juopon penikaksi haukkuivat Morgan syrjäkyläläiset Zenyaa koko nuoren neidin elämän ajan, mutta ei voisi sanoa, että pelkästään isän maine varjostaisi Zenyaa, tai olisi ainoastaan neidin ongelmien syypäänä. Zenyan vanhemmat tulivat molemmat köyhistä oloista eikä äidin ja isän liittoa nyt kovin hurjasti siivittänyt rakkaus. Isä Kashgar oli lammaspaimen, ja Elya hyvin huonotuloinen ompelija, joka myi käsitöitään, jotta perhe saisi rahaa edes leivänkänttyyn. Zenyan muistoissa perheen pienellä tilalla ei ollut lampaan lammasta, sillä kaiketi rahahuolien takia perheen isä oli ratkennut juomaan Zenyan ollessa pieni. Lammaspaimenesta isä sitten leimattiinkin nopeasti juopoksi, joka oli tuttu näky läheisessä tavernassa. Isän toimista ei rahaa perheelle tullut, ja loppupelissä äidin vähät varat päätyivät isän kurkusta alas. Päissään Kashgar oli harmillisen lyhytpinnainen ja vaimon sekä tyttären hakkaaminen oli ihan viikottaista hommaa. Moni naapuri taisi olla perheen tilanteesta tietoinen, mutta eipä kukaan asiaan puuttunut, tai edes mennyt kertomaan Morgan sotilaille tai linnan muulle väelle. Kaiketi myöskin köyhät naapurit eivät halunneet asiaa omaksi vaivakseen, luotto Morgan ylimystöön oli tässä naapurustossa heikkoa.
Zenya oli ollut aina hankala lapsi, kiukutteleva, karkaileva, ja monin tavoin sääntöjä rikkova. Jo pienenä Zenya tuli naapurustossa tutuksi kiusanteosta, varastelusta, ja ilkivallasta ja lopulta lapsesta tuli myös syntipukki oikeastaan kaikkeen tavaroiden katoamiseen ja muuhun sellaiseen. Jos naapureita ja köyhäinväkeä perheen kotona kävi, yleensä vieraat tulivat vihoissaan valittamaan joko Zenyasta tai päissään riehuneesta isästä. Monta kertaa perhettä uhkailtiin ylemmälle taholle ilmoittamisesta, mutta näköjään ne olivat jääneet vain uhkauksiksi. Zenyan äiti Elya yritti jotenkuten saada tytärtään kuriin, mutta oli jo niin uupunut, ettei tytön ojentamisesta tullut oikein mitään. Isä sen sijaan ei osoittanut mitään kiinnostusta tytön käyttäytymistä kohtaan, tai pahempaa, rohkaisi tyttöä varastamaan ruokaa.
Zenyan äiti kuoli tautiin Zenyan ollessa 10-vuotias, kun perheen isällä ei ollut rahaa, taikka kiinnostusta ostaa lääkkeitä täysin hoidettavaan tulehdukseen. Elya ei ollut eläessään mikään maailman paras äiti, mutta vanhemmistaan juuri äiti oli ollut Zenyalle rakkaampi. Kukaan ei kuitenkaan tullut kiinnittäneeksi huomiota sellaiseen huolestuttavaan seikkaan, ettei tyttö itkenyt kyyneltäkään äitinsä hautajaisissa, vaikka Zenya todella oli äitiään rakastanut.
Äidin kuoleman jälkeen isän ja tyttären välit oikeastaan paranivat. Tai ainakin isä jätti tyttönsä aiempaa enemmän rauhaan. Kashgar kulutti päivänsä juoden, ja kotona lojuten, ja Zenyan rötökset pahenivat. Zenya eli käytännössä täysin varastellen, eikä toisten lasten vahingoittaminen, tai pienempien eläinten tappaminen jäänyt yhteen kertaan. 11-vuotiaana Zenyan elämään tuli kuitenkin pieni valonpilkahdus kun resuinen tyttö tapasi suurinpiirtein itsensä ikäisen pojan. Voi kuinka eri maailmoista he olivatkaan; pojasta näki heti että pojan perheellä oli rahaa ja poika kouluttautui soturiksi, olihan nuorukaisella miekka lappeellaan. Poika sääli Zenyaa ja kun tytön sattui linnan ulkopuolella käydessään näkemään, tuli pojalle tavaksi jutella Zenyalle, antaa tytölle mukanaan olevaa ruokaa tai rahaa. Pojalle rahamäärät olivat pikkusummia, mutta Zenya ei ollut ikinä edes nähnyt sellaisia summia. Pääosin hyödyn takia Zenya alkoi olla pojalle mukava, ja rahat ja ruuat tyttö piilotti isältään. Sitten eräänä päivänä soturipoika ehdotti, halusiko Zenya oppia miekkailemaan. Tietenkin halusi eikä kulunut kauaa, kun puukepit vaihtuivat oikeisiin miekkoihin, ja veitsiin, joita poika kiikutti mukanaan linnan ulkopuolelle ihan vain Zenyan harjoituksia varten. Varmaan nuorukainen joutui vaikeuksiin, kai se nyt joskus oli jäänyt kiinni miekkojen luvatta ottamisesta ja kuljettamisesta linnakkeen ulkopuolelle. Pienet ongelmat eivät tainneet nuorukaista kuitenkaan haitata, sillä viikottainen harjoittelu jatkui ja Zenya kehittyi hurjaa vauhtia lähes samalle tasolle kuin soturiksi opiskeleva poika. Pojasta tuli Zenyalle ainoa, oikea ystävä.
Zenyan täyttäessä 13-vuotta, oli Kashgar huomannut, että tyttärestä alkoi kasvaa oikein sievä likka. Ja siitähän isä keksi mitä hirveimmän tulevaisuuden tyttärelleen. Harvoille ja valituille tanervan tutuille Kashgar alkoi kaupata tyttöään seksuaalista seuraa varten. Ja rahat isä käytti juomiseen. Niin huoraamista kuin pojankin tapaamisia jatkui kaksi vuotta, kunnes 15-vuotiaana Zenyan mitta tuli täyteen. Tyttö tappoi Kashgarin puukottamalla isäänsä useita kertoja kaksikon kotona. Zenya tiesi jäävänsä tästä rikoksesta kiinni, ja saavansa kovan tuomion, joten jättäen ruumiin talon lattialle lojumaan, Zenya pakeni yön turvin Morgasta. Zenya jatkoi varkaan elämäänsä ja on nähnyt naamansa muutaman kerran etsintäkuulutettu-julistuksissa Morgan lähellä. Zenyan rikokset ovat kuitenkin laajentuneet jo useampaan murhaan, ja hevosvarkauksiin, jotka eivät varmaan edes sotureiden ja ylimystön tiedossa ole.

Toiveet: Tulla tunnetuksi rikollisuuden parissa; palveluksia tarjoavana palkkamurhaajana, varkaana ym. Kenties nousta jonkinlaisen rikollisjärjestön johtajaksi.

Nimi: Raven

29.09.2018 21:38
Adrianna Mina Julianin tytär hyväksytty, kouluttajaksi North Finleyn poika!

Nimi: Epsuxx

29.09.2018 19:40
Nettinimi: Epsuxx
Hahmon nimi: Adrianna Mina Julianin tytär
Sukupuoli: Nainen
Heimo: Quercusa
Ammatti: Soturi ja eläintenkesyttäjä

Lyhyt kuvaus: Mustatukkainen, eriparisilmäinen ja erikoisesti pukeutuva nuori nainen, jolla on pisteliäs luonne ja arpia kasvoissaan.

Ulkonäkö: Adrianna on ensisilmäyksellä pitkä ja hoikka, erikoisella tavalla arvokkaan oloinen nuori nainen. Hänen olemuksensa on ryhdikäs ja ehkä aavistuksen ylimielinen, joka antaa vaikutelman kunnioitettavasta henkilöstä, vaikkei hän sitä olisikaan. Adriannaa kuvailisi hyvin sana cool - hän onnistuu olemaan juuri sitä huolimatta siitä, millaisista oloista hän on lähtöisin. Toisaalta Adrianna pitää coolia kulissia tarkoituksella yllä, näyttääkseen juurikin arvokkaammalta kuin voisi ajatella lähtökohtien perusteella.
Adriannalla on pitkät ja erittäin paksut, mustat hiukset, joita hän pitää yleensä poninhännällä tai muilla kampauksilla, jotteivat ne tulisi tielle. Tytön kulmakarvat ovat samansävyiset, sekä tuuheat ja erittäin ilmeikkäät.
Adriannan kasvot ovat kauniit omalla teräväpiirteisellä tavallaan. Hänellä on suora nenä, terävä leuan kaari ja siro kaula. Hänen kasvoissaan on kuitenkin erikoisia piirteitä, jotka tekevät niistä mielenkiintoisemmat. Ensinnäkin Adriannan silmät ovat eriparia - toinen on vaaleanharmaa, toinen on kirkkaansininen. Tytön kasvoissa on arpia, joita löytyy otsalta, vasemman silmän yläpuolelta ja nenänvarren lähettyviltä, sekä yksi alahuulessa ja jatkuu hiukan leukaan.
Adriannan on ruuminrakenteeltaan hoikka ja aika pitkäkin, mutta sirosta ja sulavasta olemuksestaan huolimatta hänen kehossaan on myös lihaksia, jotka myös näkyvät, eikä tytöstä saa heikkoa vaikutelmaa. Hän liikkuu sulavasti halutessaan, ja on hyvinkin ketterä sekä notkea ihminen, mutta ollessaan esimerkiksi vihainen, stressaantunut, ahdistunut, tai jotakin muuta samantyylistä, hänen liikkeensä ovat aika teräviä ja jännittyneitä.
Adriannan vaatteet ovat omalaatuisia ja ehkä erikoisia joidenkin makuun, mutta toisaalta Adriannalla ei olisi rahaa sen kummoisempiin vaatteisiin. Hän on kuitenkin rahojensa puitteissa saanut aikaan hyviä tuloksia, ja yleisesti ottaen pitää vaatteistaan ja siitä, miltä näyttää. Adrianna on joutunut tekemään vaatteitaan aika paljon itse, juurikin vähäisten rahojen takia.
Periaatteessa Adriannan vaatteet ovat vain kankaanriekaleita, melkeinpä rääsyjä, joita on käytetty kekseliäästi ja saatu aikaan erilaisia yläosia. Adrianna on ommellut kankaita, lisäillyt niihin nahkaa tai ketjuja tai muita koristeita, ja leikellyt kankaita mieleisellään tavalla, niin että aikaan on saatu kiehtova ja erilainen asuinkokonaisuus. Huolimatta niin sanotuista rääsyistä, Adrianna ei näytä epäsiistiltä, sillä hän pitää vaatteensa puhtaana ja käyttää niitä itsevarmasti.
Housut Adrianna on yleensä varastanut tai jopa ostanut (varastetuilla rahoilla), housut ovat yleensä väriltään mustat ja muodoltaan tiukat, mutta tarvittaessa joustavat. Hänellä on jalassaan mustat saappaat, jotka yltävät polven alapuolelle. Hänen asuinkokonaisuuteensa kuuluvat yleensä myös kaksi miekkaa ristikkäin selässä, sekä vyöllä olevat heittoveitset. Niitä häneltä löytyy myös saappaanvarsista ja vaatteiden hihoista ja mistä vain, missä ne pysyvät piilossa.

Luonne:

Adriannan huomattavimmat luonteenpiirteet ovat pisteliäisyys ja piikikkyys, jotka huomaa heti kun tytön kanssa yrittää jutella. Adrianna on jopa hapan, kylmä ja ilkeäkin uusille ihmisille, eikä häneen tästä syystä ole helppo tutustua.
Adrianna on sulkeutunut ihminen, joka suojaa sisintään piikikkäällä suojakuorella. Siksi hänen pisteliäisyyttään varsinkin ensitapaamisella ei voi olla huomaamatta. Hän saattaa myös laukoa oikeasti ilkeitä asioita tapaamilleen ihmisille. Hän ei yksinkertaisesti varo sanomisiaan, ja saattaa suututtaa ihmisiä hyvinkin herkästi. Totuus on kuitenkin, että hän on ihan tahallaan pisteliäs ja ärsyttävä muille ihmisille. Hän oikeastaan pyrkii karkottamaan kaikki luotaan, mutta siihen on syy, jota Adrianna ei suostu paljastamaan kenellekään. Syy siihen, miksi tyttö on niin ärsyttävä ja piikikäs muille ihmisille, on hänen kömpelyytensä sosiaalisissa tilanteissa. Adrianna on menettänyt perheensä varhain, eikä hänellä ole koskaan ollut ystäviä, jonka takia hän ei yksinkertaisesti osaa olla ystävällinen ja kohtelias. Siitä syystä hän on muille ihmisille sellainen kuin on, kun ei oikeastaan muustakaan tiedä. Ollessaan niin inhottava kun on, muutkaan ihmiset eivät vaivaudu olemaan hänelle ystävällisiä. Siksi Adriannan mielestä maailmassa ei edes ole mukavia ihmisiä, eikä hän usko voivansa koskaan pitää kenestäkään ihmisestä edes ystävänä.
Adriannan ärsyttävyyttä korostaa se, että hän saattaa pelleillä muiden kustannuksella, olla tahallaan ylikohtelias ja leikkiä herrasmiestä, kaikki tämäkin ihan vain tahallaan. Häntä voi olla vaikea saada vakavoitumaan, jos hän on päässyt pelleilyn vauhtiin. Adrianna ei koskaan hymyile tai naura aidosti. Hän hallitsee vain vinot, ironiset ja pilkalliset hymyt ja vahingoniloiset naurut, ehkä joskus jopa katkeran naurahduksen, jos hyvin käy. Aitoja hymyjä ja nauruja on hyvin hyvin harvassa, ja niitä näkevät lähinnä vain eläimet.
Jos joku on niin kärsivällinen ja yrittää keskustella tytön kanssa, hän kääntää jatkuvasti aiheen vastapuoleen tai peittää kaiken piikittelyn alle. Adrianna vihaa itsestään puhumista ja haluaa piilottaa menneisyytensä ja oman itsensä muilta ihmisiltä. On selvää, ettei Adrianna koskaan tee aloitteita ihmissuhteissa, hän ei yritä tutustua muihin ihmisiin.
Se on oikeastaan hiukan harmillista, ettei Adrianna edes yritä tutustua kehenkään. Syvällä sisimmässään hän on hyvinkin yksinäinen ihminen, kun kavereita ja perhettä ei ole. Hän on kuitenkin luovuttanut sen suhteen, että löytäisi joskus sellaisen ihmisen, jonka kanssa hän kokisi jaksavansa keskustella tai viettää aikaa. Hänen mielensä on jumittunut “vihaan kaikkia” asemalle, eikä sitä sieltä saa kovin helposti käännettyä pois. Hän kyllä tietää, ettei ystäviä saa olemalla sellainen kuin hän on, mutta hän ei jaksa yrittää olla mukava. Adrianna on hyvin välinpitämätön ja kylmä ihmisiä kohtaan, koska hän olettaa kaikkien olevan ärsyttäviä, eikä häneltä kannata myöskään pyytää apua mihinkään.
Vaikka Adrianna ei harrastakaan nauramista, se ei tarkoita, että hän olisi huumorintajuton ihminen. Huumorintajua häneltä kyllä löytyy, mutta hän ei hirveästi näytä sitä nauramisen muodossa. Hän itse suosii sarkasmin käyttöä ja viljeleekin sitä aika runsaasti. Adriannalla on usein vahvoja mielipiteitä, joita hän ei pelkää ilmaista, ja hän on selkeän itsevarma persoona ulospäin. Hän vaikuttaa siltä, etteivät pienet asiat häntä hetkauta, ja niin se onkin. Hän on sen verran vahvamielinen persoona, ettei varmaan edes maailmanloppu saisi häntä hirveästi hätkähtämään.
Adrianna kuitenkin vihaa hiljaa liikkuvia ihmisiä, joilla on pieni mahdollisuus säikäyttää hänet. Hän inhoaa myöskin sadetta ja mutaa. Hän ei pidä makeisista tai mistään muusta makeasta, ja hän vihaa viulunsoittoa. Vastaavasti hän pitää suht’ lämpimistä mutta pilvisistä päivistä, öistä, tuulesta, miekkailusta, ratsastamisesta ja totta kai eläimistä, koska ne ovat ainoita olentoja jotka viihtyvät myös Adriannan seurassa. Eläinten kanssa Adrianna on hyvin rauhallinen ja kärsivällinen, vaikka muuten hänen kärsivällisyydessään olisi runsaasti parannettavaa.
Kaiken sen piikikkyyden seassa Adrianna on älykäs persoona, joka osaa toimia myös paineen alla tarvittaessa. Hän osaa toimia nopeasti hätätilanteissa, jos vain haluaa, ja osaa välillä jopa käyttäytyä kunnolla. Tyttö on pääosin luotettava, koska hänellä ei ole ketään jolle laverrella toisten asioita. Adrianna vihaa muita heimoja, ja vaikkei hän varsinaisesti pidä omasta heimostaan, on se hänen mielestään kuitenkin parempi kuin muut heimot.
Jos joku onnistuu joskus tutustumaan Adriannaan niin hyvin, että hän uskaltaa hiukan raottaa suojamuuriaan ja olla hiukan mukavampi, voi huomata, ettei Adrianna ehkä olekaan niin itsevarma kuin antaa ymmärtää. Salaa tyttö on epävarma itsestään ja tulevaisuudestaan. Hän toivoo myös jossakin syvällä sisimmässään, että saisi jonkun ystävän, jonka kanssa keskustella asioista. Hän pelkää, että hänen suojamuurinsa kaatuu joskus jonkun seurassa, ja että hän murtuu ja hajoaa ja näin ollen hänen heikkoutensa ja epävarmuutensa tulee esille.


