Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TAKAISIN

Tänne kuuluu NPC-hahmohakemukset!

Tänne vauvahakemukset!

Hakemus

 

 Olethan lukenut säännöt tarkasti läpi, ja

upottanut oppaan tiedot päähäsi?

 

* Pakolliset on merkattu tähdellä

*Nettinimi: Nimi jolla liikut sivuilla, ei hahmon nimi.

*Hahmon nimi: Etunimi, sitten isän nimi, ja perään tytär/poika. Lempinimet lainausmerkein.  (Alexandra "Alex" Thomasin tytär)

*Sukupuoli: Nainen vai mies, muu?

*Heimo: Quercusa, Tenebrae, Corvusa, Morga, Glacina vai Veneficium?

Jos olet vaeltaja, mainitse oletko kylätön tai mihin kylään kuulut.

*Ammatti: Soturi, kokki, lääkäri, rakentaja, käsityöläinen, eläintenkesyttäjä vai viihdyttäjä, entä kenties toisen ammatin päälle yrittäjyys? Max. 2, mutta jos olet lääkäri, sinulla ei voi olla toista pääammattia, mutta voit olla yrittäjä.

Jos olet kylätön vaeltaja, sinulla ei ole ammattia tai olet yrittäjä. Jos kuulut kylään, mainitse ammatti

*Lyhyt kuvaus: Tämä tulee hahmojen sivuille näkyviin kuvaukseksi hahmostasi. Kuvaile hyvin lyhyesti hahmoasi, maksimissaan kahdella virkkeellä.

*Ulkonäkö: Miltä hahmosi näyttää? Vähintään viisi virkettä. Kerro esimerkiksi silmien väri, hiusten väri ja pituus, vaatetus, mahdollisista arvista, hahmon pituus, kehon rakenne, kasvojen muoto, äänestä, kävelytyylistä, jne. Huomioi, että sinulla täytyy olla kaikki oikudet kuvaan. Muista, että kukaan ei ole täydellinen Mary Sue.

Kuva: Jos sinulla on hahmostasi kuva, linkitä se tähän.

*Luonne: Minkälainen hahmosi on luonteeltaan? Esimerkkejä, joista voit kertoa: Introvertti vs ekstrovertti, vahvat, näkyvät luonteenpiirteet, omat moraalit, usko, seksuaalisuus, tavat, asiat joista hän pitää ja ei pidä.  Kukaan ei ole täydellinen, kaikilla on heikkouksia! Juuri ne tekevät hahmoista ihmismäiset ja kiinnostavat. Älä myöskään laita mitään "heimoin parhain....." - laita mielummin "yksi heimon parhaimmista") Vähintään viisi virkettä tähänkin.

*Taidot: Saat näin alussa 30 taitopistettä, jotka sijoitat näihin taitoihin asteikolla 0-10. Jos hahmollasi on muita taitoja tai on joitain asioita joita hän ei osaa, ne voit kertoa luonteessa. Taidoista, kuten miten niitä voi korottaa, lisää täällä.

Miekkailu: 0-10

Jousiammunta: 0-10

Veitset: 0-10

Vahvuus: 0-10

Nopeus: 0-10

Älykkyys: 0-10

Karisma: 0-10

Nippelitieto: Vähän kuin muuta-kohta hakemuksissa. Kerro hyvin lyhyesti ranskalaisin viivoin pieniä asioita hahmostasi, jotka ovat silti hyödyllisiä. Kuten seksualisuus, maneereja, sairauksia, tai vaikka linkitä hahmosta pinterest-taulu, jos sellainen löytyy.

Menneisyys: Mitä hahmollesi tapahtui menneisyydessään? Sukupuunkin saa tähän laittaa, jos sen tietää.

Toiveet: Joku tietty jonka tahtoisit kouluttajaksesi? Vai unelmoitko johtajaksi nousua? Kenties halajat omaa perhettä?

 1  2  3  4  5  6  >

Nimi

Kotisivut

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kaksi plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Raven

07.04.2018 19:16
Phoenix Quarin tytär hyväksytty!

Nimi: Trixie

07.04.2018 19:01
Nettinimi: Trixie

Hahmon nimi: Phoenix ”Envy, Enix, Peffa” Gaia Aria Quarin tytär

Sukupuoli: Nainen

Heimo: Kylätön vaeltaja (myöhemmin Veneficium)

Lyhyt kuvaus: Hyvin suloinen, lyhyt nainen, joka tuppaa hurmaamaan ihmisiä johtajamaisella asenteellaan johon kätkeytyy paljon pervoja ajatuksia ja sanoja.

Ulkonäkö: Ensimmäisenä Phoenixin ulkonäössä ihmetystä herättää varmasti hänen pituutensa. Phoenix on harvinaisen lyhyt ja sirorakenteinen ikäisekseen, senttejä on kertynyt roimat 149. Selvästi ja reilusti alipainoinen Phoenix näyttää hennolta kuin pieni lapsi. Phoenix painaa noin 35 kilogrammaa. Tyttö ei ole todellakaan mikään lihaskimppu, oikeastaan hänellä ei ole lihaksia juuri ollenkaan. Se toki tekee tytöstä ketterän ja nopean juoksijan, mutta lähitaistelussa Phoenix ei ole vahvoilla. Phoenix ei ole kaunein nainen joita ihmiset näkevät elämänsä aikana, mutta tuskin hän siellä toisessa päässäkään on. Hän on sievä, suorastaan suloinen. Phoenixilla on siro, hyvin kapea kaula, jonka ympärille aikuinen mies saa helposti kämmenensä. Tytöllä on ovaalin muotoiset kasvot, jotka ovat melko pehmeäpiirteiset. Phoenixilla on täyteläiset huulet, jotka ovat melko symmetriset, väriltään jotain beigen ja hennon vaaleanpunaisen väliltä. Huulet ovat talvisin aina rohtuneet, sillä tytöllä on paha tapa imeä omia huuliaan aina kun miettii jotain. Phoenixilla on suuret, mantelin muotoiset silmät, jotka ovat väriltään tummanruskeat. Phoenixilla on toisessa silmässä huomattavasti huonompi näkö kuin toisessa silmässä, ja tässä silmässä onkin pupilli suurempi. Tytöllä on pitkät, siis oikeasti todella pitkät ripset, jotka ovat väriltään mustat. Phoenixilla kasvojen pehmeyttä tukee hyvin tummat, ja tuuheat kulmakarvat. Tytön kulmakarvat yleensä eivät ole mitenkään hyvin hoidetut tai muutakaan sinnepäin, Phoenix ei voisi vähempää välittää miltä hän näyttää. Täsmälleen kulmakarvojen väriset ovat tytön luonnonkiharat hiukset. Phoenixin hiukset ovat hyvin paksut, ja yltävät noin rintojen korkeudelle. Yleensä Phoenix pitää hiuksiaan ihan vain sotkuisesti auki, tai sitten sotkuisella nutturalla. Tytöllä on melko pienet rinnat, niin pienet ettei Phoenix yleensä käytä ollenkaan rintaliivejä. Sen jotkut voivat tietenkin mieltää häiritseväksi. Tytön vartalo on tiimalasi pienessä mittakaavassa, sillä naisella on todella kapea vyötärö, mutta kuitenkin leveä lantio, jolla yleensä lepää tytön nuolivyö. Tytön vaatetyyli on yleensä hiukan vaatimaton, mutta yksi ehdoton vaate tytöllä on. Phoenixilla on hiukan sadetakin tyylinen, keltainen vaate, jota hän käyttää aina kun liikkuu metsässä. Tyttö rakastaa erilaisia villapaitoja, joihin voi vain uppoutua kun on kylmä. Phoenixilla onkin iso kokoelma erivärisiä (yleensä liian isoja) villapaitoja. Tytöllä on melkein aina jousi selässään, ihan vain kaiken varalta. Sen lisäksi Phoenixilla on sormisuojat kummassakin kädessä, sillä tyttö ampuu kummaltakin puolelta. Phoenixilla on jalassaan aina mustat, pitkät maiharin tyyliset kengät. Tytöllä on sen lisäksi kaulassaan muutama hopeinen kaulakoru, jotka ovat Aureyn lahja hänelle. Sen lisäksi koko tytön vasen korva on reitetty täyteen pieniä renkaita.

Kuva: https://www.pinterest.es/pin/699606123338292698/
https://www.pinterest.e s/pin/699606123338282503/
https://www.pinterest.es/pin/69960612333828257 6/

Luonne: Phoenix on hyvin persoonallinen tyttö, josta ensimmäisinä adjektiiveina tulisi varmasti mieleen ”realisti” ja ”itsevarma”. Vaeltajatyttö on aina ollut hiukan mystisen verhon takana, sillä hänestä liikkuu ties mitä juoruja kylissä, ja muiden mukana ne ovat lähteneet leviämään. Phoenixista lähteneet juorut ovatkin saaneet tytön kuulostamaan brutaalilta raakalaiselta, joka tappaa jokaisen vastaantulevan ihmisen. Tosiasiassa Phoenix on erittäin iloinen ja suorastaan hellä tyttö, joka mielellään tutustuu uusiin ihmisiin, vaikkakin hienoisella varauksella. Phoenix on hyvin kohtelias muille, mikäli hänellekin ollaan, ja tytön ajattelutapa onkin: ”metsä vastaa miten sinne huudetaan”. Tämän voisi kiteyttää hyvin siihen, että mikäki Phoenixille on ilkeä, ei tyttökään tule olemaan mikään päivänsäde. Phoenix on ajatusmaailmaltaan jotain realistin ja pessimistin väliltä. Vaikka tyttö vaikuttaakin suorastaan säteilevän positiivista energiaa ympärilleen, on hänen silti todella vaikea ajatella asioita siltä kantilta. Phoenix onkin hiukan ’pessimisti ei pety’ asenteella menossa. Tyttö flirttailee usein muille, ihan tahtomattaan. Jotenkin ylienergisellä tavalla Phoenix ei huomaa sitä. Phoenix omistaa hienoisen sitoutumiskammon, eikä osaa rakastua tai ihastua kehenkään ilman luottamuksen saamista. Tyttö ei ole todellakaan varma seksuaalisuudestaan, sillä Phoenix ei ole ihastunut kertaakaan kehenkään, jos ei lasketa sitä, kun tyttö oli 14-vuotiaana ihastunut naapurin poikaan joka söi räkää, sekä ihastusta Luciukseen 15-vuotiaana. Suhteessa Phoenix on ehdottoman varma ja uskollinen - tyttö ei voisi ikinä edes kuvitella pettävänsä ketään. Phoenix on kuitenkin myös tilanteeseen heittäytyjä, eikä juurikaan osaa ajatella tekojensa seurauksia, ennen kuin niin on tapahtunut. Se saattaa aiheuttaa tytölle välillä turhankin kinkkisiä tilanteita. Tyttö kuitenkin analysoi välillä vähän liiankin hyvin mitä hän on sanomassa, ja sen takia jättääkin välillä puolustamatta itseänsä. Phoenix on hyvin älykäs, hänen älykkyysosamääränsä hipoo jo 170. Tytön älykkyys heijastuu hyvin paljon jousiammuntaan, sillä hän pystyy hyvinkin helposti laskemaan nuolen tulokulmia ja mistä mikäkin kimpoilee parhaiten. Filosofinen puoli on Phoenixissa se, jota vain harvat pääsevät näkemään. Tyttö on hyvin syvällinen, ja päästessään vauhtiin, tytön suuta ei pidä enää mikään kiinni, tämä puhuu kuin papupata.