Taidot:

Miekkailu: 7
Jousiammunta: 0
Veitset: 7
Vahvuus: 3
Nopeus: 7
Älykkyys: 6
Karisma: 0

Nippelitieto:
- horoskoopiltaan kaksonen
- hetero
- omistaa hevosen

Menneisyys: Adriannan ollessa 6-vuotias, hänen vanhempansa Julian ja Danica kuolivat. Adriannalle kerrottiin, että hänen vanhempansa kuolivat onnettomuudessa, mutta hän ei ole koskaan uskonut siihen. Adriannan vanhempien kuoleman ympärillä pyöri mystisiä asioita, jotka nuorikin tyttö huomasi. Tästä syystä Adrianna uskoo, että hänen vanhempansa murhattiin. Adrianna haluaa selvittää totuuden vanhemmistaan ja heidän kuolemastaan, ja hän toivoo voivansa kostaa mahdolliselle murhaajalle. Tästä syystä Adrianna kouluttautuu eläintenkesyttäjän lisäksi myös soturiksi, koska hän haluaa olla tarpeeksi taitava ja koulutettu kostamista varten.
Adriannan vanhempien kuoltua hänet heitettiin tätinsä Janiyan hoiviin. Kaksikko ei koskaan tullut toimeen keskenään, vaan lähinnä välttelivät toisiaan. Janiya pahoinpiteli sisarentytärtään aika usein, ja lopulta iski häntä viinapullolla kasvoihin aiheuttaen tytön arvet ja melkein tämän silmän menetyksen. Adrianna oli vain 12-vuotias, kun hän pakeni tätiään ja jätti “kotinsa”.
Nykyään hän elää yksin köyhien alueella vaarallisissa ja epäilyttävissäkin oloissa, mutta kovapintaisena ja karaistuneena hän on selvinnyt hyvin ja sopeutunut huonoihin oloihin. Adrianna varastelee, jos ei pärjää muuten. Adrianna vihaa tätiään, ja toivoo salaa voivansa kostaa tällekin. Tytöllä oli pitkään itsetunto-ongelmia kasvojensa kanssa, koska hän pelkäsi arpiensa rumentavan kasvojaan, eikä esimerkiksi katsonut vuoteen peiliin. Tämän jälkeen hän on kuitenkin oppinut jopa pitämään arvistaan ja ulkonäöstään.

Isä: Julian Euanin poika - kuollut
Äiti: Danica Douglasin tytär - kuollut
Täti (äidin sisar): Janiya Douglasin tytär - elossa

Toiveet: Saada tietää totuus vanhemmistaan ja kostaa heidän kuolemansa, jos joku murhasi heidät. Toivoo myös voivansa kostaa tädilleen. Salaa toivoo saavansa ystävän/ystäviä, tai yksinkertaisesti jonkun, joka hyväksyy hänet sellaisena kuin hän on.

Nimi: Raven

23.07.2018 15:56
Hahmojeni faceclaimit:

Freya Dylanin tytär: Diana Silvers

Angwyn Jackin poika: Andy Biersack

Michael Bladen poika: Tuntematon

Aiden Williamin poika: Ben Nordberg

Lucius Lorenzon poika: Julian Mackay

Kane Judasin poika: Paul Craddock

Vastaus:

Jep!

Nimi: Epsuxx

09.06.2018 15:22
Ava Carrickin tytär, hyväksytty! Kouluttajaksi Ethan Cadenin poika.

Jason Taydenin poika, hyväksytty! Kouluttajaksi Jacob Jaydenin poika.

Nimi: Epsuxx

09.06.2018 14:54
Nettinimi: Epsuxx
Hahmon nimi: Jason Taydenin poika
Sukupuoli: Mies
Heimo: Tenebrae
Ammatti: Soturi

Lyhyt kuvaus: Tummapiirteinen mies, jolla on ruskeat silmät, päällisin puolin ystävällinen ja mukavan oloinen mies.

Ulkonäkö: Jason on tummapiirteinen mies. Hänellä on sotkuiset, tummanruskeat hiukset, jotka hän sutaisee vain kasvoilta taaksepäin ja antaa niiden olla niin kuin ne ovat. Ne ovat sivuilta lyhyemmät kuin päältä, mutta muuten hän ei niitä sen kummemmin muotoile. Hänen hiuksillaan on paha tapa tulla roikkumaan otsalle, ja Jason joutuu sukimaan niitä taaksepäin pois tieltä. Tummien hiuksien lisäksi Jasonilla on tummat, suhteellisen siistit kulmakarvat. Miehen silmätkin noudattavat samaa tummanruskeaa kaavaa, mutta tasaisen tumman sävyn lisäksi niissä esiintyy vaaleampia, vihertävänruskeita kohtia. Jasonin kasvonpiirteet ovat aika komeat, mutta hän ei itse välitä ulkonäöstään eikä yritä hurmata naisia sillä - niin vain käy muutenkin. Hänen kasvonsa ovat aika kulmikkaat, mutta samalla niissä on tietynlaista pehmeyttä. Hän on yleensä aika ystävällisen, helposti lähestyttävän ja rauhallisen näköinen levollisine mutta ilmeikkäine kasvonpiirteineen. Jasonin iho on aika hyväkuntoista, mutta ei täydellistä.
Jason on aika pitkä, ei mikään erityisen huomattavan pitkä, mutta kuitenkin aavistuksen keskivertoa pidempi. Hänen kehossaan on sopivasti lihaksia, mutta ne eivät pullistele esiin kovinkaan huomattavasti.
Jason käyttää yleensä tummia vaateita, aivan kuten muutkin heimolaiset useimmiten. Hänen vakiovaatteisiinsa kuuluvat mustat maiharityyliset kengät, jotka tukevat jalkoja hyvin, sekä musta, pitkä takki, jonka kaulusten suojaan hänellä on tapana piiloutua huonolla säällä. Takkinsa alla hän käyttää t-paitoja tai muita tavallisen tyylisiä paitoja, jotka ovat aina sävyltään tummia, esimerkiksi tummansinisiä tai -vihreitä, harmaita tai mustia. Housut ovat hänellä usein mustat farkuntapaiset. Jason saattaa jättää takkinsa pois asuinkokonaisuudestaan esimerkiksi harjoituksissa ja joskus muutenkin, ja tällöin hän saattaa farkkujen sijaan käyttää esimerkiksi reisitaskuhousuja.
Jasonilla on matala, viehättävä ääni. Hän hymyilee paljon ja helposti, mutta osaa palauttaa itsensä helposti vakavaksi.

Kuva: https://fi.pinterest.com/pin/826410600347528230/

Luonne: Jason on aika helposti lähestyttävä persoona, sillä hän on kohtelias ja suht' ystävällinen tapaamilleen ihmisille. Hän on hyvin huumorintajuinen persoona ja nauraa herkästi. Jason viihtyy sekä muiden ihmisten seurassa että yksinään. Tuntemattomille ja puolitutuilla, sekä tapaamilleen uusille ihmisille Jason vaikuttaa avoimelta, mutta hän ei loppujen lopuksi kerro juuri mitään itsestään - hän on taitava keskustelemaan niin, että johdattaa puheenaiheet muualle itsestään tai vastapuoleen. Pahoissa tilanteissa hän saattaa valehdella luontevasti itsestään jotakin, koska hän ei halua tuntemattomien ihmisten tietävän hänestä kovinkaan paljon. Ihmiset, jotka luulevat tuntevansa hänet, voivatkin tajuta, etteivät oikeastaan tunne häntä ollenkaan. Vain Jasonin läheisimmät ystävät tuntevat tämän oikeasti ja tietävät tästä enemmän kuin vain pinnan. Jason osaa siis olla aika manipuloivakin joskus, mutta ei koskaan tahallaan.
Jasonilla on ehkä pienimuotoinen naistennaurattajan maine. Hän on sen verran hyvännäköinen, että naiset pörräävät hänen ympärillään, ja koska hän on kaikille aika ystävällinen, kaikki luulevat olevansa hänelle jotakin erityistä. Oikeasti Jason ei välitä tällaista ympärillä hyörivistä naisista pätkän vertaa, ja jos joku roikkuu hänessä liikaa, hän murskaa hyvinkin kylmästi toisen tunteet ja karkottaa tämän luotaan. Julkisilla paikoilla ja suuremmissa porukoissa, esimerkiksi baareissa, hän on nimenomaan tällainen nauravainen, cool ja hyväntuulinen mies, jonka ympärillä naiset pörräävät, mutta pohjimmiltaan mies on jotakin ihan muuta.
Jason on hyväsydäminen persoona ja oikeastikin ystävällinen muille, mutta aito ystävällisyys ja avoimuus näkyy vain hänen läheisilleen. Heitä kohtaan hän on muutenkin todella suojelunhaluinen ja välittävä, ja kostaa takuuvarmasti niille, jotka vahingoittavat hänen ystäviään ja perheenjäseniään. Erityisesti hänen sisarensa, Sarina, on Jasonille todella tärkeä ihminen. Mahdollista elämänkumppania kohtaan Jason on myös suojeleva, välittävä ja uskollinen kaikin puolin. Jason vihaa ihmisiä, jotka ajattelevat rakkauden olevan vain seksin harrastamista, sillä hänelle itselleen tilanne on täysin päinvastainen. Hänelle on tärkeää, että rakastettu on myös hänen paras ystävänsä, jonka kanssa hän voi olla oma itsensä ja jakaa kaikki asiansa. Jason on läheisilleen luotettava persoona, joka kuuntelee heidän asioitaan ja yrittää ymmärtää ja auttaa aina parhaansa mukaan, ja uskoo voivansa uhrautua heidän puolestaan hyvinkin helposti. Läheistensä seurassa Jason on myös huumorintajuinen, iloinen persoona ja mukavaa seuraa, mutta myös sympaattinen ja tarvittaessa toista tukeva ja lohduttava.
Jason on ihminen, joka yrittää aina parhaansa jokaisessa tilanteessa. Hän sopeutuu helposti uusiin tilanteisiin, tavoittelee päämääriään suoraviivaisesti ja sinnikkäästi ja nauttii haasteista. Hän pystyy toimimaan hyvin paineen alla eikä hätkähdä helposti juuri mistään. Hän on rohkea persoona, joskus uhkarohkeakin, mutta yleensä hän ottaa riskejä, joissa on selkeästi yli 50% mahdollisuus onnistua. Jason on satunnaisesti vähän ilkikurisen hurvitteleva persoona, joka voi tuoda hänelle hiukan huvittelijan mainetta, mutta samalla Jason ei hirveästi välitä siitä, mitä muut ihmiset hänestä ajattelevat. Hän on itsevarma ja hänelle riittää, että hän itse tietää, millainen hän on - muut voivat hänen puolestaan ajatella mitä huvittavat. Jason on vahvamielinen, hän uskaltaa sanoa mielipiteensä avoimesti ääneen ja myös puolustaa niitä. Hän on rehellinen, mutta osaa myös sanoa mielipiteensä asiallisesti.
Jason ei arvostele muita kovinkaan herkästi, hän tietää, että ihmisten kuoren alla voi olla jotakin ihan muuta kuin mitä päällepäin näkyy. Hän yrittää päästä nopasti eroon ennakkoluuloista ja haluaa tutustua ihmisiin kunnolla ennen kuin sanoo heistä mitään mielipidettä. Jason on aika älykäs persoona.
Vaikka Jasonissa on paljon hyvää, hänellä on myös niin sanottu pimeä puolensa. Jason ei suutu kovin nopeasti, mutta suuttuessaan hänen on vaikea pidätellä itseään. Hänen tekisi mieli vain lyödä jokaista vastaantulijaa ollessaan suuttunut, ja tällöin yleensä pakenee jonnekin omaan rauhaansa hyvin pitkäksi aikaa rauhoittumaan. Hän on pitkävihainen persoona, joka jaksaa kyllä vihoitella miltei loputtomiin, ellei vihan kohde ole vain jotenkin niin suloinen tai muuta vastaavaa, että hän ei voi kuin leppyä. Hän voi tehdä sellaisen ihmisen, joka on loukannut häntä, elämästä hyvin inhottavaa ja mustata toisen maineen häikäilemättä. Jasonin kostonhimo voi joskus mennä myös vähän yli, ja hän tarvitsee jonkun hillitsemään itseään näissä tilanteissa. Jason osaa välillä olla hyvinkin räjähtävä persoona vihaisten tunteidensa kanssa. Joskus Jasonista kuoriutuu myös häikäilemätön, kylmä mies, joka voi murhata toisen hyvinkin kylmäverisesti. Tämä on kuitenkin harvassa, mutta jossakin sisällään Jason kantaa pimeää itseään, joka yrittää välillä tulla esiin muutoin rauhallisen kuoren alta estelystä huolimatta.
Jason pitää illoista, kun ilma viilenee, ja yöt ovat myös hänelle mieluisia. Hän saattaa kuljeskella öisin, ihan vain saadakseen olla yksinään. Jason viettää paljon aikaansa ihmisporukoissa, mutta yrittää mahdollisimman usein löytää aikaa olla myös yksin. Jason pitää ylipäätäänkin viileästä säästä ja vastaavasti hän ei pidä kovin paljon kuumuudesta. Hän pitää myös hiljaisuudesta ja tykkää olla jossakin, missä kuuluu vain luonnonääniä eikä yhtään ihmisten pitämää melua. Hän pitää myös miekkailusta, joka on yksi hänen vahvuuksistaan. Jason ei pidä ihmisistä, jotka arvostelevat toisia häikäilemättömästi ja hän inhoaa miehiä, jotka kohtelevat naisia paskamaisesti. Jason pitää musiikista, mutta inhoaa tanssimista.