Suuttuessaan Phoenix on hyvin pelottava. Ensinnäkin, tyttö hyppii paikallaan kuin aropupu. Pomppimisen lisäksi tytöllä esiintyy muunlaisia pakkoliikkeitä, muunmuassa silmäkulman nykimistä ja suupielen liikuttamista. Nämä ovat tic-oireiden kaltaisia. Phoenix sen lisäksi huutaa kuin tätä jahtaisi miljoona sutta. Huutaminen on tytön tapa purkaa negatiivisia tunteita, eikä hän todella pelkää näyttää sitä. Phoenix oikeastaan rakastaa huutamista, siinä saa toiseen luotua sopivaa kunnioitusta. Muutenkin toisten kunnioittaminen on Phoenixille todella tärkeää, etenkin jos henkilö on vanhempi tai korkeammassa asemassa kuin hän. Tyttö on luotettava, hän ei ole heti ensimmäisenä laukomassa muiden salaisuuksia muille. Phoenixilla on kuitenkin tapana välillä kiusoitella toisia heidän salaisuuksillaan hyväntahtoisesti. Tyttö rakastaa yli kaiken muutenkin vitsailua, ja on oikea kaksimielisyyden ruumiillistuma. Phoenix haluaa hauskuttaa muita, mutta menee aina välillä vähän pervon puolelle oman huumorinsa kanssa. Tyttöön iskeytyy itseensä kaikenlainen huumori, niin sarkasmista mustaan huumoriin ja kaikki siltä väliltä.
Phoenix osaa kaikesta huolimatta puolustaa itseään sanallisesti, jollain tasolla. Se vaatii tytöltä kuitenkin erityisiä ponnistuksia ja turhaa energian kuluttamista. Tyttö ei niinkään nauti siitä, vaan kokee sen äärimmäisen epämiellyttäväksi. Yleensä se homma päättyykin isoon itkuun. Herkkä Phoenix ei pelkää itkemistä muiden nähden, sehän on aivan luonnollista hänen mielestään. Tyttö on oikeastaan aikalailla tunteiden tuulimylly, tunteet heittelevät välillä aina turhankin reippaaseen tahtiin laidasta laitaan. Kaikkia tunteita Phoenix ei suinkaan näytä ulospäin, ainoastaan surun ja suuren ilon. Kaikki muu siltä väliltä on ikäänkuin peitetty maskin taakse, jota ei ole tähän mennessä kukaan saanut Phoenixin kasvoilta pois. Johtajamaisena luonteenpiirteenä tytöllä on ehdottomasti oikeudenmukaisuus ja kyky laskelmoida asioita. Tyttö ei halua että ihmisille tapahtuu mitään sellaista mitä heille ei kuuluisikaan tapahtua, eikä kestä nähdä sitä kun viattomia satutetaan - etenkin naisten asema on hänelle tärkeä. Tätä feminististä piirrettä tukee se, että hän on itse kasvanut vahvojen naisten ympäröimänä. Eli lyhyesti siis Phoenix on valovoimainen pessimisti, romanttisella ja pervolla twistillä.

Taidot:
Miekkailu: 1
Jousiammunta: 10
Veitset: 0
Vahvuus: 1
Nopeus: 7
Älykkyys: 10
Karisma: 1

Nippelitiedot:
§Vasenkätinen
§Pinterestkollaasi: https://www.pinterest.es/silencetarrr/phoenixgaiaaria/
§Puhuu skottiaksentilla: https://m.youtube.com/watch?v=M8UrrVnmZQE
§Allerginen koivulle
§Pelkää ukkosta, pimeää ja etenkin isoja miehiä
§Tytöstä liikkuu huhuja: ”hento kuin höyhen ja pieni kuin lapsi on tyttö, joka ei kertaakaan jousella ammu ohi”
§Tytön nimi symboloi hänen vanhemmilleen lintua, joka nousee aina tuhkasta
§Osaa kesyttää eläimiä jollain tasolla
§Lempieläin on susi ja hevonen
§Ratsastaa hevosilla todella hyvin
§Lauluääni kuulostaa samalta kuin varikset laulaisivat
§Luulee ettei voi saada lapsia ollenkaan
§Ihailee Veneficiumin johtajaa, Luciusta
§Lempivuodenaika kevät
§Huono viinapää
§Theme song: https://m.youtube.com/watch?v=HA8dDFFvOUw
§Rakastaa merta
§Biseksuaali, mutta enemmän miehiin kuin naisiin päin

Menneisyys: Phoenix syntyi Veneficiumin heimoon, äidillensä Annalise Hudsonin tyttärelle, jonka juuret ovat alkuperäisin Morgasta. Phoenix pienestä pitäen rakasti seikkailemista, ja heti opittuaan kävelemään, tyttö seikkaili leirin ulkopuolella yömyöhään. Annalise oli heimossa hyljeksitty ja vihattu, syntyperänsä takia, eikä asiaa ainakaan yhtään parantanut se, että heidän johtajansa joutui Morgan leiriin vangiksi. Nainen suistui käyttämään kultakelloa, hyvin koukuttavaa päihdettä. Phoenix ja hänen veljensä Potter, joutuivat kasvamaan ensimmäiset vuodet elämästään varajohtajan perheessä, sillä Aurey oli ainut joka suostui ottamaan heidät. Phoenix tykkäsi varajohtajastaan todella paljon, ja pyysikin Aureytä opettamaan hänelle erilaisia taistelutekniikoita sun muita. Tämän takia Phoenix kehittyikin niin hyväksi jousiammunnassa. Phoenix joutui kuitenkin väistymään, kun Luciuksen kadottua Aurey joutui hoitamaan käytännössä johtajan työt. Nuorelle tytölle ei enää riittänyt aikaa, eikä Phoenix kestänyt sitä. Tytön nimittämiseen olisi mennyt vielä muutama vuosi, eikä Luciuksen paluusta tiedetty. Sen takia tyttö päätyikin lähtemään vaeltajaksi, jättäen Aureyn tietämättömyyteen mitä tytölle todella oli tapahtunut.

Tytön elämä vaeltajana ei ollut niin helppoa ja hohdokasta kuin hän oli kuvitellut. Tytön huomattavat taidot jousiammunnassa herättivät juorut, kun Phoenix joutui tappaamaan yhden miehen, joka yritti ryöstää hänet. Phoenix joutuikin ensimmäisen vuoden pelkästään pakenemaan ihmisiä jotka yrittivät tappaa hänet. Phoenix eksyi matkalla muutaman Seitsemännen kansan soturin tielle, ja tyttö surmasi toisen heistä -yliannostuksella kultakelloa. Tämä aiheutti Phoenixille pakenemisreaktion, ja vihaisia Seitsemännen kansan sotureita tyttö pelkääkin saavansa peräänsä. Tällä hetkellä Phoenix vaeltaa yksin Varjomuurin pohjoisella puolella.

Sukupuu:
Isä: Quar Parkerin poika: Hyvin komea ja nuori mies, joka viettelee naisia. Ei välitä juurikaan kenestäkään ja onkin hiukan kivisydän. Todella taitava miekkailija ja veitsien käsittelyssä
Äiti: Annalise Hudsonin tytär: Luonnostaan kiharahiuksinen, kaunis nainen, joka käyttää päihteitä hiukan liikaa (sekakäyttäjä). Sekava, mutta huolehtii lapsistaan jollain tasolla.
Veli: Potter Quarin poika: Olkapäille ulottuvat kiharat hiukset, hyvin suloisen näköinen poika. Hiljainen ja ujo, ei juurikaan anna itsestään mitään, tärkein ihminen elämässä on Phoenix.

Toiveet: Vaikka Phoenix ei olekaan heimossa, haluaisi tyttö silti joskus päästä johtajaksi. Sen lisäksi Phoenix haaveilee olevansa rakastettu ja löytävänsä joskus elämänkumppanin, jonka kanssa jakaa niin ilot kuin surut.

Nimi: Raven

26.03.2018 17:22
Micah Armandin poika hyväksytty, kouluttajaksi Felix Theodoren poika. Tervetuloa Utophe!

Nimi: Upothe

25.03.2018 22:11
Koska mä oon tunnettu virheiden tekemisestä, niin pientä korjausta:
Micah on alokas mutta kouluttautuu eläintenkesyttäjäksi.

Nimi: Utophe

25.03.2018 21:47
Nettinimi: Utophe

Hahmon nimi: Micah Armandin poika
Sukupuoli: Mies
Heimo: Quercusa
Ammatti: Alokas

Lyhyt kuvaus: Sarkastinen, alvariinsa ajatuksiinsa eksyvä nuorukainen, jonka vaaleat hiukset ovat “miesten nutturalla”. Tunnettu kekseliäisyydestään ja iloisesta virneestään.

Ulkonäkö: Micah Armandin poikaa ei ole siunattu pituudella eikä lihaksilla. Hän on 165,5-senttimetriä pitkä, ruipelomainen miehenalku, jonka solakka muodoton ruumis näyttää aivan liian heiveröiseltä. Vaikka Micahilla ei ole näkyviä lihaksia, hän on silti yllättävän kova ja voimakas. Hänen vartalonsa on kuin tarkoitettu notkeutta tarvitseviin tilanteisiin, ja hän pystyy kiipeämään ihan minne tahansa voimiensa ja pienikokoisuutensa takia.
Hänen pitkät jalat, kädet ja sormet ovat ohuet sekä lantio ja hartiat kapeat. Micahilla on erittäin feminiininen ruumis siinä mielessä, ettei hän näytä mieheltä lainkaan.
Ainoat asiat, jotka kielivät hänen sukupuolestaan, ovat ohut parta, tissitön rintakehä ja vehkeet haarojen välissä.

Micahin kapeat, pitkät sydämen muotoiset kasvot ovat niin kauniit, että häntä voisi luulla naiseksi jopa kasvonpiirteiden takia. Hänen leukansa on kapea, kun taas hänen korkeat poskipäänsä ja otsansa ovat leveät. Micahin kasvonpiirteet ovat erittäin pehmeät.
Hänen sinivihreitä, raskasluomisia silmiä kehystää hätkähdyttävän pitkät ripset. Jopa hänen alaripset ovat näkyvät ja kauniit, ja silmien viereen ilmestyy aina suloiset rypyt hänen nauraessa.
Micahin vaaleanruskeat kulmakarvat ovat huolitellun näköiset, kapeat ja lähes täydellisesti kaartuvat. Hänen kulmakarvansa ovat erittäin ilmeikkäät, minkä takia ne kuvaavatkin erittäin hyvin Micahin senhetkistä mielialaa.

Micahin rohtuneet huulet ovat täyteläiset sekä kauniisti kaartuvat. Ne sekä hänen pitkä nenänsä ovat piirteet, jotka Micahin kasvoissa huomioidaan ensimmäisinä.
Nuorukaisen nenän päällä on sadoittain vaaleanruskeita pieniä pisamia, jotka ovat levittäytyneet myös poskipäille ja otsalle.

Micahin hiekanvaaleat hiukset ovat aina sotkuisella nutturalla. Kun hiukset ovat ylhäällä, ne näyttävät Micahin nipukkakorvat, joiden edestä menee suorana viivana parran karvoitus, joka alkaa jo hiuksista.
Nuoresta iästään huolimatta Micahilla on jo parta, josta voi olla ylpeä. Vaikka se onkin vaalea, pehmeä ja jopa hieman haituvainen, se näkyy hyvin muille.
Micahin parta on siisti ja lyhyt, ja siihen yhdistyy myös viikset nuorukaisen huulien yläpuolella.

Vaalean ihonsa Micah peittää vihreäsävyisillä tiukoilla vaatteilla. Hän käyttää yleensä koruttomia vaatteita, eikä käytä asusteita. Joskus ulkosalla hän saattaa käyttää tummanvihreää hupullista viittaansa, mutta huppua hän pitää yleensä alhaalla.

Luonne: Jos jollakulla on paljon luonnetta, niin Micah Armandin pojalla. Hän on iloinen nuorukainen, joka ei tuhlaa aikaansa positiivisten tai innostavien asioiden ajatteluun. Monet luulevat hänen huolettoman luonteensa takia, että hän on optimisti, mutta asia on kuitenkin päinvastoin. Micah on pääasiassa realisti, mutta häneltä löytyy myös jonkinlaisia negatiivisia ja pessimistisiä ajatuksia. Hän ei kuitenkaan jää koskaan murehtimaan tai itkemään menetyksiä tai onnetonta tulevaisuutta, vaan jatkaa elämäänsä reippaasti virnuillen.
Micah ei ole välinpitämätön, vaikka siltä saattaakin vaikuttaa. Hän on itseasiassa erittäin huolehtivainen, ja hän stressaantuu ja ahdistuu todella helposti jopa muidenkin puolesta. Micah ei kuitenkaan näytä huoltaan muuten kuin ikuisella lempeydellään ja kärsivällisyydellään.

Micah on sarkastinen nuori, jonka suusta kuulee harvoin mitään järkevää. Joskus jotkut saattavat jopa yllättyä, jos hän sanoo jotain normaalia tai syvällistä. Micah löytää aina jokaisesta asiasta jotain hauskaa, ja hän on jatkuvasti heittämässä huulta. Se ei kuitenkaan ole huono juttu, sillä jos ilmapiiri on kireä, Micah onnistuu lievittämään kiusallisuutta vitseillään ja iloisella virneellään.
Monet eivät usko, että Micah osaa olla fiksu, sillä hän ei osallistu koskaan keskusteluihin, joissa tarvitaan älyä. Asia on kuitenkin niin, että Micah on viisaampi mitä antaa muiden olettaa. Viisaus on hänen vahvin aseensa, ja hän pitää sen muilta piilossa esittämällä hieman hölmöä, hitaanlaista nuorta. Micah ei tietenkään valehtele muille, mutta hän ei vain mielellään paljasta järkeään muille. Sen takia hän pysyy hiljaa ja laskelmoi omassa mielessään antamatta muiden tietää omista hätkähdyttävän nerokkaista ajatuksistaan.