Taidot:

Miekkailu: 6
Jousiammunta: 0
Veitset: 1
Vahvuus: 5
Nopeus: 5
Älykkyys: 6
Karisma: 7

Nippelitieto:
- Osaa soittaa viulua sekä jossain määrin kitaraa

Menneisyys: Jason syntyi perheensä esikoisena, ja hänellä on yksi vuotta nuorempi sisar, Sarina. Heidän vanhempiensa, Taydenin ja Maen suhde ei kuitenkaan ollut onnellinen. Tayden alkoholisoitui pian Sarinan syntymän jälkeen, ja alkoi lyödä vaimoaan. Mae yritti selvitä miehensä kanssa jonkin aikaa, mutta sitten tämä otti lapset mukaansa ja lähti. Tayden jäi yksin, ja Mae kasvatti lapsensa yksin. Jason kasvoi aika köyhissä oloissa, kun Mae oli työttömänä pitkään ja yritti elättää lapsensa edes jotenkin, ja on oppinut arvostamaan pieniäkin asioita elämässä. Nykyään heidän perheellään menee paremmin, sillä Mae on saanut töitä. Kukaan perheestä ei ole kiinnostunut Taydenin elämästä, eivätkä he edes tiedä, onko tämä enää elossa. Taydenistä ei puhuta koskaan, mutta Jason ja Sarina joutuvat kantamaan hänen nimeään kaikesta huolimatta.

Toiveet: Elämänkumppani, joka vastaa hänen käsityksiään rakkaudesta.

Nimi: Trixie

09.06.2018 01:51
Nettinimi: Trixie
Hahmon nimi: Ava Isla Carrickin tytär ”Ava”
Sukupuoli: Nainen
Heimo: Tenebrae
Ammatti: Soturi ja yrittäjä

Lyhyt kuvaus: Hintelän ja siron puoleinen tyttö, jolla on suuret pitkäripsiset silmät, pitkät ruskeat hiukset ja täyteläiset huulet. Luonteeltaan ujo ja taiteellinen mutta tuttujen seurassa hersyvä ja avoin.

Ulkonäkö: Ava on hyvin sirorakenteinen tyttö, jolla on pituutta 170 cm. Tyttö on hyvin hintelä, eikä hänen kehossaan ole juuri ollenkaan lihaksia. Hänellä ei ole ollenkaan mitään näkyvää lihasmassaa, eikä sen takia Ava ole mitenkään vahvoilla taisteluissa. Tytöllä on pitkät ja hoikat raajat, jotka ovat hyvin sopusuhtaiset ja sopivat hyvin Avan kehoon. Ava on hyvin kaunis, tai lähinnä ehkä söpö ja sievä. Tytöllä ei ole juurikaan kurveja kehossaan, hiukan kapeampi vyötärö hänellä on lantioonsa verrattuna, mutta muuten mitään nähtäviä ei ole juurikaan. Avalla on hyvin pienet rinnat, jotka ovat suunnilleen kuppikokoa A. Tytöllä on kapea kaula, ja ovaalin muotoiset kasvot. Hänellä on hyvin maidonvaalea iho, joka ei pala tai rusketu helposti, vaan siihen ilmantuu lähinnä pisamia, jos niitäkään. Muutenkin Avan iho on lähes virheetön, muutamia epäpuhtauksia siellä sun täällä. Tytöllä on hyvin täyteläiset huulet, jotka ovat yleensä hiukan rohtuneet - Avalla on huono tapa pureskella alahuultaan aina kun hermostuu tai on ajatuksissaan. Tytöllä on hyvin siro ja suora nenä, jossa on pieni lävistyksestä tullut reikä, joka on umpeutunut puoliksi, mutta se on silti hiukan näkyvä. Avalla on hyvin tummat ja tuuheat kulmakarvat, jotka ovat kuitenkin hyvin nypityt ja siistin näköiset. Ne ovat hiukan tummemmat kuin tytön hiukset. Avalla on todella suuret, siis aivan valtavat silmät, jotka ovat muodoltaan mantelia muistuttavat. Naisella on hyvin pastellin väriset iirikset. Niissä on sekoitus taivaansinistä ja jäänsinistä. Silmiä reunustaa tuuhea rivi pitkiä, tummia ripsiä, jotka ovat luonnostaan kaarevia, niin että ne kaartuvat kauniisti tytön silmien ylle. Avalla on hyvin pitkät, lainehtivat hiukset, jotka yltävät suunnilleen tytön alaselkään. Hiukset ovat hyvin paksut, niin että yksi tuppo on suunnilleen nyrkin paksuinen. Hiukset ovat väriltään ruskeat, mutta jotkut laineet ovat vaaleammat kuin muut hiukset. Tytöllä on yleensä hiukset auki, mutta Avalla on joskus hiukset sotkuisella nutturalla tai kahdella letillä. Mutta yleensä Avan hiukset ovat auki, ja ne muodostavat ikään kuin hunnun tytön ympärille. Tytöllä on hyvin pastellinvärinen vaatemaku, yleensä Ava suosii mahdollisimman värikkäitä ja muusta heimosta hiukan erottuvia vaatteita, mutta tyttö ei silti halua olla se musta lammas. Vain hiukan persoonallinen. Tytöllä on esimerkiksi muutamilla hiusväreillä värjättyjä villapaitoja, jonka takia ne ovat aivan pastellin pinkkejä ja sinisiä. Villapaitojen lisäksi tyttö yleensä käyttää reisitaskuhousuja, joita on myös värjäilty hiusväreillä. Tietenkin luontoon mennessä Ava laittaa maastoutuvat vaatteet, mutta muuten tyttö yleensä käyttää jotain muita vaatteita. Jaloissaan tytöllä on maiharin kaltaiset mutta vain kevyemmät kengät. Kesäisin Ava kulkee pelkästään paljain varpain, varsinkin öisin. Tyttö ei käytä juurikaan koruja, yksi pieni hopeinen nilkkakoru hänellä on, jossa on pieni sydän.

Kuva: https://fi.pinterest.com/pin/699606123339025010/

Luonne: Avasta tulee ensimmäisenä mieleen ulkonäkönsä puolesta ujo tyttö, joka ei puhu kenellekään, istuu vain yksin jossain nurkassa - eikä se juurikaan ole pielessä. Tyttö on hyvin ujo, eikä puhu kenellekään. Ensinnäkään, Ava ei tiedä yhtään, mistä puhua. Yleensä kenellekään ei ole mitään yhteistä tytön kanssa, vaan häntä lähinnä pidetään kummallisena tapauksena. Toiseksi, Avan sosiaaliset taidot ovat hyvin huonot, eikä tyttö vain osaa kommunikoida kunnolla muiden kanssa. Hän änkyttää, sopertaa ja yleisesti sanoo asioita joita ei tarkota kun hermostuu - mikä tapahtuu lähes heti sosiaalisissa tilanteissa. Rohkeaakaan Avasta ei saa edes tekemällä. Tyttö pelkää paljon asioita, eikä ole stressaavissa tilanteissa vahvimmillaan, päinvastoin. Ava ei kuitenkaan myöskään halua sitä, että muut kärsivät, joten tyttö yleensä pakottaa itsensä menemään ensimmäisenä, tai hyppäämään jostain kalliolta jotta muihin ei sattuisi enempää. Taiteellinen tyttö on ehdottomasti parhaimmillaan silloin kun pääsee maalaamaan, piirtämään tai ompelemaan. Silloin tyttö on aidosti oma itsensä, ilman mitään suojamuureja tai muutakaan. Avalla on hyvin huono huumorintaju, hän ymmärtää vain hyvin tuntemiensa henkilöiden huumoria. Tuntemattomien vitseille tyttö ei vain uskalla nauraa. Kuitenkin jos Avan luottamuksen saa, ei se hevillä lähde. Tytön suojamuurien laskeuduttua paljastuu hänestä ihana, valovoimainen persoona josta tuntuu hehkuvan yhtä paljon positiivisuutta kuin auringosta. Tyttö on hyvin herkkä pelkäämään asioita, ja häntä voisikin kutsua pelokkaaksi. Ajatusmaailmaltaan hän ehdottomasti on optimisti, yleensä Avalla on taipumus ajatella asioita positiivisesti kuin negatiivisesti. Ava on älykäs, ei mikään huippunero, mutta yleisesti tavallista tallaajaa älykkäämpi. Tyttö rakastaa kirjallisuutta, ja yleensä tytön löytääkin lukemasta kirjaa. Väkivalta on hänelle suuri tabu, eikä hän kestä ollenkaan väkivallan näkemistä. Se saa herkän Avan itkemään. Hän on armoton romantikko, ja rakastaa kaikkea romanttista. Punaiset ruusut, kynttilät ja aamiaiset sänkyyn ovat kuin hunajaa Avalle. Vastapainoksi Ava suuttuu herkästi, ja on hyvinkin pitkävihainen. Tyttö saattaa suuttua joidenkin mielestä mitättömistä asioista, mutta Avalle pienetkin asiat ovat tärkeitä. Mutta silti tytön kanssa tulee helposti toimeen, ja hän on helppoa seuraa. Lyhyesti Ava on siis hersyvä ja valovoimainen , kunhan hänen kuorensa sisälle pääsee.

Taidot:
Miekkailu: 2
Jousiammunta: 6
Veitset: 1
Vahvuus: 1
Nopeus: 9
Älykkyys: 10
Karisma: 1

Nippelitieto: ~Yrittäjänä maalaa luontokuvia ja myy niitä
~Pelkää ampiaisia, ukkosta, hämähäkkejä, pimeää ja sen lisäksi ahtaita paikkoja
~Rakastaa öitä ja auringonlaskuja, hiippailee yleensä silloin maalaamaan ja lukemaan ulos
~Osaa soittaa kitaraa ja pianoa

Menneisyys: Ava syntyi normaalisti kahdelle uskolliselle Tenebraen kansalaiselle, Erin Johnin tyttärelle ja Carrick Noelin pojalle. Tytöllä on yksi vanhempi veli, Archie, jolle Ava on kultaakin tärkeämpää. Avan vanhemmat olivat nuoria, ja heidän suhteensa ei Avan ja Archien syntymän jälkeen kauaa enää kestänyt. He erosivat, ja kumpikin suuntasi toiseen suuntaan. Carrick nai Filomena Richin tyttären ja Erin Johnin tytär jäi sinkuksi. Avalle ja Archielle syntyi pian kaksosveljet, Jackson ja Josh.

Ava alkoi maalaamaan jo nuorena, ja Archie sekä Filomena huomasivat hänen kykynsä. He alkoivat myymään tytön maalauksia, josta hän sai rahaa, ja sitä kautta tyttö on saanut kivan tienestin.

Toiveet: Saavuttaa unelmat, löytää sielunkumppani, saada elämäänsä joku joka välittää aidosti. Estää kaikki sodat ja väkivallat maailmasta. Kouluttajaksi Ethan Cadenin poika

Nimi: Trixie

06.06.2018 14:08
//Muokattu hake

Nettinimi: Trixie

Hahmon nimi: Ren ”Fox” Johnnyn tytär (ennen kutsumanimi oli Ren)

Sukupuoli: Nainen

Heimo: Tenebrae —> Corvusa

Ammatti: Soturi ja tuhopolttaja (toimii samalla henkivartijana)

Lyhyt kuvaus: Fox on lyhyt, sirorakenteinen, notkeanpuoleinen nainen, joka on luonteeltaan vetäytyvä ja kylmä.

Ulkonäkö: Foxista on vuosien saatossa kehkeytynyt alipainoisesta alokkaasta suorastaan lumoavan kaunis, aikuinen nainen. Foxin keho on hyvin sopusuhtainen, vaikka painoa silti naisella on aavistuksen liian vähän, hänen pituuteensa nähden. Fox kuitenkin nykyään syö paremmin, mikä näkyy hänen kehossaan hyvin pitkälle. Tytöllä on ruskettunut, pisamainen iho, joka on yleensä puhdas. Teinivuosista on jäänyt muutamia finnejä naamaan, mutta muuten naisella on iho kuin jollain huippumallilla. Foxilla on tiimalasin mallinen keho, kapea vyötärö ja leveä lantio. Naisella on suhteellisen pienet rinnat, ne ovat suunnilleen kuppikokoa A. Pituutta häneltä löytyy juuri ja juuri 155 cm. Naisella on ovaalin muotoiset, hyvin kauniit kasvot. Foxin silmät ovat tummanruskeat, melkein jopa punaiseen vivahtavat, aivan kuten hänen hiuksensakin. Foxin hiukset ovat joskus värjätty ties millä väreillä, mutta nyt ne ovat luonnollisen tulenpunaisen väriset, ja ulottuvat noin naisen rintoihin. Tytöllä on korvat täynnä lävistyksiä. Lävistykset ovat Foxin oma keino näyttää hänen olematonta taiteellisuuttaan. Sen lisäksi tytöllä on napakoru ja lävistykset lantioluiden kohdalla. Tatuointeja tytöllä löytyy kaksi, joista toinen on rintojen välissä ja toinen selässä. Ne kumpikin esittävät kettuja.

Kuva: https://fi.pinterest.com/pin/294352525639160635/
Tatuoinnit: https://fi.pinterest.com/pin/56998751517504206/
https://fi.pinterest.com /pin/320318592238591797/
Lävistykset: https://fi.pinterest.com/pin/308426274473231453/
https://fi.pinterest.co m/pin/334251603586529080/
https://fi.pinterest.com/pin/57181648392035183 1/


Luonne: Fox on hyvin kylmä ja välinpitämätön, eikä juurikaan sellainen, minkälainen tytön suloinen ulkonäkö antaa kuvan. Nuorempana, alokasaikoina rakasti draamaa, ja olikin itse melkoinen draamakuningatar, mutta Aidenin ja hänen suhteensa mutkistuttua, on alkanut karttamaan draamaa parhaansa mukaan, eikä siedä mitään niin vähän kuin draamaa. Fox on hyvin aikuismainen, ja on muuttunut melko paljon oppilasajoista. Nainen häpeää suorastaan sitä, millainen kertomuksien mukaan hän oli. Fox on tarvittaessa hyvin kiero ja häijy, mutta on ihmisille suhteellisen ystävällinen ja lempeä, kunhan sitä ollaan myös hänelle. Naisella on kuitenkin melko isot ennakkoluulot ihmisiä kohtaan, ja jos häntä voisi kutsua jollain sanalla, olisi se pelokas. Fox pelkää paljon asioita, mutta se vain näyttäytyy ulospäin kylmyytenä ja ilkeytenä. Nainen osaa olla siis muille ihmisille hyvinkin myötämielinen ja ystävällinen kunhan sille päälle sattuu. Foxin ehdottomasti yksistä parhaista puolista on naisen älykkyys. Hän on lempinimensä mukaan älykäs ja viekas kuin kettu. Hänelle ei ole mikään ongelma ratkoa erilaisia pulmia sun muita, ja sanallisissa taisteluissa Fox on voitolla juuri älykkyytensä ansiosta. Nainen kaipaa erittäin paljon romanttista seuraa, ja sen takia onkin suhteessa Tonyn kanssa. Fox kuitenkin tietää että jokin puuttuu, ja tyttö ei oikeastaan edes tunne mitään Tonya kohtaan. Nainen rakastaa kaikkea seksuaalista ja romanttista, ja onkin melkoinen romantikko, kunhan hänellä on oikeita tunteita jotain kohtaan. Kaiken tämän hyvän keskellä, Fox osaa kuitenkin olla kaikkea muuta, kuten jengiläisten kuuluukin olla. Armoton, raaka ja tappaja. Nainen rakastaa tappamista, vaikka se onkin vastoin hänen omia tavoitteitaan. Se on silti osa sitä, mitä Fox haluaa olla. Nainen on yleensä riitatilanteissa se aikuinen, joka haluaa ratkaista riidat turvallisesti ilman aseita. Välillä Foxista kuoriutuu kuitenkin täysin villi, suorastaan hallitsematon, joka vain toteuttaa sen ajatuksen mikä ensimmäisenä päähän putkahtaa.

Taidot:
Miekkailu: 3
Jousiammunta: 8
Veitset: 10
Vahvuus: 1
Nopeus: 9
Älykkyys: 10
Karisma: 5

Nippelitieto:
§Vasenkätinen
§Selkäranka murtunut, käyttää sen takia vasemmassa polvessa polvitukea, ja selkärangan tukea
§Puhuu vahvalla skottiaksentin tyylisellä murteella
§Suhteessa Tony Drissin tyttären kanssa, vaikka ei omista tunteita naista kohtaan

Menneisyys: Fox syntyi nuorelle tenebraelaiselle naiselle, Griselda Parkerin tyttärelle. Hänen isänsä, Johnny Ericin poika, oli todella sekopäisen narsisti, joka rakasti perhettään kuitenkin enemmän kuin mitään. Griseldalla oli nuoresta iästään huolimatta ollut paljon muita miessuhteita, ja ollessa vain vuoden ikäinen, hän synnytti toiselle miehelle pojan, Parkerin, jonka Johnny otti kuitenkin hellään huomaansa, ja näin poika nimettiin Griseldan miehen mukaan. Griselda kärsi kaksisuuntaisesta mielenhäiriöstä ja sen lisäksi skitsofreniasta. Naisella oli hyvin vaikeaa pärjätä lastensa kanssa, Johnnyn tehdessä paljon töitä soturina, joka oli erikoistunut veitsiin. Griselda antoi Parkerin kasvatettavaksi vaeltajalle, Briannalle, jonka hän oli tuntenut pienestä pitäen. Brianna vei Parkerin Varjomuurille, jossa hänestä kasvatettiin täysi tappaja, jonka mukaan Fox myöhemmin lähti. Tenebraessa Griseldan ja Johnnyn suhde kärjistyi äärimmilleen, ja jonkinlaisen psykoosin vallassa oleva mies alkoi hakkaamaan vaimoaan erittäin väkivaltaisesti. Griseldan mielenterveys ei kestänyt sitä, ja tämä uskoutui parhaalle ystävälleen, Emma Masonin tyttärelle. Griselda teki jotain hyvin omituista, Foxin täyttäessä 5 vuotta. Nainen teki lapsen alokkaan kanssa, jonka kanssa Griseldalla oli ollut rakkaussuhde. Lapsi syntyi terveenä, ja Griselda antoi sen alokaspojalle. Tyttölapsi katosi myöhemmin jäljettömiin alokkaan mukana, eikä Griselda ikinä saanut tietää mitä heille oikeasti tapahtui. Sillä aikaa Johnny kuitenkin alkoi kouluttamaan pikkuista Foxia, joka oli jo osoittanut olevansa yhtä taitava veitsien kanssa kuin isänsä. Johnny halusi saada tyttärestään heimon parhaan veitsitaistelijan, raaoin keinoin. Jos tyttö ei onnistunut, hän sai joko raipasta, vyöstä tai pahimmillaan miekasta. Fox ei uskaltanut kertoa kenellekään isänsä väkivaltaisuudesta, ja sitä jatkui viitisen vuotta. Griselda lopulta kertoi Emmalle Johnnyn aggressiivisuudesta, ja mies karkoitettiin Varjomuurille. Fox sai tapahtuneesta syvät traumat, eikä asiaa varsinaisesti helpottanut kun tytön äiti teki itsemurhan. Fox jäi yksin äitinsä ystävän, Emman kanssa, piilottaen menneisyytensä oman suojakuorensa taakse. Tyttö pääsi alokkaaksi normaalisti, ja tapasi Aidenin, joka auttoi häntä välttelemään Emmaa. Aiden ja Fox kokivat yhdessä paljon, ja punapäällä alkoi kehittymään vahvoja tunteita Aidenia kohtaan, jotka roihahtivat juuri Foxin raiskausta edeltävänä viikkona. Fox myönsi tykkäävänsä Aidenista enemmän kuin ystävänä, ja he suutelivat toisiaan. Fox karkasi kuitenkin viikoksi leiristä, ja kolme miestä raiskasivat hänet metsässä - josta Aiden hänet pelasti. Alipainoinen ja pahoinpidelty Fox vietiin lääkäriin, Aidenin lähtiessä hautaamaan tappamiensa miesten ruumiita. Se jäi viimeiseksi kerraksi kun he näkivät, sillä Aiden lähti tuntemattomien sotureiden matkaan Seitsemännen kansan luokse, isäänsä tapaamaan. Fox jäi tiedottomuuteen, mitä Aidenille todella oli tapahtunut, he kävivät lyhyen kirjeenvaihdon, jonka lopussa Fox päätti jättää Aidenin kirjeellä. Fox yritti itsemurhaa, onnistumatta siinä, murtaen selkärankansa. Tyttö kuitenkin parantui siitä, ja muutti Tenebraesta pois Victor Edwardin pojan, Lilia Frequen tyttären ja heidän pienen lapsensa, Victorian mukana Corvusaan. Corvusan heimossa Fox tapasi Tony Drissin tyttären, joka kalautti häneltä tajun kankaalle ja vei hänet Hells Angels - nimisen kapinaryhmän luokse, joka puhdistaa kaikkia heimoja ’synnillisistä’ ja pitää tiettyjä henkilöitä turvassa. Tony oli kuitenkin vahingossa osunut tytön niskahermoon, ja sen takia Fox kärsii muistinmenetyksestä. Tony on uskotellut tytölle olevansa hänen tyttöystävänsä, ja Foxin olleen aina Corvusassa Hells Angel ryhmän jäsenenä.

Toiveet: Haluaisi nähdä Aidenin kanssa, päästä joskus johtamaan heimoa, ja saada tapettua kaikki menneisyytensä henkilöt. Sekä salaa mielessään haluaisi saada lapsia, vaikka vihaakin pieniä muksuja enemmän kuin mitään

Nimi: Raven

01.05.2018 13:17
Darya Nikkon tytär hyväksytty!

Nimi: Trixie

01.05.2018 11:46
Nettinimi: Trixie

Hahmon nimi: Darya Blue Nikkon tytär

Sukupuoli: Tyttö

Heimo: Veneficium

Ammatti: Lapsi (myöhemmin soturi&eläintenkesyttäjä)

Lyhyt kuvaus: Lyhyt ja sirorakenteinen tyttö, jolla on upeat kiharat hiukset. Luonteeltaan suorasuinen ja lukutoukka.

Ulkonäkö: Darya on hyvin sievä ja simpsakan näköinen nuori neitokainen. Tyttö omistaa hyvin hoikan ja siron kehon, joka on melko sopusuhtainen. Darya on melko lyhyt, noin 120 senttimetriä pitkä. Hänellä on maidonvaalea, helposti päivettyvä iho, joka on usein mudassa ja hiekkapölyssä. Tytöllä on ovaalin malliset kasvot, joita koristaa pisamat. Etenkin kesäisin pikkutytön posket suorastaan kukkivat niitä. Daryalla on turpeat huulet, jotka ovat usein hiukan rohtuneet. Tytöllä on suuret, mantelin muotoiset silmät, jotka ovat tummanruskeat väriltään. Silmissä on todella pitkät ripset, niin pitkät että osa luulee niiden olevan tekoripset. Tytön vasen silmä on sokea, ja sen vuoksi silmä on hiukan sumeampi kuin oikea. Daryan kulmakarvat ovat paksut ja tuuheat, mutta hänen adoptioäitinsä ansiosta hyvin siistit ja hoidetut. Daryalla on suorastaan valtavat tummanruskeat kiharat, jotka ovat milloin milläkin kampauksella. Yleensä hiukset ovat kuitenkin joko auki tai sotkuisella nutturalla. Tytön hiukset yltävät noin alaselkään. Darya pukeutuu yleensä melko sottaisiin ja yksinkertaisiin vaatteisiin, sillä tytön perheellä ei ole varaa parempaan. Tyttö kuitenkin käyttää aina punakeltaista kaulahuivia, kun on hiukankin kylmä. Se on tytön kallein asuste.

Kuva: https://fi.pinterest.com/pin/699606123338546667/
https://fi.pinterest.co m/pin/699606123338546384/
https://fi.pinterest.com/pin/69960612333854638 2/

Luonne: Darya on luonteeltaan varsinainen tuulimylly. Tytöstä ei oikein ota ikinä selkoa, sillä Darya on suorastaan mestari tunteiden piilottamisessa. Pikkuvanha tyttö ei todellakaan pelkää näyttää muille turhautumistaan, joka esiintyy etenkin näsäviisautena. Tyttö saattaa alkaa pätemään asioista jopa itseään vanhemmille, mikäli on varma olevansa oikeassa (mitä tyttö ei yleensä ole). Älykäs Darya on, siitä ei tarvitse kiistellä. Mutta älykkyys ei takaa hyviä sosiaalisia taitoja, tyttöä kutsuu enemmän kirjat ja eläimet kuin ihmiset. Darya on hyvin ystävällinen muille ihmisille, mikäli sille päälle sattuu. Tyttö rakastaa nauramista, ja ymmärtää melkein kaikenlaista huumoria. Itse Darya ei osaa vitsailla, mutta tyttöä itseään se ei juurikaan haittaa. Daryalla on hyvin huono itsetunto, koska luulee että hänen isänsä on hylännyt hänet. Tyttö ei halua olla missään tekemisissä sukulaistensa kanssa, vaikka hän ei edes tiedä ketä ne ovat. Darya on hyvin utelias, ja on juuri se ihminen, joka tutkii jokaisen senttimetrin saaresta. Tyttö haaveileekin enemmän kuin mitään sitä, että pääsisi Veneficiumista ja saarelta pois, etsimään uusia saaria, kyliä ja heimoja. Darya osaa olla vakava tilanteissa joissa sitä tarvitaan, juuri sopivalla tavalla. Tyttö on kuin aikuinen lapsen ruumiissa. Darya on suuttuu hyvin nopeasti, ja suuttuessaan saattaa jopa käyttää väkivaltaa. Ei olisi ensimmäinen kerta kun tyttö joutuisi tappeluun nimittäin.

Taidot:
Miekkailu: 2
Jousiammunta: 5
Veitset: 3
Vahvuus: 0
Nopeus: 4
Älykkyys: 9
Karisma: 7

Nippelitieto:
*Peri äitinsä valkoisen jousen, joka on hänen oma aarteensa
*Haluaisi purjehtia pois saarelta
*Omistaa vuohen, joka on nimetty Caesariksi
*Lukutoukka, lukenut lähes kaikki läheisen kirjaston kirjat
*Asuu pienessä, Veneficiumin köyhimmässä lähiössä

Menneisyys: Darya sai alkunsa kesän loppupuolella, Alaskan ja Nikkon yhteisen illan jälkeen. Alaska ei ollut varautunut ollenkaan raskauteen, ja oli suorastaan kauhuissaan. Nainen mietti kovasti kaikkea adoption ja itsensä tappamisen väliltä, mutta Nikkon ansiosta Alaska päätti pitää lapsen. Alaskan raskausaika oli melko helppoa, vaikka nainen halusikin piilottaa sen koko heimolta. Nikko tietenkin kertoi siitä omalle lähipiirilleen, mutta siihen se sitten jäikin. Alaska käytti yli-isoja vaatteita ja sairastui loppuraskauden ajaksi ’sitkeään mahatautiin’. Kun synnytyksen aika tuli, Alaska oli yksin kotona, Nikkon luona. Itse isä oli näytelmässä mukana, eikä ollut ajatellut ollenkaan lapsen syntymistä. Alaska joutui yksin ponnistusvaiheeseen, jossa ongelmat alkoivat. Darya syntyi terveenä ja kauniina tyttönä, mutta Alaska oli menettänyt synnytyksessä liikaa verta. Nuori äiti menehtyi aikaisin illalla Lohikäärmeen juhlan päivänä. Nikko saapui kotiin juhlimasta ja löysi kuolleen Alaskan ja pienen käärön lattialta. Darya valloitti heti tiensä Nikkon sydämeen, mutta mies ei halunnut pitää lasta, Alaskan takia. Niin Darya annettiin adoptioon vanhalle rouvalle, joka lupasi pitää lapsesta niin hyvää huolta kuin vain voi. Darya varttui kolmen vuoden ajan, ennen kuin törmäsi kertaakaan Nikkoon. Tyttö ei tunnistanut ollenkaan isäänsä, eikä kukaan muukaan kuin sukulaiset voi nähdä yhdennäköisyyttä.

Sukupuu:

Äiti: Alaska Anwarin tytär, kuollut
Isä: Nikko Lorenzon poika
Äidin isä: Anwar Rustyn poika, kuollut
Äidin äiti: Angelina Nicholaksen tytär, kuollut
Enot: Alexander Anwarin poika, kuollut, Alan Anwarin poika, kuollut, Albahar Anwarin poika, kuollut
Tädit: Amy Anwarin tytär, kuollut, Adelaide Anwarin tytär, kuollut
Isän isä: Sephtis Nixonin poika
Isän äiti: Vivianna Lucielin tytär, kuollut
Setä: Lucius Lorenzon poika
Täti: Annabeth Sephtisin tytär, kuollut

Toiveet: Nähdä joskus meri. Rakastua palavasti, keksiä jotain ihanaa ja uskomatonta. Päästä kunniallisesti johtajaksi.

Nimi: Raven

07.04.2018 19:16
Phoenix Quarin tytär hyväksytty!

Nimi: Trixie

07.04.2018 19:01
Nettinimi: Trixie

Hahmon nimi: Phoenix ”Envy, Enix, Peffa” Gaia Aria Quarin tytär

Sukupuoli: Nainen

Heimo: Kylätön vaeltaja (myöhemmin Veneficium)

Lyhyt kuvaus: Hyvin suloinen, lyhyt nainen, joka tuppaa hurmaamaan ihmisiä johtajamaisella asenteellaan johon kätkeytyy paljon pervoja ajatuksia ja sanoja.