Micah nähdään yleensä yksin, omiin ajatuksiinsa hukkuneena. Hänellä ei ole paljoa ystäviä, sillä hän on introvertti, kuin yksinäinen susi, joka viihtyy omassa seurassaan.
Tosiaan; Micahilla on huikea mielikuvitus ja hän on uskomattoman kekseliäs, minkä takia hän viettää paljon aikaa omissa pilvilinnoissaan. Joskus hän saattaa unohtaa kokonaan oikean elämän ja jäädä unelmoimaan ja fantasioimaan jopa tunneiksi.
Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Micah olisi erakko, joka vihaa muiden seuraa. Hän itseasiassa on mielellään muiden kanssa. Hän ei vain mahda mitään sille, että kuuntelee mieluummin rauhallista keskustelua kuin käsittämätöntä huutoa ja naurua.

On vaikea jaotella eri asiat kahteen kategoriaan: mistä Micah pitää ja mistä ei pidä. Hänen mielipiteensä muuttuvat alvariinsa, eikä hän ole koskaan varma omista mieltymyksistään. Sen takia hänestä saadaankin yleensä hieman hölmö, sekalainen ensivaikutelma.
Micah on erittäin huono tekemään päätöksiä, eikä hänellä ole mikään parhain tilannetaju. Hän tarvitsee aina aikaa saadakseen jotain tehtyä. Hän on työssään hidas, mutta hyvä. Jos haluaa keskustella Micahin kanssa, kannattaa omata paljon kärsivällisyyttä ja ymmärtäväisyyttä.
Micah varautuu aina järkeensä, minkä takia hän tarvitseekin aikaa punnitakseen eri vaihtoehtoja.
Koska Micah on toivoton perfektionisti, hän ei koskaan suostu tekemään tai päättämään mitään tärkeää muutaman sekunnin varoitusajalla.

Tiivistettynä Micah Armandin poika on ystävällinen veli-hahmo, joka viihtyy itsekseen. Hän on hieman ujo ja arka, mutta päästyään vauhtiin hän on erittäin puhelias.
Micah on rauhallinen ja harkitsevainen, ja hän miettii aina kaksi kertaa ennen kuin sanoo jotain. Hän on hyvä selvittämään konflikteja, eikä hän joudu riitoihin.

Taidot:
Miekkailu: 1
Jousiammunta: 2
Veitset: 3
Vahvuus: 3
Nopeus: 8
Älykkyys: 10
Karisma: 3

Nippelitieto:
∴ Biseksuaali
∴ Pinterest-taulu https://www.pinterest.es/kuolemakorjaa/micah/
∴ Rakastaa eläimiä ja luontoa
∴ Vasenkätinen
∴ Kaunis mutta hiljainen lauluääni
∴ Hyvä tanssimaan

Nimi: Raven

24.03.2018 22:17
//Päivitän vähän Andyn tietoja


Nimi: Angwyn "Andy","Paholainen" Jackin poika

Heimo: Tenebrae, tuomittu Varjomuurille

Lyhyt kuvaus: Heimossa yleisesti halveksittu ja paholaiseksi nimitetty mustahiuksinen poika. Hän on todella komea ja itsevarma, ja vaikuttaa uhkaavalta ja vaaralliselta vaikka on todellisuudessa kultainen.

Ulkonäkö:
Kuvat:
Hän näyttää ensisilmäyksellä synkältä, varautuneelta ja itsevarmalta. Hän tietää oman paikkansa maailmassa ja ymmärtää arvonsa, tämä näkyy jopa hänen kävelytyylissään: Hän kävelee leuka pystyssä ja hyvässä ryhdissä, kuin ei välittäisi mistään mitä kukaan muu hänestä ajattelee.

Andy on melkein kaksimetrinen mies, jonka keho on kohtuullisen lihaksikas. Hänen raajansa ovat pitkät ja hän ei missään nimessä ole mikään lihaskimppu, mutta lihakset ovat silti selkeästi näkyvät. Hänen hartiansa ovat leveämmät kuin hänen vyötärönsä, mutta sopusuhtaisesti kuitenkin.

Hänen kasvonsa ovat jossain neliön ja timantin välillä, hänellä on selkeästi erottuvat poskipäät ja leukaperät - ne muokkaavat hänen kasvojaan suuresti ja ovat nopeasti huomattavat piirteet hänessä. Hänen ihonsävynsä vaihtelee vuodenaikojen mukaan, kylmempinä ja vähäaurinkoisempina aikoina se on kohtuullisen kalpea, mutta ei se kesähelteillä muutu ruskettuneeksikaan, vaan tummenee aavistuksen. Hänellä vain on sellainen iho, joka ei kunnolla päivety. Hänen silmänsä ovat todella siniset ja niistä heijastuu hyvin hänen tunteensa, sanonnan mukaan ne ovat ikkuna Andyn sieluun. Hänen silmänsä osaavat näyttää lapsekkaan viattomilta ja sekunnin päästä houkuttelevan kuumilta. Mantelinmuotoisten suurien silmien yllä on kulmikkaat tummat kulmakarvat, jotka kehystävät hänen kasvojaan komeasti. Sitä Andy onkin, komea.

Hänen nenänsä on suora ja ylipäätään normaali. Hänen oikeassa sieraimessaan on lävistys, josta läpi on pujotettu pieni hopearengas. Hänen huulensa ovat keskipaksut, mutta alahuuli on hieman suurempi. Alahuulen vasemmalla puolella hänellä on samankaltainen koru kuin nenässään, mutta renkaassa on harmaa pallo. Andyn huulet ovat hurmaavat, jos hän vain viitsisi hymyillä enemmän. Hänen huulillaan tanssii usein seksikäs virne tai sitten lapsekas suloinen hammashymy.

Hänen hiuksensa ovat hiilenmustat ja kasvaneet paljon hänen alokkuutensa alusta. Ne ovat silti aavistuksen pidemmät hänen päänsä yläosasta, mutta jokapuolelta hänen päätään hiukset ovat vähintään viiden sentin mittaisia, päälaella olevat voivat olla tuplasti sen. Hiukset ovat todella tuuheat ja helposti takkuuntuvat, jonka syynä voi olla niiden kuivuus ja kiillottomuus. Ne ovat usein vahvalla sivujakauksella, aina vasemmalla puolella.

Hänen äänensä on syvä ja karhea, jopa seksikäs. Hänen lauluäänensä on uskomaton, mutta hän harvoin enää laulaa.

Hänen kasvoissaan on muutama arpi, vanhin niistä on hänen vasemmalla poskellaan. Myös keskellä hänen leukaansa on pieni arpi, kuten hänen oikean silmänsä yllä. Hänen alahuulensa on kerran haljennut, joten siinä on näkyvä ura. Kiitos hänen isänsä, hänen kyljessään on suuri arpi, jonka kerran puukko oli lävistänyt. Arpi on kohtuullisen suuri ja näyttääkin siltä, että on ihme Andyn olevan edes elossa.

Hänen kehonsa on täynnä tatuointeja, se on hänen tapansa pitää kirjaa elämänsä tapahtumista ja osoittaa kunnioitusta ja arvostusta joitakin asioita kohtaan. Hänen kaulassaan on kaksi sulkaa, jotka muistuttavat häntä edesmenneestä äidistään, joka aina piti hiuksissaan koristeena sulkia. Hänen vasen käsivartensa on täynnä tatuointeja, joista huomattavimmat ovat mutanttisusi, pääkallo, ruusut päätatuointien välissä, lohikäärme, miekka ja päiväyksiä ja sanoja, jotka ovat hänelle tärkeitä. Niihin kuuluu esimerkiksi sana "vapaus." Oikeassa kädessä on muutama tatuointi, joista kaikista ilmeisin on suuri korppi. Hänen rinnassaan on muutama pieni tatuointi, kuten hänen äitinsä nimi, omituinen kulmikas symboli ja kaunokirjoituksella kirjoitettuja lausahduksia. Hänen selkänsä ja jalkansa ovat vielä vapaat tatuoineeista.

Tyyliltään Andy poikkeaa tavallisista heimolaisista ja hänen yllään näkeekin pääosin mustaa ja valkoista. Hänen tyylinsä on todella rock-henkinen. Yleensä hänellä on päällään lyhythihainen ja musta nahka- tai kangastakki, jossa on monta taskua ja salataskua. Hän tarvitsee niitä puukkojensa piilottamiseen. Hänellä on liioiteltu määrä puukkoja aina mukanaan, niitä helposti löytyy hänestä kymmeiä. Miekkavyöllään hänellä on kaksi miekkaa ja viisi heittopuukkoa, sillä siitä ne on helppo napata. Jaloissaan hän pitää mustia, joskus repaleisia housuja.


Luonne:
Jos et ole koskaan keskustellut Andyn kanssa, hänestä ei voi oikein päätellä mitään. Voisi luulla johtajan pojan olevan hemmoteltu ja kaikkien rakastama, mutta Andy onkin tämän stereotypian vastakohta. Hänet on leimattu halveksuttavaksi ihmiseksi heimon keskuudessa, joten suurimmalla osalla on negatiivinen kuva hänestä vaikkei olisi ikinä nähnytkään häntä. Häntä kutsutaankin nimellä "Paholainen", tai jollain muulla vastaavalla pilkkanimellä. Häneen kohdistunut viha ja ennakkoluulot ovat ymmärrettäviä hänen menneisyytensä ja erilaisuutensa takia.

Hän vaikuttaa helposti ulkopuolisen silmään uhkaavalta ja vaaralliselta, sellaiselta ihmiseltä jolle ei kannata antaa edes vääränlaista katsetta. Siksi harvemmin iva häntä kohtaan sanotaan suoraan hänelle, vaan muut keskustelevat hänestä hänen selkänsä takana.

Hänen suloinen ja säihkyvä hymynsä on hyvin ristiriitainen hänen ulkonäköönsä ja siihen mitä hänestä kerrotaan, mutta se hymy sulattaisi tytön kuin tytön sydämen - ellei hänen uskottaisi olevan murhaaja. Vasta kun häneen tutustuu, häntä voi alkaa todella ymmärtää. Andy on itse asiassa monissa asioissa täysin vastakohta siitä, mitä hänestä kerrotaan. Hän on todella mukava ja hyväsydäminen, hän käyttäytyy kuin oikea herrasmies ihmisille, jotka ovat hänelle mukavia. Andyn huumorintaju on omanlainen, ja vahvan sarkasmin takia monet voivat ottaa itseensä hänen viattomat vitsinsä. Hän on hurmaavien piirteidensä lisäksi kunnon rämäpää, hänellä on paha taipumus joutua fyysisiin tappeluihin ja vaarallisiin tilanteisiin. Häntä kiusattiin ja syrjittiin koko lapsuutensa, joten hän keskittyi sosiaalisten suhteiden sijasta taistelutaitojensa kehittämiseen.

Andy suuttuu helposti, mutta vain tietyistä asioista. Hänen lähimmäisistään ei kannata sanoa mitään ikävää, eikä varsinkaan satuttaa heitä. Siinä tilanteessa yksi Andyn kymmenistä puukoista olisi nopeasti kaulallasi. Hän on ylipäätään avoin tunteistaan, eikä pelkää näyttää niitä. Hän itkee, nauraa ja raivoaa niin paljon kuin mieli tekee. Heikoimmillaan hän on kuitenkin vihaisena ja surullisena, jolloin hän ei osaa tehdä järkeviä valintoja tai ajatella tekojensa seurauksia. Ainut tunne jonka hän piilottaa, on pelko. Hänellä on lapsesta asti ollut tahto todistaa oma urheutensa ja tärkeytensä, ja pelko häiritsisi sitä. Kuitenkin pelko voi välillä ottaa Andyn täysin valtaansa, jolloin hän on täysin sekaisin. Kaikista eniten hän pelkää isäänsä ja sitä, mitä hän voi tehdä. Hän pelkää myös perivänsä isänsä hulluuden.

Andy ei puhu tuntemattomille, ellei pakko. Hän ei ole hyvä solmimaan uusia ihmissuhteita, koska hän pitää vain tietynlaisista ihmisistä joita hänen epäonnekseen on harvassa. Hänen on helppo avautua sellaisille ihmisille ja hän voi muuttua nopeasti takertuvaksi. Hän on menneisyytensä takia rakkaudenkipeä, jonka takia hän pitää kynsin ja hampain kiinni hänelle tärkeistä ihmisistä. Hän yleensä laittaa hänen läheistensä tarpeet omiensa edelle ja saattaa valehdella, jos uskoo valheiden satuttavan läheisiään vähemmän. Hän ei valita omasta kivustaan ja lopulta hänen on todella hankala täysin avautua, sillä pelkää heikolta vaikuttamista. Parisuhteissa Andy on todella suojeleva ja rakastava, hän mitä luultavimmin kuolisi puolisonsa vuoksi. Hänelle on tärkeää, että hänen kumppaninsa on myös hänen paras ystävänsä.