Ulkonäkö: Ensimmäisenä Phoenixin ulkonäössä ihmetystä herättää varmasti hänen pituutensa. Phoenix on harvinaisen lyhyt ja sirorakenteinen ikäisekseen, senttejä on kertynyt roimat 149. Selvästi ja reilusti alipainoinen Phoenix näyttää hennolta kuin pieni lapsi. Phoenix painaa noin 35 kilogrammaa. Tyttö ei ole todellakaan mikään lihaskimppu, oikeastaan hänellä ei ole lihaksia juuri ollenkaan. Se toki tekee tytöstä ketterän ja nopean juoksijan, mutta lähitaistelussa Phoenix ei ole vahvoilla. Phoenix ei ole kaunein nainen joita ihmiset näkevät elämänsä aikana, mutta tuskin hän siellä toisessa päässäkään on. Hän on sievä, suorastaan suloinen. Phoenixilla on siro, hyvin kapea kaula, jonka ympärille aikuinen mies saa helposti kämmenensä. Tytöllä on ovaalin muotoiset kasvot, jotka ovat melko pehmeäpiirteiset. Phoenixilla on täyteläiset huulet, jotka ovat melko symmetriset, väriltään jotain beigen ja hennon vaaleanpunaisen väliltä. Huulet ovat talvisin aina rohtuneet, sillä tytöllä on paha tapa imeä omia huuliaan aina kun miettii jotain. Phoenixilla on suuret, mantelin muotoiset silmät, jotka ovat väriltään tummanruskeat. Phoenixilla on toisessa silmässä huomattavasti huonompi näkö kuin toisessa silmässä, ja tässä silmässä onkin pupilli suurempi. Tytöllä on pitkät, siis oikeasti todella pitkät ripset, jotka ovat väriltään mustat. Phoenixilla kasvojen pehmeyttä tukee hyvin tummat, ja tuuheat kulmakarvat. Tytön kulmakarvat yleensä eivät ole mitenkään hyvin hoidetut tai muutakaan sinnepäin, Phoenix ei voisi vähempää välittää miltä hän näyttää. Täsmälleen kulmakarvojen väriset ovat tytön luonnonkiharat hiukset. Phoenixin hiukset ovat hyvin paksut, ja yltävät noin rintojen korkeudelle. Yleensä Phoenix pitää hiuksiaan ihan vain sotkuisesti auki, tai sitten sotkuisella nutturalla. Tytöllä on melko pienet rinnat, niin pienet ettei Phoenix yleensä käytä ollenkaan rintaliivejä. Sen jotkut voivat tietenkin mieltää häiritseväksi. Tytön vartalo on tiimalasi pienessä mittakaavassa, sillä naisella on todella kapea vyötärö, mutta kuitenkin leveä lantio, jolla yleensä lepää tytön nuolivyö. Tytön vaatetyyli on yleensä hiukan vaatimaton, mutta yksi ehdoton vaate tytöllä on. Phoenixilla on hiukan sadetakin tyylinen, keltainen vaate, jota hän käyttää aina kun liikkuu metsässä. Tyttö rakastaa erilaisia villapaitoja, joihin voi vain uppoutua kun on kylmä. Phoenixilla onkin iso kokoelma erivärisiä (yleensä liian isoja) villapaitoja. Tytöllä on melkein aina jousi selässään, ihan vain kaiken varalta. Sen lisäksi Phoenixilla on sormisuojat kummassakin kädessä, sillä tyttö ampuu kummaltakin puolelta. Phoenixilla on jalassaan aina mustat, pitkät maiharin tyyliset kengät. Tytöllä on sen lisäksi kaulassaan muutama hopeinen kaulakoru, jotka ovat Aureyn lahja hänelle. Sen lisäksi koko tytön vasen korva on reitetty täyteen pieniä renkaita.

Kuva: https://www.pinterest.es/pin/699606123338292698/
https://www.pinterest.e s/pin/699606123338282503/
https://www.pinterest.es/pin/69960612333828257 6/

Luonne: Phoenix on hyvin persoonallinen tyttö, josta ensimmäisinä adjektiiveina tulisi varmasti mieleen ”realisti” ja ”itsevarma”. Vaeltajatyttö on aina ollut hiukan mystisen verhon takana, sillä hänestä liikkuu ties mitä juoruja kylissä, ja muiden mukana ne ovat lähteneet leviämään. Phoenixista lähteneet juorut ovatkin saaneet tytön kuulostamaan brutaalilta raakalaiselta, joka tappaa jokaisen vastaantulevan ihmisen. Tosiasiassa Phoenix on erittäin iloinen ja suorastaan hellä tyttö, joka mielellään tutustuu uusiin ihmisiin, vaikkakin hienoisella varauksella. Phoenix on hyvin kohtelias muille, mikäli hänellekin ollaan, ja tytön ajattelutapa onkin: ”metsä vastaa miten sinne huudetaan”. Tämän voisi kiteyttää hyvin siihen, että mikäki Phoenixille on ilkeä, ei tyttökään tule olemaan mikään päivänsäde. Phoenix on ajatusmaailmaltaan jotain realistin ja pessimistin väliltä. Vaikka tyttö vaikuttaakin suorastaan säteilevän positiivista energiaa ympärilleen, on hänen silti todella vaikea ajatella asioita siltä kantilta. Phoenix onkin hiukan ’pessimisti ei pety’ asenteella menossa. Tyttö flirttailee usein muille, ihan tahtomattaan. Jotenkin ylienergisellä tavalla Phoenix ei huomaa sitä. Phoenix omistaa hienoisen sitoutumiskammon, eikä osaa rakastua tai ihastua kehenkään ilman luottamuksen saamista. Tyttö ei ole todellakaan varma seksuaalisuudestaan, sillä Phoenix ei ole ihastunut kertaakaan kehenkään, jos ei lasketa sitä, kun tyttö oli 14-vuotiaana ihastunut naapurin poikaan joka söi räkää, sekä ihastusta Luciukseen 15-vuotiaana. Suhteessa Phoenix on ehdottoman varma ja uskollinen - tyttö ei voisi ikinä edes kuvitella pettävänsä ketään. Phoenix on kuitenkin myös tilanteeseen heittäytyjä, eikä juurikaan osaa ajatella tekojensa seurauksia, ennen kuin niin on tapahtunut. Se saattaa aiheuttaa tytölle välillä turhankin kinkkisiä tilanteita. Tyttö kuitenkin analysoi välillä vähän liiankin hyvin mitä hän on sanomassa, ja sen takia jättääkin välillä puolustamatta itseänsä. Phoenix on hyvin älykäs, hänen älykkyysosamääränsä hipoo jo 170. Tytön älykkyys heijastuu hyvin paljon jousiammuntaan, sillä hän pystyy hyvinkin helposti laskemaan nuolen tulokulmia ja mistä mikäkin kimpoilee parhaiten. Filosofinen puoli on Phoenixissa se, jota vain harvat pääsevät näkemään. Tyttö on hyvin syvällinen, ja päästessään vauhtiin, tytön suuta ei pidä enää mikään kiinni, tämä puhuu kuin papupata.

Suuttuessaan Phoenix on hyvin pelottava. Ensinnäkin, tyttö hyppii paikallaan kuin aropupu. Pomppimisen lisäksi tytöllä esiintyy muunlaisia pakkoliikkeitä, muunmuassa silmäkulman nykimistä ja suupielen liikuttamista. Nämä ovat tic-oireiden kaltaisia. Phoenix sen lisäksi huutaa kuin tätä jahtaisi miljoona sutta. Huutaminen on tytön tapa purkaa negatiivisia tunteita, eikä hän todella pelkää näyttää sitä. Phoenix oikeastaan rakastaa huutamista, siinä saa toiseen luotua sopivaa kunnioitusta. Muutenkin toisten kunnioittaminen on Phoenixille todella tärkeää, etenkin jos henkilö on vanhempi tai korkeammassa asemassa kuin hän. Tyttö on luotettava, hän ei ole heti ensimmäisenä laukomassa muiden salaisuuksia muille. Phoenixilla on kuitenkin tapana välillä kiusoitella toisia heidän salaisuuksillaan hyväntahtoisesti. Tyttö rakastaa yli kaiken muutenkin vitsailua, ja on oikea kaksimielisyyden ruumiillistuma. Phoenix haluaa hauskuttaa muita, mutta menee aina välillä vähän pervon puolelle oman huumorinsa kanssa. Tyttöön iskeytyy itseensä kaikenlainen huumori, niin sarkasmista mustaan huumoriin ja kaikki siltä väliltä.
Phoenix osaa kaikesta huolimatta puolustaa itseään sanallisesti, jollain tasolla. Se vaatii tytöltä kuitenkin erityisiä ponnistuksia ja turhaa energian kuluttamista. Tyttö ei niinkään nauti siitä, vaan kokee sen äärimmäisen epämiellyttäväksi. Yleensä se homma päättyykin isoon itkuun. Herkkä Phoenix ei pelkää itkemistä muiden nähden, sehän on aivan luonnollista hänen mielestään. Tyttö on oikeastaan aikalailla tunteiden tuulimylly, tunteet heittelevät välillä aina turhankin reippaaseen tahtiin laidasta laitaan. Kaikkia tunteita Phoenix ei suinkaan näytä ulospäin, ainoastaan surun ja suuren ilon. Kaikki muu siltä väliltä on ikäänkuin peitetty maskin taakse, jota ei ole tähän mennessä kukaan saanut Phoenixin kasvoilta pois. Johtajamaisena luonteenpiirteenä tytöllä on ehdottomasti oikeudenmukaisuus ja kyky laskelmoida asioita. Tyttö ei halua että ihmisille tapahtuu mitään sellaista mitä heille ei kuuluisikaan tapahtua, eikä kestä nähdä sitä kun viattomia satutetaan - etenkin naisten asema on hänelle tärkeä. Tätä feminististä piirrettä tukee se, että hän on itse kasvanut vahvojen naisten ympäröimänä. Eli lyhyesti siis Phoenix on valovoimainen pessimisti, romanttisella ja pervolla twistillä.

Taidot:
Miekkailu: 1
Jousiammunta: 10
Veitset: 0
Vahvuus: 1
Nopeus: 7
Älykkyys: 10
Karisma: 1

Nippelitiedot:
§Vasenkätinen
§Pinterestkollaasi: https://www.pinterest.es/silencetarrr/phoenixgaiaaria/
§Puhuu skottiaksentilla: https://m.youtube.com/watch?v=M8UrrVnmZQE
§Allerginen koivulle
§Pelkää ukkosta, pimeää ja etenkin isoja miehiä
§Tytöstä liikkuu huhuja: ”hento kuin höyhen ja pieni kuin lapsi on tyttö, joka ei kertaakaan jousella ammu ohi”
§Tytön nimi symboloi hänen vanhemmilleen lintua, joka nousee aina tuhkasta
§Osaa kesyttää eläimiä jollain tasolla
§Lempieläin on susi ja hevonen
§Ratsastaa hevosilla todella hyvin
§Lauluääni kuulostaa samalta kuin varikset laulaisivat
§Luulee ettei voi saada lapsia ollenkaan
§Ihailee Veneficiumin johtajaa, Luciusta
§Lempivuodenaika kevät
§Huono viinapää
§Theme song: https://m.youtube.com/watch?v=HA8dDFFvOUw
§Rakastaa merta
§Biseksuaali, mutta enemmän miehiin kuin naisiin päin

Menneisyys: Phoenix syntyi Veneficiumin heimoon, äidillensä Annalise Hudsonin tyttärelle, jonka juuret ovat alkuperäisin Morgasta. Phoenix pienestä pitäen rakasti seikkailemista, ja heti opittuaan kävelemään, tyttö seikkaili leirin ulkopuolella yömyöhään. Annalise oli heimossa hyljeksitty ja vihattu, syntyperänsä takia, eikä asiaa ainakaan yhtään parantanut se, että heidän johtajansa joutui Morgan leiriin vangiksi. Nainen suistui käyttämään kultakelloa, hyvin koukuttavaa päihdettä. Phoenix ja hänen veljensä Potter, joutuivat kasvamaan ensimmäiset vuodet elämästään varajohtajan perheessä, sillä Aurey oli ainut joka suostui ottamaan heidät. Phoenix tykkäsi varajohtajastaan todella paljon, ja pyysikin Aureytä opettamaan hänelle erilaisia taistelutekniikoita sun muita. Tämän takia Phoenix kehittyikin niin hyväksi jousiammunnassa. Phoenix joutui kuitenkin väistymään, kun Luciuksen kadottua Aurey joutui hoitamaan käytännössä johtajan työt. Nuorelle tytölle ei enää riittänyt aikaa, eikä Phoenix kestänyt sitä. Tytön nimittämiseen olisi mennyt vielä muutama vuosi, eikä Luciuksen paluusta tiedetty. Sen takia tyttö päätyikin lähtemään vaeltajaksi, jättäen Aureyn tietämättömyyteen mitä tytölle todella oli tapahtunut.

Tytön elämä vaeltajana ei ollut niin helppoa ja hohdokasta kuin hän oli kuvitellut. Tytön huomattavat taidot jousiammunnassa herättivät juorut, kun Phoenix joutui tappaamaan yhden miehen, joka yritti ryöstää hänet. Phoenix joutuikin ensimmäisen vuoden pelkästään pakenemaan ihmisiä jotka yrittivät tappaa hänet. Phoenix eksyi matkalla muutaman Seitsemännen kansan soturin tielle, ja tyttö surmasi toisen heistä -yliannostuksella kultakelloa. Tämä aiheutti Phoenixille pakenemisreaktion, ja vihaisia Seitsemännen kansan sotureita tyttö pelkääkin saavansa peräänsä. Tällä hetkellä Phoenix vaeltaa yksin Varjomuurin pohjoisella puolella.

Sukupuu:
Isä: Quar Parkerin poika: Hyvin komea ja nuori mies, joka viettelee naisia. Ei välitä juurikaan kenestäkään ja onkin hiukan kivisydän. Todella taitava miekkailija ja veitsien käsittelyssä
Äiti: Annalise Hudsonin tytär: Luonnostaan kiharahiuksinen, kaunis nainen, joka käyttää päihteitä hiukan liikaa (sekakäyttäjä). Sekava, mutta huolehtii lapsistaan jollain tasolla.
Veli: Potter Quarin poika: Olkapäille ulottuvat kiharat hiukset, hyvin suloisen näköinen poika. Hiljainen ja ujo, ei juurikaan anna itsestään mitään, tärkein ihminen elämässä on Phoenix.

Toiveet: Vaikka Phoenix ei olekaan heimossa, haluaisi tyttö silti joskus päästä johtajaksi. Sen lisäksi Phoenix haaveilee olevansa rakastettu ja löytävänsä joskus elämänkumppanin, jonka kanssa jakaa niin ilot kuin surut.

Nimi: Raven

26.03.2018 17:22
Micah Armandin poika hyväksytty, kouluttajaksi Felix Theodoren poika. Tervetuloa Utophe!

Nimi: Upothe

25.03.2018 22:11
Koska mä oon tunnettu virheiden tekemisestä, niin pientä korjausta:
Micah on alokas mutta kouluttautuu eläintenkesyttäjäksi.

Nimi: Utophe

25.03.2018 21:47
Nettinimi: Utophe

Hahmon nimi: Micah Armandin poika
Sukupuoli: Mies
Heimo: Quercusa
Ammatti: Alokas

Lyhyt kuvaus: Sarkastinen, alvariinsa ajatuksiinsa eksyvä nuorukainen, jonka vaaleat hiukset ovat “miesten nutturalla”. Tunnettu kekseliäisyydestään ja iloisesta virneestään.

Ulkonäkö: Micah Armandin poikaa ei ole siunattu pituudella eikä lihaksilla. Hän on 165,5-senttimetriä pitkä, ruipelomainen miehenalku, jonka solakka muodoton ruumis näyttää aivan liian heiveröiseltä. Vaikka Micahilla ei ole näkyviä lihaksia, hän on silti yllättävän kova ja voimakas. Hänen vartalonsa on kuin tarkoitettu notkeutta tarvitseviin tilanteisiin, ja hän pystyy kiipeämään ihan minne tahansa voimiensa ja pienikokoisuutensa takia.
Hänen pitkät jalat, kädet ja sormet ovat ohuet sekä lantio ja hartiat kapeat. Micahilla on erittäin feminiininen ruumis siinä mielessä, ettei hän näytä mieheltä lainkaan.
Ainoat asiat, jotka kielivät hänen sukupuolestaan, ovat ohut parta, tissitön rintakehä ja vehkeet haarojen välissä.

Micahin kapeat, pitkät sydämen muotoiset kasvot ovat niin kauniit, että häntä voisi luulla naiseksi jopa kasvonpiirteiden takia. Hänen leukansa on kapea, kun taas hänen korkeat poskipäänsä ja otsansa ovat leveät. Micahin kasvonpiirteet ovat erittäin pehmeät.
Hänen sinivihreitä, raskasluomisia silmiä kehystää hätkähdyttävän pitkät ripset. Jopa hänen alaripset ovat näkyvät ja kauniit, ja silmien viereen ilmestyy aina suloiset rypyt hänen nauraessa.
Micahin vaaleanruskeat kulmakarvat ovat huolitellun näköiset, kapeat ja lähes täydellisesti kaartuvat. Hänen kulmakarvansa ovat erittäin ilmeikkäät, minkä takia ne kuvaavatkin erittäin hyvin Micahin senhetkistä mielialaa.

Micahin rohtuneet huulet ovat täyteläiset sekä kauniisti kaartuvat. Ne sekä hänen pitkä nenänsä ovat piirteet, jotka Micahin kasvoissa huomioidaan ensimmäisinä.
Nuorukaisen nenän päällä on sadoittain vaaleanruskeita pieniä pisamia, jotka ovat levittäytyneet myös poskipäille ja otsalle.

Micahin hiekanvaaleat hiukset ovat aina sotkuisella nutturalla. Kun hiukset ovat ylhäällä, ne näyttävät Micahin nipukkakorvat, joiden edestä menee suorana viivana parran karvoitus, joka alkaa jo hiuksista.
Nuoresta iästään huolimatta Micahilla on jo parta, josta voi olla ylpeä. Vaikka se onkin vaalea, pehmeä ja jopa hieman haituvainen, se näkyy hyvin muille.
Micahin parta on siisti ja lyhyt, ja siihen yhdistyy myös viikset nuorukaisen huulien yläpuolella.

Vaalean ihonsa Micah peittää vihreäsävyisillä tiukoilla vaatteilla. Hän käyttää yleensä koruttomia vaatteita, eikä käytä asusteita. Joskus ulkosalla hän saattaa käyttää tummanvihreää hupullista viittaansa, mutta huppua hän pitää yleensä alhaalla.

Luonne: Jos jollakulla on paljon luonnetta, niin Micah Armandin pojalla. Hän on iloinen nuorukainen, joka ei tuhlaa aikaansa positiivisten tai innostavien asioiden ajatteluun. Monet luulevat hänen huolettoman luonteensa takia, että hän on optimisti, mutta asia on kuitenkin päinvastoin. Micah on pääasiassa realisti, mutta häneltä löytyy myös jonkinlaisia negatiivisia ja pessimistisiä ajatuksia. Hän ei kuitenkaan jää koskaan murehtimaan tai itkemään menetyksiä tai onnetonta tulevaisuutta, vaan jatkaa elämäänsä reippaasti virnuillen.
Micah ei ole välinpitämätön, vaikka siltä saattaakin vaikuttaa. Hän on itseasiassa erittäin huolehtivainen, ja hän stressaantuu ja ahdistuu todella helposti jopa muidenkin puolesta. Micah ei kuitenkaan näytä huoltaan muuten kuin ikuisella lempeydellään ja kärsivällisyydellään.

Micah on sarkastinen nuori, jonka suusta kuulee harvoin mitään järkevää. Joskus jotkut saattavat jopa yllättyä, jos hän sanoo jotain normaalia tai syvällistä. Micah löytää aina jokaisesta asiasta jotain hauskaa, ja hän on jatkuvasti heittämässä huulta. Se ei kuitenkaan ole huono juttu, sillä jos ilmapiiri on kireä, Micah onnistuu lievittämään kiusallisuutta vitseillään ja iloisella virneellään.
Monet eivät usko, että Micah osaa olla fiksu, sillä hän ei osallistu koskaan keskusteluihin, joissa tarvitaan älyä. Asia on kuitenkin niin, että Micah on viisaampi mitä antaa muiden olettaa. Viisaus on hänen vahvin aseensa, ja hän pitää sen muilta piilossa esittämällä hieman hölmöä, hitaanlaista nuorta. Micah ei tietenkään valehtele muille, mutta hän ei vain mielellään paljasta järkeään muille. Sen takia hän pysyy hiljaa ja laskelmoi omassa mielessään antamatta muiden tietää omista hätkähdyttävän nerokkaista ajatuksistaan.

Micah nähdään yleensä yksin, omiin ajatuksiinsa hukkuneena. Hänellä ei ole paljoa ystäviä, sillä hän on introvertti, kuin yksinäinen susi, joka viihtyy omassa seurassaan.
Tosiaan; Micahilla on huikea mielikuvitus ja hän on uskomattoman kekseliäs, minkä takia hän viettää paljon aikaa omissa pilvilinnoissaan. Joskus hän saattaa unohtaa kokonaan oikean elämän ja jäädä unelmoimaan ja fantasioimaan jopa tunneiksi.
Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Micah olisi erakko, joka vihaa muiden seuraa. Hän itseasiassa on mielellään muiden kanssa. Hän ei vain mahda mitään sille, että kuuntelee mieluummin rauhallista keskustelua kuin käsittämätöntä huutoa ja naurua.

On vaikea jaotella eri asiat kahteen kategoriaan: mistä Micah pitää ja mistä ei pidä. Hänen mielipiteensä muuttuvat alvariinsa, eikä hän ole koskaan varma omista mieltymyksistään. Sen takia hänestä saadaankin yleensä hieman hölmö, sekalainen ensivaikutelma.
Micah on erittäin huono tekemään päätöksiä, eikä hänellä ole mikään parhain tilannetaju. Hän tarvitsee aina aikaa saadakseen jotain tehtyä. Hän on työssään hidas, mutta hyvä. Jos haluaa keskustella Micahin kanssa, kannattaa omata paljon kärsivällisyyttä ja ymmärtäväisyyttä.
Micah varautuu aina järkeensä, minkä takia hän tarvitseekin aikaa punnitakseen eri vaihtoehtoja.
Koska Micah on toivoton perfektionisti, hän ei koskaan suostu tekemään tai päättämään mitään tärkeää muutaman sekunnin varoitusajalla.

Tiivistettynä Micah Armandin poika on ystävällinen veli-hahmo, joka viihtyy itsekseen. Hän on hieman ujo ja arka, mutta päästyään vauhtiin hän on erittäin puhelias.
Micah on rauhallinen ja harkitsevainen, ja hän miettii aina kaksi kertaa ennen kuin sanoo jotain. Hän on hyvä selvittämään konflikteja, eikä hän joudu riitoihin.

Taidot:
Miekkailu: 1
Jousiammunta: 2
Veitset: 3
Vahvuus: 3
Nopeus: 8
Älykkyys: 10
Karisma: 3

Nippelitieto:
∴ Biseksuaali
∴ Pinterest-taulu https://www.pinterest.es/kuolemakorjaa/micah/
∴ Rakastaa eläimiä ja luontoa
∴ Vasenkätinen
∴ Kaunis mutta hiljainen lauluääni
∴ Hyvä tanssimaan

Nimi: Raven

24.03.2018 22:17
//Päivitän vähän Andyn tietoja


Nimi: Angwyn "Andy","Paholainen" Jackin poika

Heimo: Tenebrae, tuomittu Varjomuurille

Lyhyt kuvaus: Heimossa yleisesti halveksittu ja paholaiseksi nimitetty mustahiuksinen poika. Hän on todella komea ja itsevarma, ja vaikuttaa uhkaavalta ja vaaralliselta vaikka on todellisuudessa kultainen.

Ulkonäkö:
Kuvat:
Hän näyttää ensisilmäyksellä synkältä, varautuneelta ja itsevarmalta. Hän tietää oman paikkansa maailmassa ja ymmärtää arvonsa, tämä näkyy jopa hänen kävelytyylissään: Hän kävelee leuka pystyssä ja hyvässä ryhdissä, kuin ei välittäisi mistään mitä kukaan muu hänestä ajattelee.

Andy on melkein kaksimetrinen mies, jonka keho on kohtuullisen lihaksikas. Hänen raajansa ovat pitkät ja hän ei missään nimessä ole mikään lihaskimppu, mutta lihakset ovat silti selkeästi näkyvät. Hänen hartiansa ovat leveämmät kuin hänen vyötärönsä, mutta sopusuhtaisesti kuitenkin.

Hänen kasvonsa ovat jossain neliön ja timantin välillä, hänellä on selkeästi erottuvat poskipäät ja leukaperät - ne muokkaavat hänen kasvojaan suuresti ja ovat nopeasti huomattavat piirteet hänessä. Hänen ihonsävynsä vaihtelee vuodenaikojen mukaan, kylmempinä ja vähäaurinkoisempina aikoina se on kohtuullisen kalpea, mutta ei se kesähelteillä muutu ruskettuneeksikaan, vaan tummenee aavistuksen. Hänellä vain on sellainen iho, joka ei kunnolla päivety. Hänen silmänsä ovat todella siniset ja niistä heijastuu hyvin hänen tunteensa, sanonnan mukaan ne ovat ikkuna Andyn sieluun. Hänen silmänsä osaavat näyttää lapsekkaan viattomilta ja sekunnin päästä houkuttelevan kuumilta. Mantelinmuotoisten suurien silmien yllä on kulmikkaat tummat kulmakarvat, jotka kehystävät hänen kasvojaan komeasti. Sitä Andy onkin, komea.

Hänen nenänsä on suora ja ylipäätään normaali. Hänen oikeassa sieraimessaan on lävistys, josta läpi on pujotettu pieni hopearengas. Hänen huulensa ovat keskipaksut, mutta alahuuli on hieman suurempi. Alahuulen vasemmalla puolella hänellä on samankaltainen koru kuin nenässään, mutta renkaassa on harmaa pallo. Andyn huulet ovat hurmaavat, jos hän vain viitsisi hymyillä enemmän. Hänen huulillaan tanssii usein seksikäs virne tai sitten lapsekas suloinen hammashymy.

Hänen hiuksensa ovat hiilenmustat ja kasvaneet paljon hänen alokkuutensa alusta. Ne ovat silti aavistuksen pidemmät hänen päänsä yläosasta, mutta jokapuolelta hänen päätään hiukset ovat vähintään viiden sentin mittaisia, päälaella olevat voivat olla tuplasti sen. Hiukset ovat todella tuuheat ja helposti takkuuntuvat, jonka syynä voi olla niiden kuivuus ja kiillottomuus. Ne ovat usein vahvalla sivujakauksella, aina vasemmalla puolella.

Hänen äänensä on syvä ja karhea, jopa seksikäs. Hänen lauluäänensä on uskomaton, mutta hän harvoin enää laulaa.

Hänen kasvoissaan on muutama arpi, vanhin niistä on hänen vasemmalla poskellaan. Myös keskellä hänen leukaansa on pieni arpi, kuten hänen oikean silmänsä yllä. Hänen alahuulensa on kerran haljennut, joten siinä on näkyvä ura. Kiitos hänen isänsä, hänen kyljessään on suuri arpi, jonka kerran puukko oli lävistänyt. Arpi on kohtuullisen suuri ja näyttääkin siltä, että on ihme Andyn olevan edes elossa.

Hänen kehonsa on täynnä tatuointeja, se on hänen tapansa pitää kirjaa elämänsä tapahtumista ja osoittaa kunnioitusta ja arvostusta joitakin asioita kohtaan. Hänen kaulassaan on kaksi sulkaa, jotka muistuttavat häntä edesmenneestä äidistään, joka aina piti hiuksissaan koristeena sulkia. Hänen vasen käsivartensa on täynnä tatuointeja, joista huomattavimmat ovat mutanttisusi, pääkallo, ruusut päätatuointien välissä, lohikäärme, miekka ja päiväyksiä ja sanoja, jotka ovat hänelle tärkeitä. Niihin kuuluu esimerkiksi sana "vapaus." Oikeassa kädessä on muutama tatuointi, joista kaikista ilmeisin on suuri korppi. Hänen rinnassaan on muutama pieni tatuointi, kuten hänen äitinsä nimi, omituinen kulmikas symboli ja kaunokirjoituksella kirjoitettuja lausahduksia. Hänen selkänsä ja jalkansa ovat vielä vapaat tatuoineeista.

Tyyliltään Andy poikkeaa tavallisista heimolaisista ja hänen yllään näkeekin pääosin mustaa ja valkoista. Hänen tyylinsä on todella rock-henkinen. Yleensä hänellä on päällään lyhythihainen ja musta nahka- tai kangastakki, jossa on monta taskua ja salataskua. Hän tarvitsee niitä puukkojensa piilottamiseen. Hänellä on liioiteltu määrä puukkoja aina mukanaan, niitä helposti löytyy hänestä kymmeiä. Miekkavyöllään hänellä on kaksi miekkaa ja viisi heittopuukkoa, sillä siitä ne on helppo napata. Jaloissaan hän pitää mustia, joskus repaleisia housuja.


Luonne:
Jos et ole koskaan keskustellut Andyn kanssa, hänestä ei voi oikein päätellä mitään. Voisi luulla johtajan pojan olevan hemmoteltu ja kaikkien rakastama, mutta Andy onkin tämän stereotypian vastakohta. Hänet on leimattu halveksuttavaksi ihmiseksi heimon keskuudessa, joten suurimmalla osalla on negatiivinen kuva hänestä vaikkei olisi ikinä nähnytkään häntä. Häntä kutsutaankin nimellä "Paholainen", tai jollain muulla vastaavalla pilkkanimellä. Häneen kohdistunut viha ja ennakkoluulot ovat ymmärrettäviä hänen menneisyytensä ja erilaisuutensa takia.

Hän vaikuttaa helposti ulkopuolisen silmään uhkaavalta ja vaaralliselta, sellaiselta ihmiseltä jolle ei kannata antaa edes vääränlaista katsetta. Siksi harvemmin iva häntä kohtaan sanotaan suoraan hänelle, vaan muut keskustelevat hänestä hänen selkänsä takana.

Hänen suloinen ja säihkyvä hymynsä on hyvin ristiriitainen hänen ulkonäköönsä ja siihen mitä hänestä kerrotaan, mutta se hymy sulattaisi tytön kuin tytön sydämen - ellei hänen uskottaisi olevan murhaaja. Vasta kun häneen tutustuu, häntä voi alkaa todella ymmärtää. Andy on itse asiassa monissa asioissa täysin vastakohta siitä, mitä hänestä kerrotaan. Hän on todella mukava ja hyväsydäminen, hän käyttäytyy kuin oikea herrasmies ihmisille, jotka ovat hänelle mukavia. Andyn huumorintaju on omanlainen, ja vahvan sarkasmin takia monet voivat ottaa itseensä hänen viattomat vitsinsä. Hän on hurmaavien piirteidensä lisäksi kunnon rämäpää, hänellä on paha taipumus joutua fyysisiin tappeluihin ja vaarallisiin tilanteisiin. Häntä kiusattiin ja syrjittiin koko lapsuutensa, joten hän keskittyi sosiaalisten suhteiden sijasta taistelutaitojensa kehittämiseen.