Hän ei usko mihinkään jumalaan, vaan on täysin ateisti. Hänellä ei ole mitään muita heimoja vastaan, mutta ei pidä omastaan. Häntä ollaan syntymästään asti kohdeltu epäreilusti ja negatiivinen käyttäytyminen häntä kohtaan vain paheni hänen varttuessaan. Hän kuitenkin vihaa koko sydämellään isäänsä. Andy jopa fantasioi isänsä tappamisesta, mutta pelkää sen tekemistä isänsä johtajuuden takia. Hän ei myöskään pidä oikeasta nimestään, Angwynista, koska hänen isänsä on antanut sen hänelle. Siksi hän käyttääkin lempinimeään "Andy" oikeana nimenään.

Nippelitieto:
⚔ Tuomittu Varjomuurille murhasta
⚔ Halveksittu ja vihattu Tenebraessa
⚔ Suhteessa Shae Darrenin tyttären kanssa
⚔ Vihaa isäänsä yli kaiken
⚔ Pinterest-taulu: https://www.pinterest.es/ravenshideaway/th-angwyn/
⚔ Laulaa todella hyvin, ääninäytteet theme songeissa.
⚔ Theme Songs: When They Call My Name (https://www.youtube.com/watch?v=jZzYOQvKcXw) & Goodbye Agony (https://www.youtube.com/watch?v=f-cxPIOAfSk)


Menneisyys:

nENNEN
Andyn synnyttyä ei juhlittu johtajan esikoisen syntymistä, vaan pidettiin hautajaiset. Andyn äiti Juliet Henryn tytär kuoli Andya synnyttäessä, kuten myös Andyn kaksoisveli Christopher. Juliet oli todella suosittu ja rakastettu ihminen heimossa, hänen sydämensä oli täyttä kultaa ja hän oli täydellinen johtajan vaimo. Hän oli monen mukaan ideaali nainen ja ihminen.

Andylle annettiin lempinimi "Paholainen", koska mukamas tappoi Julietin syntyessään, Andy oli vitsi, häpeäpilkku hänen isänsä elämässä. Kaikki sentään vielä tuohon aikaan esittivät pitävänsä rääkyvästä mustahiuksisesta ja sinisilmäisestä vauvasta. Sekin oli hänessä outoa - hänen lähisuvussaan ei ollut muita mustahiuksisia. Hänestä huolehti pääosin äitinsä äiti Angela, joka oli katkera vanha haaska. Angela ei koskaan päässyt yli rakkaan tyttärensä Julietin kuolemasta, joten hänellä ei ollut jakaa tippaakaan rakkautta Andylle. Angela kuitenkin oli melkein yhtä suosittu heimossa kuin tyttärensä ja hänen kantaansa asioista arvostettiin aina.

Jack ei osallistunut Andyn kasvatukseensa paljoa, vasta Andyn ollessa kuusivuotias Jack herätti kiinnostuksensa Andyn elämään. Jack huomasi Andyn luonnolliset taistelutaidot ja alkoi kouluttaa häntä, milloin Andy opettelikin kahden miekan kanssa miekkailua, joka teki hänestä vain vielä epätavallisemman.
Seuraavien kuuden vuoden sisällä Andya syrjittiin ja kiusattiin erilaisuutensa ja syntyperänsä takia, mutta hän silti teki pari ystävää. Niistä kaikista läheisin hänelle oli Aiden Williamin poika, joka on nykyaikaan asti ollut hänen hyvä ystävänsä.

Mutta Andyn ollessa kahdentoista Angelan katkeruus kävi huipussa. Angela ei sietänyt katsoa Andya, joten päätti tehdä kaikista kamalimman teon mahdollista: tappaa lapsenlapsensa. Andyn taistelukoulutus pienestä asti tuli tarpeen, sillä hän sai napattua puukon mummoltaan ja iski sen Angelan vatsaan. Ei vanha nainen ollut tarpeeksi vahva enää toipumaan siitä, vaan hän kuoli Andyn silmien edessä. Jack kuitenkin näki kaiken ja kerkesi paikalle liian myöhään, mutta koska hän oli paikalla, Andylle ei tullut murhasta ongelmia vaan sen sanottiin olevan itsepuolustusta. Andy menetti kaikki muut ystävänsä paitsi Aidenin, koska kaikki lapset pelkäsivät häntä ja ei kukaan vanhempi tahtonut päästää lastaan murhaajan kanssa leikkimään. Ja koska Angelakin oli niin rakastettu, kaikki heimolaiset vain vihasivat Andya enemmän. Tällöin hänestä tuli todella halveksittu, ja tällä kertaa kaikilla oli oikea syy, hän oli selkeästi itse tappanut isoäitinsä. Kukaan ei välittänyt siitä kuinka järkyttynyt Andy oli siitä, että ainut äitihahmo hänen elämässään oli yrittänyt tappaa hänet ja että hän oli itse joutunut puukottamaan mummonsa kuoliaaksi.

Andyä ei enää sen jälkeen näkynyt julkisissa tilanteissa isänsä kanssa, vaan Jack vältti Andyn kanssa esiintymistä, ettei Andy tahraisi lisää hänen niin kallisarvoista mainettaan. Tämä johtikin siihen, että Andy kasvatti itse itsensä.

PELIN AIKANA
Andy sai kouluttajakseen Jeremiah Tommenin pojan, joka paljastui olemaan täysi kusipää. Jeremiah vihasi Andya, mutta hoiti kouluttajan roolinsa kohtuullisen hyvin ja opetti pari hyvää taistelutekniikkaa. Kuitenkin eräänä iltana Andy kuuli naisen hätäiset huudot ja löysi Shae Darrenin tyttären kouluttajansa kynsissä. Asiat tapahtuivat nopeasti, yhtäkkiä Andy sivalsi miekoillaan Jeremiahin pään irti. Seuraavana päivänä Andy ja Shae tuomittiin murhasta, heidät lähetettäisiin täysi-ikäisinä Varjomuurille.

Shae ja Andy olivat nyt molemmat heimon mustia lampaita, joten he päättivät viettää aikaansa yhdessä siihen asti että he lähtisivät Varjoiksi. He nopeasti huomasivat tuntevansa jotain toisiaan kohtaan.

Kun Andy palasi kotiinsa, vastassaan oli hänen isänsä. He joutuivat fyysiseen tappeluun ja Jack sylki paljon ikäviä asioita suustaan ja päätyi iskemään puukon poikansa kylkeen. Andy pakeni hyppäämällä ikkunasta ja palasi Shaen luo, eikä kertonut vammastaan kuin vasta seuraavana aamuna. Kuitenkin aamua ennen olevana iltana Shae ja Andy suutelivat. Andy pääsi hoitoon, ja on yhäkin vammojensa takia lääkärintalossa Shaen kanssa.

Andy elää pelossa, koska Jack on uhannut satuttaa hänen lähimmäisiään ja vihjasi siihen, että hän olisi itse tappanut Julietin Andyn syntymän jälkeen.

Sukupuu:
Isä: Jack Eijahin poika, elossa. Tenebraen heimon johtaja. Andy vihaa Jackia ja Jack inhoaa poikaansa. Andy on aika varma isänsä olevan hullu.

Äiti: Juliet Henryn tytär, kuollut. Juliet näytti todella paljon Andylta, häneltä Andy on perinyt melkein kaikki piirteensä. Andy rakastaa äitiään paljon, vaikka ei koskaan ole tavannut häntä. Jos Juliet olisi ollut elossa, Andyn lapsuus olisi voinut olla paljon parempi.

Veli: Christopher Jackin poika, kuollut. Christopher kuoli Jackin mukaan synnytyksessä, jossa vain Andy jäi henkiin. Silti jostain syystä Andyn kaksoisveljelle annettiin nimi.

Isän isä: Eijah Angwynin poika, kuollut
Isän äiti: Lily Chrisin tytär, kuollut
Äidin isä: Henry Robertin poika, kuollut
Äidin äiti: Angela Andrewin tytär, kuollut

Toiveet:
Elää hyvä ja onnellinen elämä Shaen kanssa Varjomuurilla, mutta jotenkin kostaa isälleen.

Nimi: Raven

24.03.2018 21:18
Rían Darodalin poika hyväksytty. Tervetuloa TH:seen Helena!

Nimi: Helena

24.03.2018 21:10
nettinimi: Helena

nimi: Rían Darodalin poika
sukupuoli: ♂, mies

heimo: Vaeltaja (kylätön)
ammatti: ei ammattia

lyhyt kuvaus: Salaperäinen huppupäinen nuorimies, joka tunnetaan niin erakkoudestaan, kylmyydestään kuin jousiammunta-taidoistaan. Jatkuvasti paikasta toiseen liikkuja, jolla on korpin mustat hiukset.

ulkonäkö: Kylmä ja etäinen persoonallisuus ei jää epäselväksi Ríanin kohdalla ulkonäönkään puolesta. Yleensä jo nuorenmiehen tummansinisten silmien kylmä katse riittää kertomaan muille selvän viestin hänen rauhaan jättämisestä, mutta myös muu olemus ja ruumiinkieli kertovat, ettei hän pane pahakseen yksinäisyyttään tai elämäntapaansa. Ruumiinrakenteen puolesta Ríanista taasen huomaa nopeasti, että nopeus, ketteryys ja huomaamattomasti liikkuminen ovat hänen vahvuuksiaan. Hänellä ei ole erityisemmin korostuvia lihaksia, mutta voimaa ja kestävyyttä ei kuitenkaan jää uupumaan, vaikka paini tai lähitaistelu eivät ole hänen erikoisalojaan. Pitkät raajat soveltuvat hyvin juoksemiseen ja jousiammuntaan.

Kasvot ovat piirteiltään kapeat ja terävät, vaikka säilyttävät myös omanlaisen pehmeytensä. Leuka on kapea ja terävä, otsa taasen leveä. Korkeat poskipäät erottuvat, suoran ja kapean nenän alapuolella löytyvän suun amorinkaari erottuu selvästi. Kapean ylähuulen ja täyteläisen alahuulen muodostama suu pysyy jatkuvasti tiukkana viivana olivat kasvojen lihakset sitten rentoutuneet tai jännittyneet. Hymyä nuorenmiehen huulilla ei oikeastaan koskaan nähdä, jotkut pitävät sitä jopa myyttinä Ríanin kohdalla. Hänen ei uskota hymyilevän milloinkaan, hänen kohdallaan huulille noussut hymy yllättäisi katsojat paremmin kuin hänen näkemisensä jonkun seurassa romanttisissa merkeissä.

Korpin mustat hiuksensa Rían kampaa yleensä taaksepäin, mutta melkein yhtä usein hänen hiuksensa ovat hieman sekaisin olevalla kampauksella kuin tuuli olisi puhaltanut niihin. Malliltaan hiukset ovat lyhyet, mutta eivät kuitenkaan lähellä siiliä. Iltataivaan tummansinisiä silmiä kehystävät ripset ovat tummat ja paksut, mutta lyhyet. Siistit kulmakarvat taasen ovat väriltään yhtä korpin mustat kuin nuorenmiehen hiukset. Toisinaan kulmat kurtistuvat hieman, mutta suurimman osan ajasta ne pysyvät rentoina Ríanin kasvojen pysyessä ilmeettöminä. Ilmeettömyydestään huolimatta voimakkaimmat tunteet on kuitenkin helposti luettavissa hänen katseestaan, kasvoistaan ja muusta olemuksestaan. Ihan kaikkea hän ei osaa peittää muiden katseilta.

Kalpean ihonsa Rían peittää tummilla vaatteilla, jotka soveltuvat hyvin metsästykseen ja ulkona jatkuvasti liikkumiseen. Usein hänen päällään voi nähdä pelkkää mustaa, mutta hän suosii myös maastonvärisiä vaatteita. Melkein aina hänen päällänsä voi kuitenkin nähdä mustan hupullisen viitan, jonka huppua hän pitää päässään varsin usein. Selässään hän kantaa myös jatkuvasti joustaan nuoliviineineen. Jalkineina hän käyttää mieluiten polven alapuolelle ulottuvia nahkasaappaita, joissa on oppinut kulkemaan ääneti. Kaulassaan Rían on miltein syntymästään asti pitänyt pronssikorua, jonka mustassa nahkaisessa ketjussa roikkuu kelttiläis tyylinen pronssinen puu (tree of life).