Andy suuttuu helposti, mutta vain tietyistä asioista. Hänen lähimmäisistään ei kannata sanoa mitään ikävää, eikä varsinkaan satuttaa heitä. Siinä tilanteessa yksi Andyn kymmenistä puukoista olisi nopeasti kaulallasi. Hän on ylipäätään avoin tunteistaan, eikä pelkää näyttää niitä. Hän itkee, nauraa ja raivoaa niin paljon kuin mieli tekee. Heikoimmillaan hän on kuitenkin vihaisena ja surullisena, jolloin hän ei osaa tehdä järkeviä valintoja tai ajatella tekojensa seurauksia. Ainut tunne jonka hän piilottaa, on pelko. Hänellä on lapsesta asti ollut tahto todistaa oma urheutensa ja tärkeytensä, ja pelko häiritsisi sitä. Kuitenkin pelko voi välillä ottaa Andyn täysin valtaansa, jolloin hän on täysin sekaisin. Kaikista eniten hän pelkää isäänsä ja sitä, mitä hän voi tehdä. Hän pelkää myös perivänsä isänsä hulluuden.

Andy ei puhu tuntemattomille, ellei pakko. Hän ei ole hyvä solmimaan uusia ihmissuhteita, koska hän pitää vain tietynlaisista ihmisistä joita hänen epäonnekseen on harvassa. Hänen on helppo avautua sellaisille ihmisille ja hän voi muuttua nopeasti takertuvaksi. Hän on menneisyytensä takia rakkaudenkipeä, jonka takia hän pitää kynsin ja hampain kiinni hänelle tärkeistä ihmisistä. Hän yleensä laittaa hänen läheistensä tarpeet omiensa edelle ja saattaa valehdella, jos uskoo valheiden satuttavan läheisiään vähemmän. Hän ei valita omasta kivustaan ja lopulta hänen on todella hankala täysin avautua, sillä pelkää heikolta vaikuttamista. Parisuhteissa Andy on todella suojeleva ja rakastava, hän mitä luultavimmin kuolisi puolisonsa vuoksi. Hänelle on tärkeää, että hänen kumppaninsa on myös hänen paras ystävänsä.

Hän ei usko mihinkään jumalaan, vaan on täysin ateisti. Hänellä ei ole mitään muita heimoja vastaan, mutta ei pidä omastaan. Häntä ollaan syntymästään asti kohdeltu epäreilusti ja negatiivinen käyttäytyminen häntä kohtaan vain paheni hänen varttuessaan. Hän kuitenkin vihaa koko sydämellään isäänsä. Andy jopa fantasioi isänsä tappamisesta, mutta pelkää sen tekemistä isänsä johtajuuden takia. Hän ei myöskään pidä oikeasta nimestään, Angwynista, koska hänen isänsä on antanut sen hänelle. Siksi hän käyttääkin lempinimeään "Andy" oikeana nimenään.

Nippelitieto:
⚔ Tuomittu Varjomuurille murhasta
⚔ Halveksittu ja vihattu Tenebraessa
⚔ Suhteessa Shae Darrenin tyttären kanssa
⚔ Vihaa isäänsä yli kaiken
⚔ Pinterest-taulu: https://www.pinterest.es/ravenshideaway/th-angwyn/
⚔ Laulaa todella hyvin, ääninäytteet theme songeissa.
⚔ Theme Songs: When They Call My Name (https://www.youtube.com/watch?v=jZzYOQvKcXw) & Goodbye Agony (https://www.youtube.com/watch?v=f-cxPIOAfSk)


Menneisyys:

nENNEN
Andyn synnyttyä ei juhlittu johtajan esikoisen syntymistä, vaan pidettiin hautajaiset. Andyn äiti Juliet Henryn tytär kuoli Andya synnyttäessä, kuten myös Andyn kaksoisveli Christopher. Juliet oli todella suosittu ja rakastettu ihminen heimossa, hänen sydämensä oli täyttä kultaa ja hän oli täydellinen johtajan vaimo. Hän oli monen mukaan ideaali nainen ja ihminen.

Andylle annettiin lempinimi "Paholainen", koska mukamas tappoi Julietin syntyessään, Andy oli vitsi, häpeäpilkku hänen isänsä elämässä. Kaikki sentään vielä tuohon aikaan esittivät pitävänsä rääkyvästä mustahiuksisesta ja sinisilmäisestä vauvasta. Sekin oli hänessä outoa - hänen lähisuvussaan ei ollut muita mustahiuksisia. Hänestä huolehti pääosin äitinsä äiti Angela, joka oli katkera vanha haaska. Angela ei koskaan päässyt yli rakkaan tyttärensä Julietin kuolemasta, joten hänellä ei ollut jakaa tippaakaan rakkautta Andylle. Angela kuitenkin oli melkein yhtä suosittu heimossa kuin tyttärensä ja hänen kantaansa asioista arvostettiin aina.

Jack ei osallistunut Andyn kasvatukseensa paljoa, vasta Andyn ollessa kuusivuotias Jack herätti kiinnostuksensa Andyn elämään. Jack huomasi Andyn luonnolliset taistelutaidot ja alkoi kouluttaa häntä, milloin Andy opettelikin kahden miekan kanssa miekkailua, joka teki hänestä vain vielä epätavallisemman.
Seuraavien kuuden vuoden sisällä Andya syrjittiin ja kiusattiin erilaisuutensa ja syntyperänsä takia, mutta hän silti teki pari ystävää. Niistä kaikista läheisin hänelle oli Aiden Williamin poika, joka on nykyaikaan asti ollut hänen hyvä ystävänsä.

Mutta Andyn ollessa kahdentoista Angelan katkeruus kävi huipussa. Angela ei sietänyt katsoa Andya, joten päätti tehdä kaikista kamalimman teon mahdollista: tappaa lapsenlapsensa. Andyn taistelukoulutus pienestä asti tuli tarpeen, sillä hän sai napattua puukon mummoltaan ja iski sen Angelan vatsaan. Ei vanha nainen ollut tarpeeksi vahva enää toipumaan siitä, vaan hän kuoli Andyn silmien edessä. Jack kuitenkin näki kaiken ja kerkesi paikalle liian myöhään, mutta koska hän oli paikalla, Andylle ei tullut murhasta ongelmia vaan sen sanottiin olevan itsepuolustusta. Andy menetti kaikki muut ystävänsä paitsi Aidenin, koska kaikki lapset pelkäsivät häntä ja ei kukaan vanhempi tahtonut päästää lastaan murhaajan kanssa leikkimään. Ja koska Angelakin oli niin rakastettu, kaikki heimolaiset vain vihasivat Andya enemmän. Tällöin hänestä tuli todella halveksittu, ja tällä kertaa kaikilla oli oikea syy, hän oli selkeästi itse tappanut isoäitinsä. Kukaan ei välittänyt siitä kuinka järkyttynyt Andy oli siitä, että ainut äitihahmo hänen elämässään oli yrittänyt tappaa hänet ja että hän oli itse joutunut puukottamaan mummonsa kuoliaaksi.

Andyä ei enää sen jälkeen näkynyt julkisissa tilanteissa isänsä kanssa, vaan Jack vältti Andyn kanssa esiintymistä, ettei Andy tahraisi lisää hänen niin kallisarvoista mainettaan. Tämä johtikin siihen, että Andy kasvatti itse itsensä.

PELIN AIKANA
Andy sai kouluttajakseen Jeremiah Tommenin pojan, joka paljastui olemaan täysi kusipää. Jeremiah vihasi Andya, mutta hoiti kouluttajan roolinsa kohtuullisen hyvin ja opetti pari hyvää taistelutekniikkaa. Kuitenkin eräänä iltana Andy kuuli naisen hätäiset huudot ja löysi Shae Darrenin tyttären kouluttajansa kynsissä. Asiat tapahtuivat nopeasti, yhtäkkiä Andy sivalsi miekoillaan Jeremiahin pään irti. Seuraavana päivänä Andy ja Shae tuomittiin murhasta, heidät lähetettäisiin täysi-ikäisinä Varjomuurille.

Shae ja Andy olivat nyt molemmat heimon mustia lampaita, joten he päättivät viettää aikaansa yhdessä siihen asti että he lähtisivät Varjoiksi. He nopeasti huomasivat tuntevansa jotain toisiaan kohtaan.

Kun Andy palasi kotiinsa, vastassaan oli hänen isänsä. He joutuivat fyysiseen tappeluun ja Jack sylki paljon ikäviä asioita suustaan ja päätyi iskemään puukon poikansa kylkeen. Andy pakeni hyppäämällä ikkunasta ja palasi Shaen luo, eikä kertonut vammastaan kuin vasta seuraavana aamuna. Kuitenkin aamua ennen olevana iltana Shae ja Andy suutelivat. Andy pääsi hoitoon, ja on yhäkin vammojensa takia lääkärintalossa Shaen kanssa.

Andy elää pelossa, koska Jack on uhannut satuttaa hänen lähimmäisiään ja vihjasi siihen, että hän olisi itse tappanut Julietin Andyn syntymän jälkeen.

Sukupuu:
Isä: Jack Eijahin poika, elossa. Tenebraen heimon johtaja. Andy vihaa Jackia ja Jack inhoaa poikaansa. Andy on aika varma isänsä olevan hullu.

Äiti: Juliet Henryn tytär, kuollut. Juliet näytti todella paljon Andylta, häneltä Andy on perinyt melkein kaikki piirteensä. Andy rakastaa äitiään paljon, vaikka ei koskaan ole tavannut häntä. Jos Juliet olisi ollut elossa, Andyn lapsuus olisi voinut olla paljon parempi.

Veli: Christopher Jackin poika, kuollut. Christopher kuoli Jackin mukaan synnytyksessä, jossa vain Andy jäi henkiin. Silti jostain syystä Andyn kaksoisveljelle annettiin nimi.

Isän isä: Eijah Angwynin poika, kuollut
Isän äiti: Lily Chrisin tytär, kuollut
Äidin isä: Henry Robertin poika, kuollut
Äidin äiti: Angela Andrewin tytär, kuollut

Toiveet:
Elää hyvä ja onnellinen elämä Shaen kanssa Varjomuurilla, mutta jotenkin kostaa isälleen.

Nimi: Raven

24.03.2018 21:18
Rían Darodalin poika hyväksytty. Tervetuloa TH:seen Helena!

Nimi: Helena

24.03.2018 21:10
nettinimi: Helena

nimi: Rían Darodalin poika
sukupuoli: ♂, mies

heimo: Vaeltaja (kylätön)
ammatti: ei ammattia

lyhyt kuvaus: Salaperäinen huppupäinen nuorimies, joka tunnetaan niin erakkoudestaan, kylmyydestään kuin jousiammunta-taidoistaan. Jatkuvasti paikasta toiseen liikkuja, jolla on korpin mustat hiukset.

ulkonäkö: Kylmä ja etäinen persoonallisuus ei jää epäselväksi Ríanin kohdalla ulkonäönkään puolesta. Yleensä jo nuorenmiehen tummansinisten silmien kylmä katse riittää kertomaan muille selvän viestin hänen rauhaan jättämisestä, mutta myös muu olemus ja ruumiinkieli kertovat, ettei hän pane pahakseen yksinäisyyttään tai elämäntapaansa. Ruumiinrakenteen puolesta Ríanista taasen huomaa nopeasti, että nopeus, ketteryys ja huomaamattomasti liikkuminen ovat hänen vahvuuksiaan. Hänellä ei ole erityisemmin korostuvia lihaksia, mutta voimaa ja kestävyyttä ei kuitenkaan jää uupumaan, vaikka paini tai lähitaistelu eivät ole hänen erikoisalojaan. Pitkät raajat soveltuvat hyvin juoksemiseen ja jousiammuntaan.

Kasvot ovat piirteiltään kapeat ja terävät, vaikka säilyttävät myös omanlaisen pehmeytensä. Leuka on kapea ja terävä, otsa taasen leveä. Korkeat poskipäät erottuvat, suoran ja kapean nenän alapuolella löytyvän suun amorinkaari erottuu selvästi. Kapean ylähuulen ja täyteläisen alahuulen muodostama suu pysyy jatkuvasti tiukkana viivana olivat kasvojen lihakset sitten rentoutuneet tai jännittyneet. Hymyä nuorenmiehen huulilla ei oikeastaan koskaan nähdä, jotkut pitävät sitä jopa myyttinä Ríanin kohdalla. Hänen ei uskota hymyilevän milloinkaan, hänen kohdallaan huulille noussut hymy yllättäisi katsojat paremmin kuin hänen näkemisensä jonkun seurassa romanttisissa merkeissä.

Korpin mustat hiuksensa Rían kampaa yleensä taaksepäin, mutta melkein yhtä usein hänen hiuksensa ovat hieman sekaisin olevalla kampauksella kuin tuuli olisi puhaltanut niihin. Malliltaan hiukset ovat lyhyet, mutta eivät kuitenkaan lähellä siiliä. Iltataivaan tummansinisiä silmiä kehystävät ripset ovat tummat ja paksut, mutta lyhyet. Siistit kulmakarvat taasen ovat väriltään yhtä korpin mustat kuin nuorenmiehen hiukset. Toisinaan kulmat kurtistuvat hieman, mutta suurimman osan ajasta ne pysyvät rentoina Ríanin kasvojen pysyessä ilmeettöminä. Ilmeettömyydestään huolimatta voimakkaimmat tunteet on kuitenkin helposti luettavissa hänen katseestaan, kasvoistaan ja muusta olemuksestaan. Ihan kaikkea hän ei osaa peittää muiden katseilta.

Kalpean ihonsa Rían peittää tummilla vaatteilla, jotka soveltuvat hyvin metsästykseen ja ulkona jatkuvasti liikkumiseen. Usein hänen päällään voi nähdä pelkkää mustaa, mutta hän suosii myös maastonvärisiä vaatteita. Melkein aina hänen päällänsä voi kuitenkin nähdä mustan hupullisen viitan, jonka huppua hän pitää päässään varsin usein. Selässään hän kantaa myös jatkuvasti joustaan nuoliviineineen. Jalkineina hän käyttää mieluiten polven alapuolelle ulottuvia nahkasaappaita, joissa on oppinut kulkemaan ääneti. Kaulassaan Rían on miltein syntymästään asti pitänyt pronssikorua, jonka mustassa nahkaisessa ketjussa roikkuu kelttiläis tyylinen pronssinen puu (tree of life).

Ulkonäkönsä puolesta Rían saattaa näyttää täydelliseltä ja virheettömältä, mutta sitä hän ei kuitenkaan ole. Hänen ihonsa on kaukana virheettömyydestä, mutta useista kalpeaa ihoaan koristavista arvistaan hän ei puhu muille. Sen koommin hän ei niitä myöskään paljasta muiden katseille ellei vaatteiden riisuminen liity jotenkin kanssakäymiseen toisten kanssa. Ympäri kehoaan esiintyvien lukuisten arpiensa tarinaa hän ei ole kuitenkaan koskaan kertonut kenellekään, joka sitä on erikseen kysynyt.

kuva: https://fi.pinterest.com/pin/777504323143478727/

luonne: Kylättömän vaeltajan ja erakon polun valinnut Rían tunnetaan kylmyydestään ja sosiaalittomuudestaan. Nuorimies viihtyy paremmin yksin huolehtien vain omista tarpeistaan kuin muiden seurassa, minkä takia hän ei yleensä viivy suuremmissa yhteisöissä kovin pitkään. Erakon elämän hän on valinnut itse, kukaan ei ole häntä siihen pakottanut. Tähän mennessä hän ei ole koskaan halunnut edes harkita muita vaihtoehtoja, mutta syitä tähän ei tiedetä tai muisteta kunnolla. Huhuja ja epäilyksiä on kuitenkin liikkunut faktapohjaista tietoa enemmän. Rían ei näistä puheista kuitenkaan välitä - oikeastaan häntä ei kiinnosta lainkaan, mitä muut hänestä puhuvat tai ajattelevat.