Ulkonäkönsä puolesta Rían saattaa näyttää täydelliseltä ja virheettömältä, mutta sitä hän ei kuitenkaan ole. Hänen ihonsa on kaukana virheettömyydestä, mutta useista kalpeaa ihoaan koristavista arvistaan hän ei puhu muille. Sen koommin hän ei niitä myöskään paljasta muiden katseille ellei vaatteiden riisuminen liity jotenkin kanssakäymiseen toisten kanssa. Ympäri kehoaan esiintyvien lukuisten arpiensa tarinaa hän ei ole kuitenkaan koskaan kertonut kenellekään, joka sitä on erikseen kysynyt.

kuva: https://fi.pinterest.com/pin/777504323143478727/

luonne: Kylättömän vaeltajan ja erakon polun valinnut Rían tunnetaan kylmyydestään ja sosiaalittomuudestaan. Nuorimies viihtyy paremmin yksin huolehtien vain omista tarpeistaan kuin muiden seurassa, minkä takia hän ei yleensä viivy suuremmissa yhteisöissä kovin pitkään. Erakon elämän hän on valinnut itse, kukaan ei ole häntä siihen pakottanut. Tähän mennessä hän ei ole koskaan halunnut edes harkita muita vaihtoehtoja, mutta syitä tähän ei tiedetä tai muisteta kunnolla. Huhuja ja epäilyksiä on kuitenkin liikkunut faktapohjaista tietoa enemmän. Rían ei näistä puheista kuitenkaan välitä - oikeastaan häntä ei kiinnosta lainkaan, mitä muut hänestä puhuvat tai ajattelevat.

Kasvotusten Rían on etäinen ja harvasanainen. Hän puhuu suoraan, mutta miettii tarkkaan ennen kuin avaa suunsa antaen itsestään rauhallisen, harkitsevan kuvan. Harmonia voi kuitenkin rikkoutua, koska pinnan alla piileskelee temperamentti, jonka esiin kaivamiseksi ei aina paljon vaadita. Hermostuneena Rían on hyvin jännittynyt ja hänen harkitsevaisuutensa alkaa rakoilla, jolloin sanat eivät olekaan enää yhtä tarkkaan mietittyjä. Mitä pahemmaksi tilanne muuttuu, sitä vähemmän hän pystyy miettimään ja harkitsemaan sanojaan ja tekojaan, milloin paineen alainen äkkipikaisuus nousee myös esiin. Jääräpäisyytensä ja kylmyytensä takia tilanne voi muuttua hyvin rumaksi, koska Rían ei ole erityisemmin alistuvaa sorttia. Häneltä on myös turha odottaa anteeksipyyntöä, kohteliaisuus ei oikeastaan kuulu hänen luonteeseensa, vaikka ei hän mikään sikakaan ole.

Ríania ei ole helppo lähestyä, mutta sitkeydellä voi häneen päästä tutustumaan, vaikka helppoa se ei olekaan. Sujuvaa puheenaihetta on melkein yhtä vaikeaa löytää kuin saada hänet vastaamaan itseään koskeviin kysymyksiin, mitkä Rían yleensä sivuuttaa tai torjuu suoraan. Nuorimies tuntuu kuitenkin tulevan paremmin toimeen naisten kuin miesten seurassa, vaikka pitääkin naisia silti yhtä rasittavina kuin miehiä. Uhoilijoiden ja lirkuttelijoiden kanssa Rían tulee vähiten toimeen, tällaisten persoonien seurasta hän yleensä pyrkii häipymään ja pakenemaan mahdollisimman nopeasti. Hän ei kammoa romantiikkaa tai intiimiyttä, mutta ahdistelusta hän ei pidä. Rían kyllä ilmaisee itse, jos toinen kiinnostaa häntä edes seksuaalisesti. Romanttista kiinnostusta hän ei kuitenkaan ole koskaan kokenut ketään kohtaan, se vaatii hänen kohdallaan pidemmän prosessin kuin satunnaiset yhden yön jutut.

taidot: miekkailu: 1, jousiammunta: 10, veitset: 5, vahvuus: 2, nopeus: 6, älykkyys: 5, karisma: 1

nippelitieto:
☠ demiseksuaali
☠ pitää sateesta
☠ erinomainen jousiammunnassa
☠ surkea lähitaistelussa
☠ metsästäjä-sielu

Nimi: Epsuxx

23.03.2018 19:16
Robin Averyn poika hyväksytty, kouluttajan toimii hänen isänsä Avery.

Nimi: Epsuxx

23.03.2018 19:07
Nettinimi: Epsuxx

Hahmon nimi: Robin Averyn poika

Sukupuoli: Mies

Heimo: Vaeltaja/Kodiakin vaeltajakylä

Ammatti: Soturi

Lyhyt kuvaus: Mustiin pukeutuva, kiharatukkainen mies, joka on luonteeltaan välinpitämätön, epäystävällinen ja viileä.

Ulkonäkö: Robin on miesten mittapuulla keskimittainen, joidenkin naisten silmissä hän saattaa vaikuttaa pitkältäkin. Hän ei näytä kovin lihaksikkaalta, mutta se johtuu lähinnä siitä, että hän käyttää tietynlaisia vaatteita. Toisaalta hän ei ole mitenkään erityisen huomattavan lihaksikas tai harteikas muutenkaan, mutta solakasta ja ketterästä hahmostaan huolimatta hänellä on ihan hyvä lihaskunto.
Robinilla on leveät, neliömäiset kasvonpiirteet, ja hänellä on huomattavan leveät leukaperät. Hänellä on tummanruskeat silmät, jotka näyttävät lähes mustilta. Hänen silmänalusensa ovat huomattavan tummat. Silmien yläpuolelta löytyvät tummat ja yllättävän siistit kulmakarvat. Hänellä on punaruskeaan vivahtavat kiharat hiukset, jotka ovat venähtäneet pitkiksi ja tuppaavat usein olemaan pojan silmillä. Robin voisi käytännössä olla ihan hyvännäköinen, mutta toisaalta hän ei itse välitä ulkonäöstään juurikaan.
Robinin tyyli on hänessä helposti huomattava piirre. Hän pukeutuu aina mustaan ja kulkee käytännössä aina “samoilla vaatteilla”. Hän käyttää takkinsa alla jonkinsortin mustia paitoja, mutta nämä eivät juuri näy muilta härpäkkeiltä, mitä hänellä on yllään. Robin käyttää aina mustaa, nahasta ja kankaasta valmistettua kulunutta takia, jonka hihoista löytyy ties minkälaista ketjua, solkea, hihnaa, nastaa, ompeletta ja muuta killuntinta. Kaulasta pojalta löytyy muutama kapoinen huivi, joiden seasta törröttää erikoisena vivahteena ruskeita, kapeita sulkia. Takkinsa lisäksi hän käyttää jonkinlaisia, yleensä kuluneita mustia housuja, jotka on tungettu mustiin maihinnousukenkien tyylisiin kenkiin. Hänellä on myös vyö, johon on kiinnitetty monenmoista tarpeellista, etupäässä hänen heittoveitsiään. Vyöltä löytyy myös miekka. Robinin päässä on ihan aina musta, kulunut hattu, joka muistuttaa etäisesti knallia, vaikkei sellainen todellakaan olekaan.
Hänellä on rento, välinpitämätön kävelytyyli, ja matalahko ääni, jossa on lähes aina välinpitämätön ja viileä sävy. Koska Robin ei ole kovin kookas tai lihaksikas hahmo, vaan aika solakka mieheksi, hän on aika ketterä ja nopea. Hän on myös kestävä juoksija ja on tottunut kulkemaan epätasaisessa maastossa nopeasti.

Luonne: Robinin huomattavin piirre on välinpitämättömyys. Hän ei oikein tunnu välittävän mistään, vaan ajaa aina omaa etuaan eikä pelkää esimerkiksi tappaa. Hän on viileä persoona, johon on hyvin vaikea saada kontaktia. Robin myös halveksii muita lähes aina ja on selkeän itsekäs persoona. Hän ei varsinaisesti viihdy kenenkään kanssa, mutta omistaa eräänlaisen kaveriporukan, johon kuuluu muita hänenkaltaisiaan kusipäitä. Robin ei kerro itsestään kenellekään juuri mitään vaan on kylmä ja sulkeutunut persoona. Hän osaa olla ilkeä ja onkin sitä usein. Robin ei usko mihinkään jumalaan ja hän ei ole koskaan ollut kehenkään oikeasti rakastunut, mutta hän on seksuaaliselta suuntautumiseltaan hetero. Robin pitää veitsistä, sillä hän on niiden kanssa taitava ja miekkailusta jollakin tasolla (sekä itsestään). On lukuisia asioita, joista hän ei pidä, kuten liian kirkas valo, kimeät äänet, ärsyttävät ihmiset (eli lähes kaikki ihmiset), liian pitkä sisällä oleminen, hempeily ja vaikka kuinka moni muu asia. Kaiken tämän seurauksena Robinilla on erittäin kova kuori, jota on hyvin hankala läpäistä millään tavalla. On aika mahdotonta, että joku edes pääsee hänen kanssaan läheisiin väleihin rikkomaan tätä kuorta, mutta eihän sitä voi koskaan tietää.
Tällä hetkellä hän ei osaa myöskään ajatella kokevansa joskus rakkautta jotakin kohtaan saatikka että joku rakastaisi häntä, eikä Robinista muutenkaan löydy mitään pehmeää, herkkää tai hempeää.
Vaikka ei voi olla varma, mitä Robinin kovan henkisen suojakuoren alta löytyy, on luultavaa, että siellä asustaa rikkoutunut, huomiota kaipaava ihminen. Pohjimmiltaan, jossakin syvällä sydämen sopukoissa Robinkin kaipaa vain huomiota ja rakkautta joltakulta, sillä niitä hän ei ole koskaan saanut. Robin ei edes itse tajua tarvitsevansa rakkautta ja sitä, että joku välittää hänestä, mutta on aika varmaa, että se on juuri se hän kaipaa syvällä sisimmässään.
Robin on kaikesta kusipäisyydestään huolimatta aika älykäs persoona, ja hän osaa tulkita muita hyvin ja tunnistaa helposti heidän heikot kohtansa. Hänellä on hyvä viinapää ja vaikkei hän alkoholisti olekaan, hänet saattaa nähdä jossakin pubissa juomassa. Tällöin hän on ehkä hiukan helpommin lähestyttävä, sillä hän saattaa itsensäkin yllätykseksi olla häätämättä kaikkia pois luotaan. Siitä huolimatta hän ei juo koskaan niin paljon, että kielenkannat löystyisivät liiaksi, vaan hän hän pitää tarkasti huolen siitä ettei sano mitään liikaa ja on edelleen oma välinpitämätön itsensä. Vaikka Robinilla on taipumusta rikollisuuteen, hän ei koskaan pahoinpitele naisia tai raiskaa ketään, siihen hänkin on vetänyt rajan.

Taidot:

Miekkailu: 5
Jousiammunta: 0
Veitset: 8
Vahvuus: 2
Nopeus: 7
Älykkyys: 7
Karisma: 1

Nippelitieto:

- hetero
- hyvä viinapää
- taipumusta rikollisuuteen

Menneisyys: Robinin äiti kuoli pian poikansa synnyttyä, vaikkei Robin itse tiedä ajankohtaa, milloin tämä on kuollut. Lasten kasvattaminen jäi isä Averyn harteille, mutta hän ei pitänyt kummastakaan lapsestaan, Robinista ja tämän isosiskosta Junesta. Lapset kuitenkin selvisivät ja Junen kasvaessa hän huolehti pääosin pikkuveljestään. Isä ei kohdellut lapsiaan hyvin vaan saattoi jopa pahoinpidellä heitä. Hän ei koskaan tuonut heidän elämäänsä ainakaan mitään hyvää.
Aikuistuttuaan June lähti kylästä etsimään onneaan jostakin muualta, ja Robin jäi vielä isänsä koulutettavaksi. Molemmat inhoavat toisiaan, joka vaikeuttaa koulutusta aika runsaasti.
Robin ei tiedä äidistään mitään, sillä Junellakaan ei ole ollut tästä mitään muistikuvia, eikä Avery ole suostunut koskaan kertomaan mitään lapsilleen.

Sukupuu:
Avery Draken poika: Robinin isä, katala ja ilkeä henkilö, jolla on kuitenkin hyvät johtamistaidot, ja on tästä syystä Kodiakin vaeltajakylässä aika korkeassa asemassa. Inhoaa poikaansa eikä oikeastaan edes tunnusta tätä pojakseen, ei rakasta myöskään toista lastaan Junea. Pitkät, mustat hiukset, tukeva ja lihaksikas.
Äiti: Robin ei tiedä äitinsä nimeä, eikä hän tiedä tästä mitään muuta kuin sen, että tämä on kuollut.
June Averyn tytär: Robinin isosisko, joka ei ole myöskään ollut koskaan isänsä suosiossa. On hankala tietää, miksi Avery koskaan edes hankki lapsia, jos hän ei kerran pidä heistä. June on Robinia kaksi vuotta vanhempi, ja jokin aika sitten lähti Kodiakin kylästä etsimään onneaan muualta. Hän omistaa punaruskeat kiharat hiukset ja siniset silmät, ruumiinrakenteeltaan pienikokoinen ja solakka.

Nimi: Lukutoukka

21.03.2018 17:11
Tein saman virheen viime hahmoni kanssa. Siihen tulee 0
Pahoittelut unohduksesta!

Nimi: Epsuxx

21.03.2018 17:00
Tuppence, hyväksytty. Kodiakin kylässä vanhemmat toimisivat kouluttajina, mutta kun niitä ei ole, joku vapaaehtoinen kouluttaa Tuppencea. Saat itse keksiä hänet.

Nathalie, hyväksytty. Sama tilanne kouluttajan suhteen kuin Tuppencella. Huom. taidoistasi puuttuu vahvuus, onko se 0 vai tuleeko siihen jotakin? Korjaathan tämän seikan mahdollisimman pian, niin korjataan sitten tietoisikin se!

Nimi: Lukutoukka

20.03.2018 21:09
Tein pienen virheen. Ottakaa pois nippelitieto kohdasta perso kirjoille, koska kuka muka voisi olla halukas saamaan kirjoja, jos on lukuhäiriö?

Vastaus:

Korjattu.

Nimi: Lukutoukka

20.03.2018 19:49
Nettinimi: Lukutoukka

Nimi: Nathalie "flower of the hell."

Sukupuoli: Nainen

Heimo: Kodiakin kylä

Ammatti: Viihdyttäjä/baarimikko


Lyhytkuvaus: Kokonaan mustan tukan omaava, hiljainen nainen.

Ulkonäkö: Nathaliella on kokonaan mustat hiukset, jotka ovat usein hyvänhoidetun näköiset. Hiukset oikein kiiltävät auringossa. Tosin huomaat hiusten olevan myös rasvaiset, jos niitä alat kosketellä. Hiukset ovat suorat ja kiharat ovat harvinaisia.
Kasvot ovat epänormaalin laihat ja kasvojen kulmat ovat terävät. Kasvot ovat vaalean kaakaon väriset. Nenä on erittäin suippo. Silmät ovat kokonaan ruskeat ja isot. Hymy hänen kasvoillaan on erittäin hurmaava, mutta ohut.
Iho Nathaliellla on tosiaan vaalean kaakaon värinen. Ryppyjä ei esiinny laisinkaan. Tosin nainen on alipainoinen. Hän ei ole lihaskimppu.

Luonne: Nathalie on hiljainen nainen, joka tottelee jokaista sokeasti. Hän ei osaa ilmaista yhtään omaa mielipidettäänsä. Hänellä on masennus, joka johtaa hänen alipainoonsa. Hän ei puhu melkein yhtään. On vain hiljaa. Hän kumminkin löytää vapauden hiljaisuuteensa näyttelemällä ja viihdyttämällä toisia. Hän ei ymmärrä miksi yrittää. Hän ei näe elämässä toivoa.

Taidot
Miekkailu: 2
Jousiammunta: 8
Vetset: 10
Nopeus: 1
Älykkyys: 9
Karisma: 0

Nippelitieto:
-Masennus
-Alipainoinen
-Rakastaa lintuja
-Perso kirjoille
-Lukuhäiriö

Menneisyys: Nathalie oli ongelma baarissa, missä tämä tupsahti. Kukaan ei jaksanut häntä ja sen takia häntä kutsutaan "flower of the hell." Baarimikko kumminkin antoi naisen olla täällä sillä ehdolla että hän tekisi töitä. Työt osoittautuivat kaikeksi, mitä kukaan muu ei jaksanut tehdä. Nathalie kärsii masennuksesta henkilöiden takia jotka kutsuvat häntä "flower of the hell."

Toiveet: Olla kukatahansa muu kuin hän.


Nimi: Frankie

20.03.2018 19:34
Nettinimi: Frankie

Hahmon nimi: Tuppence

Sukupuoli: Nainen

Heimo: Kodiakin vaeltajakylä

Ammatti: Käsityöläinen

Lyhyt kuvaus: Hintelä orpotyttö, jolla on suuret tummanruskeat silmät ja olkapäihin asti ulottuvat ruskeat hiukset. Omissa oloissaan viihtyvä mietiskelijä.

Ulkonäkö: Tuppencella ei ole sellaista ulkonäköä, joka saisi hänet erottumaan kovin hyvin muusta joukosta. Se ei kuitenkaan ole sellainen seikka, joka häntä haittaisi. Hänen hiuksensa ovat arkisenruskeat ja hän pitää niitä yleensä leikattuna olkapäihin saakka, etteivät ne olisi liian vaivalloiset pitää kunnossa. Ne ovat lainehtivat ja hieman villit, hän joutuu usein siirtämään niitä pois kasvojensa edestä. Tuppence on pituutensa suhteen kovin tavallinen: hän ei ole erityisen pitkä muttei erityisen lyhytkään. Hän on laiha ja hintelä, hän antaa lähes sellaisen kuvan, että lähtisi lentoon heti kun voimakkaampi tuulenpuuska tulee vastaan. Hänestä näkee selvästi, että ruokaa ei ole ollut hänelle liialti. Niin pienikokoiseksi hänen maksansa osaa sietää erittäin hyvin alkoholia ja muita myrkkyjä, mikä johtuu siitä, että hän on pienenä joutunut syömään pilaantuneita ruokia välttyäkseen nälkään nääntymiseltä. Hänen kehostaan ei juurikaan lihaksia löydä, mutta hänellä on silti kohtuullisen hyvä yleiskunto rankkoja töitä tehdessään pienestä lähtien. Tuppencen silmät ovat suuret ja ilmeikkäät, väriltään ne ovat tummanruskeat. Ne heijastavat näkyvästi hänen kokemiaan tunteita, vaikka muu osa kasvoista olisikin totisena. Tämän takia hänen on todella vaikea valehdella tai piilottaa tunteitaan muilta. Hänen huulensa ovat vaaleanpunaiset ja täyteläiset. Alahuuli on huomattavasti ylähuulta isompi, mikä saa sen näyttämään hieman mutristuneelta. Tuppence pukeutuu vaatimattomiin vaatteisiin, joista suurimman osan hän on itse tehnyt mahdollisimman halvoista kankaista. Hänen vaatteensa ovat yleensä harmaan tai ruskean sävyä, sillä hänellä on harvoin varaa värjättyihin kankaisiin.

Kuvat: https://fi.pinterest.com/pin/198862139770309822/ https://fi.pinterest.com/pin/284149057714228107/

Luonne: Se asia, minkä Tuppencesta yleensä näkee ensimmäisenä, on hänen rauhallinen ja mietteliäs olemuksensa. Hän on usein syvällä omissa ajatuksissaan, eikä välttämättä tällöin huomioi ympärillään olevaa maailmaa. Hänelle joutuu yleensä sanomaan saman asian monta kertaa, ennen kuin hän edes tajuaa, että hänelle puhutaan.
Tuppencella on tapana karttaa sosiaalisia tilanteita. Syynä siihen on se, että hänen sosiaaliset vuorovaikutustaitonsa eivät lievästi sanottuna ole kehumisen arvoisia. Hän tavalla tai toisella onnistuu aina sanomaan väärät asiat väärään aikaan. Hän on ajattelematon, eikä aina osaa ottaa muiden tunteita huomioon. Epävarmuutta sosiaalisiin tilanteisiin tuo hänen lievä änkytyksensä, joka on pahin etenkin silloin kun hän on hermostunut. Hänen tapansa puhua on hyvin rauhallinen, ja hän monesti etsii pitkään oikeita sanoja asiansa ilmaisuun. Sosiaalisissa tapahtumissa Tuppence on yleensä se, joka seisoo nurkassa ja yrittää saada itsensä humalaan mahdollisimman nopeasti. Humalassa hän on huomattavasti miellyttävämpää seuraa. Tarpeeksi juotuaan hän osoittautuu erittäin seuralliseksi ja huumorintajuiseksi, täysin vastakohtana sille mitä on selvin päin.
Siinä missä hänen sosiaalinen älykkyytensä on olematon, on hänen kirjaviisautensa normaalia parempi, vaikkei sitä moni uskoisi. Hän ei mielellään kehuskele tai käännä muiden huomiota itseensä, vaikka tietää itse omat vahvuutensa. Hän toimii lähes aina järjellä tunteidensa sijaan ja yrittää vältellä ongelmia, vaikkei se ei estäkään häntä joutumasta niihin. Tuppence sanoo olevansa realisti, mutta tosiasiassa omaa selviä pessimistin piirteitä. Kun tilanne näyttää pahalta, on hänen vaikea ajatella mitään positiivista. Hänellä on silloin tällöin kausia, jolloin hänen mieltään peittävät synkät ajatukset ja hän on hieman masentunut. Tällöin hän turvautuu alkoholin apuun.
Tuppence on rauhallinen persoona, mikä näkyy siinä, että hän harvemmin tekee äkkinäisiä päätöksiä tai korottaa ääntään. Hänen rauhallisuutensa ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hänellä olisi rautaiset hermot. Päinvastoin, hänellä on tapana usein tulkita tilanteita väärin, ja saattaa sen takia loukkaantua helposti. Loukkaantuessaan hän kuitenkin harvemmin uskaltaa sanoa mitään, vaan pikemminkin tyytyy vain mököttämään nurkassa ja kohdistamaan murhaavia katseita sille, joka on tehnyt hänelle väärin.
Tuppencella ei ole paljoa läheisiä ystäviä. Tämän takia hänelle on joskus vaikea avautua muille ihmisille. Ainut henkilö, jolle hän koskaan tunteistaan puhuu, on hänelle itselleen. Hän puhuu itselleen myös joskus pohdiskellessaan jotakin, ja hermostuneena, jolloin hän parhaansa mukaan yrittää kannustaa itseään.

Taidot:

Miekkailu: 3
Jousiammunta: 0
Veitset: 6
Vahvuus: 4
Nopeus: 8
Älykkyys: 7
Karisma: 2

Nippelitieto:
- Puhuu joskus itsekseen
- Rakastaa kissoja
- Änkyttää etenkin hermostuneena
- Lievä alkoholiongelma
- Theme song: SYML – Mr Sandman https://www.youtube.com/watch?v=DbPsIWto5PY

Menneisyys: Tuppence syntyi porttolaan, jossa kukaan huorista ei halunnut ilmoittautua hänen äidikseen. Hänellä ei ole myöskään mitään käsitystä isästään, se voisi hyvin olla kuka tahansa saarella asuvista miehistä. Hän on lapsuudestaan asti tottunut asumaan köyhyydessä, porttolan kasvattina harvoin sai vatsansa täyteen tai ehti leikkimään muiden lasten kanssa. Hän joutui töihin heti kun oppi kävelemään. Hänen päivittäisiin velvollisuuksiinsa kuuluu pääosin porttolan siivoaminen, oluen kaataminen vieraille ja juoksupoikana toimiminen. Koska Kodiakin vaeltajakylässä on muita saaren muita asuinalueita korkeammat elinolot, katsovat sen asukkaat rupiköyhää porttolan orpotyttöä usein nenänvarttaan pitkin. Porttolan asukitkaan eivät hänelle paljon lohtua tuo. Koska hän ei ole suostunut myymään itseään muiden tavoin, on muiden ollut vaikea hyväksyä hänet joukkoonsa.

Toiveet: Sisimmässään Tuppence toivoo todellista ystävää: jotakuta, joka välittäisi hänestä ja johon hän voisi todella luottaa. Orpona hän ei ole saanut paljon rakkautta omakseen, mitä hänen sydämensä kaipaa enemmän kuin mitään muuta.

Nimi: Raven

19.03.2018 16:23
Mirror Janten tytär hyväksytty. Kodiakin kylän tapojen mukaan vanhemmat toimivat kouluttajina. Ja huomioi, että Mirrorin mahdollinen valtaannousu tulee riippumaan monista asioista.