Kasvotusten Rían on etäinen ja harvasanainen. Hän puhuu suoraan, mutta miettii tarkkaan ennen kuin avaa suunsa antaen itsestään rauhallisen, harkitsevan kuvan. Harmonia voi kuitenkin rikkoutua, koska pinnan alla piileskelee temperamentti, jonka esiin kaivamiseksi ei aina paljon vaadita. Hermostuneena Rían on hyvin jännittynyt ja hänen harkitsevaisuutensa alkaa rakoilla, jolloin sanat eivät olekaan enää yhtä tarkkaan mietittyjä. Mitä pahemmaksi tilanne muuttuu, sitä vähemmän hän pystyy miettimään ja harkitsemaan sanojaan ja tekojaan, milloin paineen alainen äkkipikaisuus nousee myös esiin. Jääräpäisyytensä ja kylmyytensä takia tilanne voi muuttua hyvin rumaksi, koska Rían ei ole erityisemmin alistuvaa sorttia. Häneltä on myös turha odottaa anteeksipyyntöä, kohteliaisuus ei oikeastaan kuulu hänen luonteeseensa, vaikka ei hän mikään sikakaan ole.

Ríania ei ole helppo lähestyä, mutta sitkeydellä voi häneen päästä tutustumaan, vaikka helppoa se ei olekaan. Sujuvaa puheenaihetta on melkein yhtä vaikeaa löytää kuin saada hänet vastaamaan itseään koskeviin kysymyksiin, mitkä Rían yleensä sivuuttaa tai torjuu suoraan. Nuorimies tuntuu kuitenkin tulevan paremmin toimeen naisten kuin miesten seurassa, vaikka pitääkin naisia silti yhtä rasittavina kuin miehiä. Uhoilijoiden ja lirkuttelijoiden kanssa Rían tulee vähiten toimeen, tällaisten persoonien seurasta hän yleensä pyrkii häipymään ja pakenemaan mahdollisimman nopeasti. Hän ei kammoa romantiikkaa tai intiimiyttä, mutta ahdistelusta hän ei pidä. Rían kyllä ilmaisee itse, jos toinen kiinnostaa häntä edes seksuaalisesti. Romanttista kiinnostusta hän ei kuitenkaan ole koskaan kokenut ketään kohtaan, se vaatii hänen kohdallaan pidemmän prosessin kuin satunnaiset yhden yön jutut.

taidot: miekkailu: 1, jousiammunta: 10, veitset: 5, vahvuus: 2, nopeus: 6, älykkyys: 5, karisma: 1

nippelitieto:
☠ demiseksuaali
☠ pitää sateesta
☠ erinomainen jousiammunnassa
☠ surkea lähitaistelussa
☠ metsästäjä-sielu

Nimi: Epsuxx

23.03.2018 19:16
Robin Averyn poika hyväksytty, kouluttajan toimii hänen isänsä Avery.

Nimi: Epsuxx

23.03.2018 19:07
Nettinimi: Epsuxx

Hahmon nimi: Robin Averyn poika

Sukupuoli: Mies

Heimo: Vaeltaja/Kodiakin vaeltajakylä

Ammatti: Soturi

Lyhyt kuvaus: Mustiin pukeutuva, kiharatukkainen mies, joka on luonteeltaan välinpitämätön, epäystävällinen ja viileä.

Ulkonäkö: Robin on miesten mittapuulla keskimittainen, joidenkin naisten silmissä hän saattaa vaikuttaa pitkältäkin. Hän ei näytä kovin lihaksikkaalta, mutta se johtuu lähinnä siitä, että hän käyttää tietynlaisia vaatteita. Toisaalta hän ei ole mitenkään erityisen huomattavan lihaksikas tai harteikas muutenkaan, mutta solakasta ja ketterästä hahmostaan huolimatta hänellä on ihan hyvä lihaskunto.
Robinilla on leveät, neliömäiset kasvonpiirteet, ja hänellä on huomattavan leveät leukaperät. Hänellä on tummanruskeat silmät, jotka näyttävät lähes mustilta. Hänen silmänalusensa ovat huomattavan tummat. Silmien yläpuolelta löytyvät tummat ja yllättävän siistit kulmakarvat. Hänellä on punaruskeaan vivahtavat kiharat hiukset, jotka ovat venähtäneet pitkiksi ja tuppaavat usein olemaan pojan silmillä. Robin voisi käytännössä olla ihan hyvännäköinen, mutta toisaalta hän ei itse välitä ulkonäöstään juurikaan.
Robinin tyyli on hänessä helposti huomattava piirre. Hän pukeutuu aina mustaan ja kulkee käytännössä aina “samoilla vaatteilla”. Hän käyttää takkinsa alla jonkinsortin mustia paitoja, mutta nämä eivät juuri näy muilta härpäkkeiltä, mitä hänellä on yllään. Robin käyttää aina mustaa, nahasta ja kankaasta valmistettua kulunutta takia, jonka hihoista löytyy ties minkälaista ketjua, solkea, hihnaa, nastaa, ompeletta ja muuta killuntinta. Kaulasta pojalta löytyy muutama kapoinen huivi, joiden seasta törröttää erikoisena vivahteena ruskeita, kapeita sulkia. Takkinsa lisäksi hän käyttää jonkinlaisia, yleensä kuluneita mustia housuja, jotka on tungettu mustiin maihinnousukenkien tyylisiin kenkiin. Hänellä on myös vyö, johon on kiinnitetty monenmoista tarpeellista, etupäässä hänen heittoveitsiään. Vyöltä löytyy myös miekka. Robinin päässä on ihan aina musta, kulunut hattu, joka muistuttaa etäisesti knallia, vaikkei sellainen todellakaan olekaan.
Hänellä on rento, välinpitämätön kävelytyyli, ja matalahko ääni, jossa on lähes aina välinpitämätön ja viileä sävy. Koska Robin ei ole kovin kookas tai lihaksikas hahmo, vaan aika solakka mieheksi, hän on aika ketterä ja nopea. Hän on myös kestävä juoksija ja on tottunut kulkemaan epätasaisessa maastossa nopeasti.

Luonne: Robinin huomattavin piirre on välinpitämättömyys. Hän ei oikein tunnu välittävän mistään, vaan ajaa aina omaa etuaan eikä pelkää esimerkiksi tappaa. Hän on viileä persoona, johon on hyvin vaikea saada kontaktia. Robin myös halveksii muita lähes aina ja on selkeän itsekäs persoona. Hän ei varsinaisesti viihdy kenenkään kanssa, mutta omistaa eräänlaisen kaveriporukan, johon kuuluu muita hänenkaltaisiaan kusipäitä. Robin ei kerro itsestään kenellekään juuri mitään vaan on kylmä ja sulkeutunut persoona. Hän osaa olla ilkeä ja onkin sitä usein. Robin ei usko mihinkään jumalaan ja hän ei ole koskaan ollut kehenkään oikeasti rakastunut, mutta hän on seksuaaliselta suuntautumiseltaan hetero. Robin pitää veitsistä, sillä hän on niiden kanssa taitava ja miekkailusta jollakin tasolla (sekä itsestään). On lukuisia asioita, joista hän ei pidä, kuten liian kirkas valo, kimeät äänet, ärsyttävät ihmiset (eli lähes kaikki ihmiset), liian pitkä sisällä oleminen, hempeily ja vaikka kuinka moni muu asia. Kaiken tämän seurauksena Robinilla on erittäin kova kuori, jota on hyvin hankala läpäistä millään tavalla. On aika mahdotonta, että joku edes pääsee hänen kanssaan läheisiin väleihin rikkomaan tätä kuorta, mutta eihän sitä voi koskaan tietää.
Tällä hetkellä hän ei osaa myöskään ajatella kokevansa joskus rakkautta jotakin kohtaan saatikka että joku rakastaisi häntä, eikä Robinista muutenkaan löydy mitään pehmeää, herkkää tai hempeää.
Vaikka ei voi olla varma, mitä Robinin kovan henkisen suojakuoren alta löytyy, on luultavaa, että siellä asustaa rikkoutunut, huomiota kaipaava ihminen. Pohjimmiltaan, jossakin syvällä sydämen sopukoissa Robinkin kaipaa vain huomiota ja rakkautta joltakulta, sillä niitä hän ei ole koskaan saanut. Robin ei edes itse tajua tarvitsevansa rakkautta ja sitä, että joku välittää hänestä, mutta on aika varmaa, että se on juuri se hän kaipaa syvällä sisimmässään.
Robin on kaikesta kusipäisyydestään huolimatta aika älykäs persoona, ja hän osaa tulkita muita hyvin ja tunnistaa helposti heidän heikot kohtansa. Hänellä on hyvä viinapää ja vaikkei hän alkoholisti olekaan, hänet saattaa nähdä jossakin pubissa juomassa. Tällöin hän on ehkä hiukan helpommin lähestyttävä, sillä hän saattaa itsensäkin yllätykseksi olla häätämättä kaikkia pois luotaan. Siitä huolimatta hän ei juo koskaan niin paljon, että kielenkannat löystyisivät liiaksi, vaan hän hän pitää tarkasti huolen siitä ettei sano mitään liikaa ja on edelleen oma välinpitämätön itsensä. Vaikka Robinilla on taipumusta rikollisuuteen, hän ei koskaan pahoinpitele naisia tai raiskaa ketään, siihen hänkin on vetänyt rajan.

Taidot:

Miekkailu: 5
Jousiammunta: 0
Veitset: 8
Vahvuus: 2
Nopeus: 7
Älykkyys: 7
Karisma: 1

Nippelitieto:

- hetero
- hyvä viinapää
- taipumusta rikollisuuteen

Menneisyys: Robinin äiti kuoli pian poikansa synnyttyä, vaikkei Robin itse tiedä ajankohtaa, milloin tämä on kuollut. Lasten kasvattaminen jäi isä Averyn harteille, mutta hän ei pitänyt kummastakaan lapsestaan, Robinista ja tämän isosiskosta Junesta. Lapset kuitenkin selvisivät ja Junen kasvaessa hän huolehti pääosin pikkuveljestään. Isä ei kohdellut lapsiaan hyvin vaan saattoi jopa pahoinpidellä heitä. Hän ei koskaan tuonut heidän elämäänsä ainakaan mitään hyvää.
Aikuistuttuaan June lähti kylästä etsimään onneaan jostakin muualta, ja Robin jäi vielä isänsä koulutettavaksi. Molemmat inhoavat toisiaan, joka vaikeuttaa koulutusta aika runsaasti.
Robin ei tiedä äidistään mitään, sillä Junellakaan ei ole ollut tästä mitään muistikuvia, eikä Avery ole suostunut koskaan kertomaan mitään lapsilleen.

Sukupuu:
Avery Draken poika: Robinin isä, katala ja ilkeä henkilö, jolla on kuitenkin hyvät johtamistaidot, ja on tästä syystä Kodiakin vaeltajakylässä aika korkeassa asemassa. Inhoaa poikaansa eikä oikeastaan edes tunnusta tätä pojakseen, ei rakasta myöskään toista lastaan Junea. Pitkät, mustat hiukset, tukeva ja lihaksikas.
Äiti: Robin ei tiedä äitinsä nimeä, eikä hän tiedä tästä mitään muuta kuin sen, että tämä on kuollut.
June Averyn tytär: Robinin isosisko, joka ei ole myöskään ollut koskaan isänsä suosiossa. On hankala tietää, miksi Avery koskaan edes hankki lapsia, jos hän ei kerran pidä heistä. June on Robinia kaksi vuotta vanhempi, ja jokin aika sitten lähti Kodiakin kylästä etsimään onneaan muualta. Hän omistaa punaruskeat kiharat hiukset ja siniset silmät, ruumiinrakenteeltaan pienikokoinen ja solakka.

Nimi: Lukutoukka

21.03.2018 17:11
Tein saman virheen viime hahmoni kanssa. Siihen tulee 0
Pahoittelut unohduksesta!

Nimi: Epsuxx

21.03.2018 17:00
Tuppence, hyväksytty. Kodiakin kylässä vanhemmat toimisivat kouluttajina, mutta kun niitä ei ole, joku vapaaehtoinen kouluttaa Tuppencea. Saat itse keksiä hänet.

Nathalie, hyväksytty. Sama tilanne kouluttajan suhteen kuin Tuppencella. Huom. taidoistasi puuttuu vahvuus, onko se 0 vai tuleeko siihen jotakin? Korjaathan tämän seikan mahdollisimman pian, niin korjataan sitten tietoisikin se!

Nimi: Lukutoukka

20.03.2018 21:09
Tein pienen virheen. Ottakaa pois nippelitieto kohdasta perso kirjoille, koska kuka muka voisi olla halukas saamaan kirjoja, jos on lukuhäiriö?

Vastaus:

Korjattu.

Nimi: Lukutoukka

20.03.2018 19:49
Nettinimi: Lukutoukka

Nimi: Nathalie "flower of the hell."

Sukupuoli: Nainen

Heimo: Kodiakin kylä

Ammatti: Viihdyttäjä/baarimikko


Lyhytkuvaus: Kokonaan mustan tukan omaava, hiljainen nainen.

Ulkonäkö: Nathaliella on kokonaan mustat hiukset, jotka ovat usein hyvänhoidetun näköiset. Hiukset oikein kiiltävät auringossa. Tosin huomaat hiusten olevan myös rasvaiset, jos niitä alat kosketellä. Hiukset ovat suorat ja kiharat ovat harvinaisia.
Kasvot ovat epänormaalin laihat ja kasvojen kulmat ovat terävät. Kasvot ovat vaalean kaakaon väriset. Nenä on erittäin suippo. Silmät ovat kokonaan ruskeat ja isot. Hymy hänen kasvoillaan on erittäin hurmaava, mutta ohut.
Iho Nathaliellla on tosiaan vaalean kaakaon värinen. Ryppyjä ei esiinny laisinkaan. Tosin nainen on alipainoinen. Hän ei ole lihaskimppu.

Luonne: Nathalie on hiljainen nainen, joka tottelee jokaista sokeasti. Hän ei osaa ilmaista yhtään omaa mielipidettäänsä. Hänellä on masennus, joka johtaa hänen alipainoonsa. Hän ei puhu melkein yhtään. On vain hiljaa. Hän kumminkin löytää vapauden hiljaisuuteensa näyttelemällä ja viihdyttämällä toisia. Hän ei ymmärrä miksi yrittää. Hän ei näe elämässä toivoa.

Taidot
Miekkailu: 2
Jousiammunta: 8
Vetset: 10
Nopeus: 1
Älykkyys: 9
Karisma: 0

Nippelitieto:
-Masennus
-Alipainoinen
-Rakastaa lintuja
-Perso kirjoille
-Lukuhäiriö

Menneisyys: Nathalie oli ongelma baarissa, missä tämä tupsahti. Kukaan ei jaksanut häntä ja sen takia häntä kutsutaan "flower of the hell." Baarimikko kumminkin antoi naisen olla täällä sillä ehdolla että hän tekisi töitä. Työt osoittautuivat kaikeksi, mitä kukaan muu ei jaksanut tehdä. Nathalie kärsii masennuksesta henkilöiden takia jotka kutsuvat häntä "flower of the hell."

Toiveet: Olla kukatahansa muu kuin hän. 

 
 
©2018 Hakemus | Tυℓєναιѕυυ∂єη Hєιмσт - suntuubi.com