Nimi: Trixie

18.03.2018 21:26
//Nippelitiedost eteenpäin Mirrorin hakessa

Nippelitieto:
•Kuuluu Solo Angels -salamurhaajaryhmään
•Pinterest-taulu: https://www.pinterest.es/silencetarrr/mirror/
•Aromanttinen demiseksuaali
•Sairastaa endometrioosia
•Allerginen heinälle
•Erittäin hyvä pimeänäkö
•Osaa soittaa pianoa todella hyvin: https://m.youtube.com/watch?v=yOCZ5K1vxCQ

Menneisyys: Mirror syntyi keskimmäiseksi tyttäreksi Jante Hadrianuksen pojalle ja Felicity Geraldin tyttärelle. Tytön perhe oli heti Mirrorin, Artemisian ja Afroditen synnyttyä koulimassa tyttäristään tulevia hallitsijoita. Jante suunnitteli silloisen johtajan murhaamista yhdessä kaveriporukkansa kanssa. Afrodite, perheen nuorin tytär ja Mirror lähtivät seikkailemaan leirin ulkopuolelle tyttöjen ollessa yhdeksän ja kahdeksan. Tytöt eksyivät vahingossa kahden 20 vuotiaan vaeltajamiehen tielle ja vaeltajat tappoivat erittäin väkivaltaisesti Afroditen. Mirrorin henki säästyi vain sillä, että tyttö tarttui isänsä antamaan miekkaan ja tappoi toisen vaeltajan. Siitä lähtien tyttö on vain tappanut ihmisiä, muistaen aina sen hetken kun Afrodite tapettiin. Sillä tyttö saa pidettyä omatuntonsa puhtaana. Kodiakin vaeltajakylän johtajan kuollessa ja lapsen karattua kylästä, otti tytön sisko, Artemisia otti vallan. Artemisia ja Mirror sopivat, että kaksikko hoitaisi johtajan hommat ’yhdessä’. Mirror suostui hoitamaan kaikki ’likaiset’ hommat eli yksinkertaistettuna tappamiset ja muut sellaiset joita johtajan ei kuuluisi tehdä. He myös tekivät sopimuksen, että heti kun Mirror menisi naimisiin, tämä nousisi uudeksi johtajaksi.

Isä: Jante Hadrianuksen poika
Äiti: Felicity Geraldin tytär
Siskot: Artemisia Kodiakin tytär
Afrodite Janten tytär, kuollut

Toiveet: Päästä johtajaksi ja rakastua edes kerran

Nimi: Trixie

18.03.2018 21:10
Nettinimi: Trixie
Nimi: Mirror ’Snow White’ Janten tytär
Sukupuoli: Nainen
Heimo: Kodiakin vaeltajakylä/ vaeltaja
Ammatti: Soturi

Lyhyt kuvaus: Upean ulkonäön omistava tyttö, joka on luonteeltaan hyvin hillitty ja hallittu, mutta jonka pinnan alle kätkeytyy monia salaisuuksia.

Ulkonäkö: Maidonvaalean ihon omistava Mirror on veret seisauttava näky, positiivisella tavalla. Voidaankin ehkä ajatella että tytön puutteellisen luonteen korvaa mahdollisesti ulkonäkö. Mirrorilla on pehmeä ja sileä iho, joka on sävyltään sitä luokkaa, kun Mirror ei viettäisi hetkeäkään ulkona. Tyttö ei päivety juuri lainkaan, vaan saa ainoastaan hentoja pisamia poskilleen. Mirrorin iho on hyvin hoidetun näköinen, eikä tytön kasvoilla ole ollenkaan mitään epäpuhtauksia. Tytön vaalea iho saa joskus hänet näyttämään jopa sairaalta, niin vaalea iho on. Mirrorilla on muodokas keho, joka on malliltaan tiimalasia muistuttava. Tytöllä on hyvin leveät, voimakkaat hartiat josta näkee helposti Mirrorin taidot miekkailussa. Mirrorilla on muutenkin suhteellisen näkyvät lihakset, jota kuitenkin kompensoivat tytön muuten hoikka keho. Painoa tytöllä on juuri sopivasti, ehkä jopa hiukan alle, nopean aineenvaihdunnan takia. Mirrorilla on hyvin sopusuhtaiset rinnat, jotka sopivat hyvin naisen vartaloon. Tytöllä on hyvin kapea lantio, jonka ympäri aikuinen mies saa helposti sormensa. Mirrorin lantio levenee tasaisesti, sopivassa määrin. Tytöllä on melko kapeat reidet, jotka saavat Mirrorin näyttämään vielä laihemmalta mitä tyttö oikeasti on. Tytöllä on kapeat, ovaalin muotoiset kasvot, jotka sopivat hyvin Mirrorin kapeaan kaulaan. Tytöllä on täyteläiset huulet, jotka ovat kuin tehty suudeltaviksi. Huulet ovat väriltään hyvin vaalean pinkit. Mirrorilla on suuret, mantelin muotoiset silmät, jotka ovat kuin bambilla. Tytöllä oli suuret iirikset, jotka ovat väriltään tummanruskeat. Vasemmassa silmässä on kuitenkin iiriksestä 1/4 vihreää. Mirrorin silmissä on pitkät ripset, jotka ovat hyvin tummat ja kaarevat. Silmien yläpuolella on tummat ja hyvin tuuheat kulmakarvat. Ne ovat suorastaan epäsiistit, ja niistä suoraan näkyy ettei Mirror pidä niistä ollenkaan huolta. Tytöllä on hyvin paksut, luonnostaan kevyesti kiharat hiukset. Hiukset ovat väriltään tummanruskeat, suorastaan jopa haalean mustat. Ne ovat suunnilleen samanväriset kuin tytön kulmakarvat. Tytön pukeutuminen on hyvin kuninkaallista. Yleisin vaate jota tyttö käyttää haarniskan lisäksi, on mekot. Ne ovat yleensä todella tiukkoja, ja paljastavat tytön treenatun vartalon. Jos tyttö ei käytä mekkoja, ovat housut hyvin tiukat, mutta kuitenkin sellaiset joilla pystyy taistelemaan. Tyttö kantaa selässään lähes aina miekkaansa. Mirror pitää yleensä päässään kruunun tapaista pantaa, joka on kultainen. Tyttö sai sen siskoltaan, kun tämä nousi johtajaksi. Muutenkin tytön iho on täynnä koruja. Tytöllä on esimerkiksi selässään yksi koru, joka on kiinnitetty kaulasta, ja se roikkuu selkärankaa pitkin aina takapuoleen asti. Sen lisäksi tytöllä on monia erilaisia kaulakoruja ja rannerenkaita. Ollessaan töissä tyttö on kietonut vapaana olevien hiuksiensa ympärille pannaksi punaisista kukista tehdyn seppeleen.

Kuva: 1: https://www.pinterest.es/pin/699606123338082093/
2: https://www.pinterest.es/pin/699606123338081793/
3: https://www.pinterest.es/pin/699606123338081681/
4: https://www.pinterest.es/pin/699606123338081672/
5: https://www.pinterest.es/pin/699606123338081674/

Luonne: Mirror on hyvin kylmä ihminen, jolla ei tunnu olevan sydäntä juuri ollenkaan. Tyttö on hyvin hillitty, suorastaan ärsyttävällä tavalla. Mirror ei anna itsestään mitään, edes hymykin on jo iso saavutus. Tyttö on ensinnäkin todella brutaali. Mitä enemmän verta, sitä parempi. Tytön suloinen ulkonäkö ikäänkuin tuntuu peittävän Mirrorin todellisen luonteen. Soturi nauttii väkivallan tunteesta, siitä miten se saa adrealiinin koholle juuri sopivalla tavalla. Tyttö on julma, hän ei anna armoa kenellekään - sillä eihän hänen siskolleensa annettu myöskään armoa. Ei siinä, kyllä jossain Mirrorin sisällä on täysin erilainen persoona, romanttinen ja ystävällinen, mutta se on tiukan muurin takana, jota ei saa juurikaan millään murrettua. Tyttö on erittäin hyvän pokerinaaman omistava henkilö. Mirrorin kasvoilta ei nää mitään tunteita, varsinkaan positiivisia. Vihan ja loukkaantumisen hyvät sosiaaliset ja psyykkiset taidot omistava henkilö voi vielä tunnistaa, mutta positiivisia tunteita ei tunnu olevan ollenkaan. Mirrorilla ei juurikaan ole omatuntoa, tappaminen tai mikään muukaan toiselle pahan tekeminen ei enää tunnu tytöllä missään. Älykkyyttä tytöllä riittää, Mirrorilla on harvinaisen korkea älykkyysosamäärä, joka hipoo 170. Tyttö ei kuitenkaan jotenkin tajua olevansa älykäs, mikä heijastuu älykkyyden käyttämiseen jossain määrin. Mirror on muille hyvin töykeä, eikä juurikaan uhraa ystävällisyyttään muille. Mitäpä turhaa siitä sitten hyötyä, kun ei Mirror saa ystävällisyydestä mitään. Tyttö on hyvin suorapuheinen, eikä turhaa sensuroi puheistaan mitään. Mirror puhuu usein kuitenkin hillitysti ja hallitusti, juuri sellaisella aksentilla kuin tämä olisi muita ylempänä. Ylimielinen Mirror ei kuitenkaan ole, sen verran tytöllä riittää järkeä sosiaalisissa tilanteissa. Mirror on kuitenkin loppujen lopuksi tunteeton tappaja, joka kaipaa rakkautta ja välittämistä yhtälailla kuin muutkin.

Taidot:
Miekkailu: 9
Jousiammunta: 5
Veitset: 1
Vahvuus: 1
Nopeus: 1
Älykkyys: 9
Karisma: 4

Nippelitieto:

Nimi: Lukutoukka

27.02.2018 21:35
Alma Alfien tyttären nippelitietoihin lisäys joka on tämä:
Epäromanttinen.

Vastaus:

Lisätty.

Nimi: Elandra

26.02.2018 18:05
Vaeltajien Nataliyalle voisi lisätä nippelitietoihin tämän:
- Taitava kirjoittaja
- Hyvä viinapää

Vastaus:

Lisätty.

Nimi: Trixie

20.02.2018 20:24
Oslon nippelitietoihin:

❤️ääninäyte: https://m.youtube.com/watch?v=wF6Yo4niqL0 (Louis)

Vastaus:

Lisätty.

Nimi: Raven

19.02.2018 19:33
Kane Judasin poika hyväksytty, Rosamunda Vadrynnin tytär kouluttajaksi.

Nimi: Raven

19.02.2018 15:23
Nettinimi: Raven

Hahmon nimi: Kane Felix Theodore Judasin poika

Sukupuoli: Mies

Heimo: Morga

Ammatti: Soturi

Lyhyt kuvaus: Valkohiuksinen ja sinisilmäinen karismaattinen, tatuoitu ja lihaksikas poika.

Ulkonäkö: Kane ensisilmäykseltä näyttää ristiriitaiselta, hänen pehmeäpiirteisille kasvoilleen ei sovi se synkkä, apaattinen ilme jota hän usein kantaa. Mutta kun hän hymyilee, se säihkyvä hammashymy saa kenet tahansa iloiseksi. Hänen valkeat, laineikkaat lyhyet hiuksensa tuovat kontrastia hänen jokapäiväisiin tummiin vaatteisiinsa - hänen päällään näkee melkeinpä aina veljensä vanhan kuluneen ruskean nahkatakin ja valkean lyhythihaisen joidenkin tummien housujen kanssa pariteltuna. Hän on kohtuullisen lihaksikas ja pitkä ikäisekseen. Kane pitää hyvää huolta ulkonäöstään ja saattaa välittää siitä vähän liikaakin.
Hän omaa suorakulmion muotoiset kasvot ja terävät leukaperät, mutta muu hänen kasvoissaan onkin aika pehmeänpuoleista. Hänen huulensa ovat täyteläiset ja punertavat, nenänsä suora, mutta nenänpää on pyöristyvä ja hänen poskipäänsä matalat. Hän omistaa harmahtavat mitäänsanomattomat siniset silmät, joita reunustaa olemattomat vaaleat ripset. Hänen kulmakarvansa ovat mieheksi ohuehkot, mutta silti tuuheat, vaikka ovatkin todella vaaleat.
Hänen ihonsa on posliinimaisen kalpea, mutta koristeltu tatuoinneilla. Pääosin niitä on hänen käsivarsillaan ja ylävartalossaan, mutta hänen vasemman korvansa takana on pieni ruusu. Hänen ihonsa ei ole kuitenkaan täydellinen; hänen kasvojensa reunoilla on aknea ja muuallakin on pieniä epäpuhtauksia.

Kuva: https://fi.pinterest.com/pin/772437773562632344/

Luonne: Kane uhkuu itsevarmuutta, vaikkei sataprosenttisen varma olekaan itsestään - eikä varsinkaan seksuaalisuudestaan. Hän kieltää olevansa homoseksuaali ja yrittääkin uskotella itselleen olevansa hetero seurustelemalla naisten kanssa. Tämän takia Kane ei rakastu helpolla kehenkään, naisista hän ei todellisuudessa välitä ja miehiin hän ei vielä täysin tajua voivansa rakastua.
Hän on hyvin karismaattinen ja jotenkin vain löytää oikeat sanat sulattamaan kenen tahansa sydämen. Hän ei kuitenkaan välillä käsitä valtaansa ja on rikkonut harmittavan monen sydämen leikitellessään heidän tunteidensa kanssa. Hän on koko elämänsä elänyt oikean ja väärän rajalla - kyllä Kane omistaa sydämen, mutta hän ei koe mitään katumusta varastaessaan tai tehdessään muuta vääränä yleensä pidettyä.
Jos se ihme tapahtuu, että Kane todella rakastuu, hän tulee olemaan hyvin suojelevainen ja turvallinen. Hänellä on tapana olla suhteessa se hallitsevampi ja rohkeampi, yleensä se joka tekee aloitteen. Hän on jo melko nuoresta ollut seksuaalisesti aktiivinen, mutta ei ole koskaan todella välittänyt kenestäkään. Kanesta tuntuu, ettei hän vain kykene rakastamaan, vaikka todellisuudessa siihen riittäisi oman itsensä hyväksyminen siltä mitä on.
Kane on hyvin itsenäinen ja ei tahdo pyytää muilta apua, vaikka sitä tarvitsisikin. Hän harvemmin tahtoo toisten passaavan häntä ja pitää muilta apua hakemista heikkouden osoittamisena. Hänen on myös hankala avautua kellekään. Hän on kuitenkin sosiaalinen ja hengailee isoissa ihmisryhmissä, vaikkei omistakaan yhtäkään hyvää ystävää.
Kane pyrkii olemaan kohtuullisen ystävällinen kaikille jos ei ole syytä tehdä toisin, mutta hän osaa olla teräväkielinen ja hetken huumassa saattaa sanoa asioita, joita hän tulee myöhemmin syvästi katumaan. Ja kun hän on huonolla tuulella Kane sulkeutuu täysin omiin oloihinsa eikä puhu kellekään, tai sitten tiuskii ja sanoo asioita joita ei oikeasti tarkoita.
Hänen pieni salaisuutensa onkin se, että hänen kovan ja itsevarman kuoren suojassa hän onkin itsetuhoinen ja purkaa huonoa oloaan kipuun. Hän ei kuitenkaan viiltele, vaan satuttaa itseään toisin tavoin.

Taidot:

Miekkailu: 8
Jousiammunta: 0
Veitset: 0
Vahvuus: 7
Nopeus: 1
Älykkyys: 7
Karisma: 7

Nippelitieto:

x Kaappihomo
x Soittaa hyvin kitaraa
x Itsetuhoinen
x Pinterest-taulu: https://pin.it/jakyd7wrohec2h
x Theme song: MISSIO - Twisted

Menneisyys: Syntyi Morgan heimoon viisi vuotta veljensä Erwinin syntymän jälkeen. Hänellä oli tavanomainen lapsuus, rakastava perhe ja sitärataa, vaikka hänen perheellään olikin rahaongelmia ei se Kanea haitannut. Ehkä se oli vähän liiankin tavanomainen, sillä Kane kaipasi seikkailua ja jännitystä. Hänellä oli taipumus jo pienestä tanssia väärän ja oikean rajalla, hän oli itse oman elämänsä pomo ja tahtoi tehdä mitä haluaa. Hänellä olikin tapana tehdä isoveljensä Erwinin kanssa kaikenlaisia pieniä pahuuksia, mutta heidän vanhetessa viaton hauskanpito muuttui nopeasti varastamiseksi.
Elämä alkoi kuitenkin kunnolla reistailla kun hänen isänsä sai tietää Erwinin varastelemisesta ja hänen isänsä ja Erwin joutuivat tappeluun, joka taas johti siihen, että Erwin vahingossa tönäisi isänsä alas korkealta parvekkeelta. Judas halvaantui ja on siitä lähtien kulkenut pyörätuolissa. Erwin sai jatkuvasta varastamisesta ja isänsä halvaannuttamisesta kolme vuotta vankilaa, mutta pakeni vankilasta hyvästelemättä Kanea muutama viikko Kanen nimitystä ennen. Nykyään Kane ei tiedä missä hänen veljensä on, mutta ikävöi häntä ja toivoo näkevänsä hänet vielä.

Sukupuu:

Veli: Erwin Judasin poika (Veneficium)
Isä: Judas Oliverin poika
Äiti: Anna Alexanderin tytär

Toiveet: Nähdä veljensä jälleen. Hyväksyä itsensä ja löytää joku, jota rakastaa.

Nimi: Raven

18.02.2018 18:06
Oslo Hudsonin poika hyväksytty, kouluttajaksi Sahrami Kalidaksen tytär!

Nimi: Trixie

17.02.2018 23:11
Nettinimi: Trixie

Hahmon nimi: Oslo Hudsonin poika

Sukupuoli: Mies

Heimo: Morga

Ammatti: Lääkäri

Lyhyt kuvaus: Suloinen pisamakasvoinen poika jolla on luonnostaan raidalliset hiukset. Herkkä ja ujo.

Ulkonäkö: Ensimmäinen huomioitava piirre Oslossa on hintelä vartalo. Poika on todella sirorakenteinen huomioiden tämän sukupuolen. Poika on hiukan ehkä normaalipainon alapuolella, mutta se vain johtuu Oslon ruumiinrakenteesta. Oslolla ei juurikaan näy mitkään lihakset, lukuunottamatta sixpackia - joka on tosin myöskin hiukan epäselvä. Oslolla on melko ilmeikäs kehonkuva, pojan eleistä saa melkein heti selvää mitä Oslo tuntee. Pojalla on kapeat, hiukan ehkä feminiinisen muotoiset kasvot. Oslolla on hyvin tuuheat, paksut hiukset jotka ovat väriltään tummanruskeat. Hiuksissa on kuitenkin luonnostaan tummempia ja vaaleampia raitoja, joista suurin osa sijaitsee hiusten juurissa. Oslolla on tuuheat, tummat kulmakarvat jotka ovat kuitenkin melko siistit. Ne kuitenkin tuovat pojan kasvoihin jonkinlaista maskuliinisuutta. Oslolla on kasvoillaan melko paljon pisamia, joista melkein kaikki sijaitsevat poskissa ja poskipäillä. Pojan kasvoissa on kuitenkin yksi selvä kruununjalokivi; Oslon silmät. Pojalla on todella kirkkaat, siniset silmät, jotka ovat suuret ja pyöreän muotoiset. Silmissä on suuret iirikset, joissa näkyy lähes jokaista sinisen sävyä, etenkin taivaansinistä. Kirkkaan värin lisäksi Oslon silmissä on hämmästyttävän pitkät ja tummat ripset. Pojalla on täyteläiset, jopa hiukan pinkihköön vivahtavat huulet. Oslon perusilmeenä voisi pitää ujoa katsetta joka välttelee katsojaa. Pojan huulilla näkee helposti hymyn, joka on niin suloinen kuin vain olla jo voi. Yleensä Oslon hymy paljastaa suorat, valkoiset hampaat. Pojan pukeutumistyyli on hyvin normaalihko. Oslolla on yleensä päällään mustat housut ja valkoinen, löysä paita. Muuten pojan pukeutumisella ei ole oikeastaan mitään erillistä tyylisuuntaa. Oslolla on jalassaan kuitenkin aina lyhyet maiharit, jotka soveltuvat melkein kaikenlaiseen liikkumiseen, juoksusta taisteluun. Pojan kaulassa roikkuu langoista punottu riipus, jossa ei ole erikseen mitään korua. Naru on hyvin pitkä, se yltää noin pojan napaan.

Kuva: https://www.pinterest.es/pin/504051383279971414/ ja https://www.pinterest.es/pin/570620215261787780/

Luonne: Oslo on hyvin herkkä poika, joka ei pelkää näyttää tunteitaan - ainakaan negatiivisia. Oslo on ihminen, jota pystyy satuttamaan henkisesti (sekä kyllä osittain fyysisesti) niin helposti kuin vain voi. Poika ei omista juurikaan kykyä suojella itseään henkiseltä kiusaamiselta, sillä Oslo ei vain yksinkertaisesti osaa puolustaa itseään. Ujo poika ei juurikaan puhu muille ihmisille, ellei tietenkään joku puhuttele tätä. Silloinkin, jos niin käy, Oslo enemminkin punastuu ja nolostuu kuin puhuu. Poika on kuitenkin kun suunsa avaa hyvin empaattinen ja ystävällinen. Oslo ei voisi ikinä kuvitellakaan että satuttaisi toista ihmistä, joten onkin sen takia kaikille aina niin mukava kuin vain osaa. Oslo laittaa melkein aina muiden edun oman onnensa edelle, ja poika ajatteleekin aina muita ennen itseään. Poika ei halua että muut kärsivät, ja tällä onkin hiukan ’maailmanparantajan’ maine. Oslo itkee hyvin herkästi, niin ilosta kuin surusta. Pojalla on taipumusta ehkä olla välillä liiankin herkkä ja ottaa asioita liian henkilökohtaisesti. Se kostautuu sillä, että Oslon on todella vaikea luottaa ihmisiin, etenkin naispuolisiin. Poika on armoton romantikko, ja ihastuukin ihmisiin nopeasti -siihen kuitenkin vaaditaan luottamuksen side. Ihastukselleen Oslo on kuitenkin valmis tuomaan vaikka kuun ja tähdetkin taivaalta jos sitä pyydetään. Oslo on älykäs, hänellä on korkea älykkyysosamäärä joka tulee ilmi lähinnä työnsä puolesta. Poika on äärimmäisen nokkela ja osaa päätellä asioita nopeasti, vaikka omistaakin ehkä maailman surkeimman ihmistenlukemistaidon. Poika nauraa herkästi, ja ymmärtääkin lähes kaikenlaista huumoria. Itse Oslo ei kuitenkaan osaa keksiä mitään vitsejä, mutta saattaa välillä vahingossa sanoa jotain äärimmäisen kaksimielistä. Viaton poika on vielä aika ulapalla kaikesta seksuaalisuuteen liittyvästä, ja punastuu heti tomaatin väriseksi, jos joku puhuu hänen seurassaan seksistä. Oman seksuaalisuutensa suhteen on aika lailla kaapissa vielä. Oslo arvostaa syvällisiä keskusteluja, ihmisen kanssa johon poika luottaa. Filosofinen ajattelutapa on osa Osloa, kunhan poika on vain tarpeeksi rentoutunut ja tilanteesta kunnolla nauttiva. Poika on kuitenkin loppujen lopuksi aika suloinen ja viaton tapaus.

Taidot:
Miekkailu: 1
Jousiammunta: 6
Veitset: 2
Vahvuus: 2
Nopeus: 8
Älykkyys: 9
Karisma: 2

Nippelitieto: ❤️Rakastaa kukkia
❤️Homoseksuaali
❤️Pitää sadesäästä
❤️Punastuu erittäin helposti
❤️Piirtää erittäin hyvin
❤️Kirjoittaa runoja joskus

Menneisyys: Oslo syntyi kuopukseksi kahdelle morgalaiselle, Wiolina Dervusin tyttärelle ja Hudson Davisin pojalle. Oslolle oli siunaantunut yksi isosisko, Asia. Oslo oli jo pienestä pitäen hyvin kiinnostunut lääketieteestä ja ihmisten parantamisesta. Hudson kuitenkin halusi saada pojastaan kuuliaisen soturin, sillä olihan Oslolla kaiken lisäksi suotu jousiammunnan jalo taito. Oslo ei kuitenkaan kuunnellut isänsä pyyntöjä (ja osittain määräyksiä) vaan äitinsä luvalla päätti aloittaa lääkärin uran. Pojan sisko, Asia, pamahti yhden illan suhteesta raskaaksi, ja Oslo joutuukin tekemään töitä mahdollisimman paljon jotta saa elätettyä siskonsa ja tämän tulevan pienen lapsensa. Poika säilytti kaikesta huolimatta melko hyvät siteet perheensä kanssa, etenkin äitiinsä ja siskoonsa.

Toiveet: Päästä mahdollisimman päteväksi ja hyväksi lääkäriksi. Olla joskus rakastettu.

©2018 Hakemus | Tυℓєναιѕυυ∂єη Hєιмσт - suntuubi.com