Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TAKAISIN

Tänne kuuluu NPC-hahmohakemukset!

Tänne vauvahakemukset!

Hakemus

 

 Olethan lukenut säännöt tarkasti läpi, ja

upottanut oppaan tiedot päähäsi?

 

* Pakolliset on merkattu tähdellä

*Nettinimi: Nimi jolla liikut sivuilla, ei hahmon nimi.

*Hahmon nimi: Etunimi, sitten isän nimi, ja perään tytär/poika. Lempinimet lainausmerkein.  (Alexandra "Alex" Thomasin tytär)

*Sukupuoli: Nainen vai mies, muu?

*Heimo: Quercusa, Tenebrae, Corvusa, Morga, Glacina vai Veneficium?

Jos olet vaeltaja, mainitse oletko kylätön tai mihin kylään kuulut.

*Ammatti: Soturi, Kokki, Lääkäri, Rakentaja, Käsityöläinen, Eläinten kesyttäjä vai Viihdyttäjä? max. 2, mutta jos olet lääkäri, sinulla ei voi olla toista ammattia.

Jos olet kylätön vaeltaja, sinulla ei ole ammattia. Jos kuulut kylään, mainitse ammatti

*Lyhyt kuvaus: Tämä tulee hahmojen sivuille näkyviin kuvaukseksi hahmostasi. Kuvaile hyvin lyhyesti hahmoasi, maksimissaan kahdella virkkeellä.

*Ulkonäkö: Miltä hahmosi näyttää? Vähintään viisi virkettä. Kerro esimerkiksi silmien väri, hiusten väri ja pituus, vaatetus, mahdollisista arvista, hahmon pituus, kehon rakenne, kasvojen muoto, äänestä, kävelytyylistä, jne. Huomioi, että sinulla täytyy olla kaikki oikudet kuvaan. Muista, että kukaan ei ole täydellinen Mary Sue.

Kuva: Jos sinulla on hahmostasi kuva, linkitä se tähän.

*Luonne: Minkälainen hahmosi on luonteeltaan? Esimerkkejä, joista voit kertoa: Introvertti vs ekstrovertti, vahvat, näkyvät luonteenpiirteet, omat moraalit, usko, seksuaalisuus, tavat, asiat joista hän pitää ja ei pidä.  Kukaan ei ole täydellinen, kaikilla on heikkouksia! Juuri ne tekevät hahmoista ihmismäiset ja kiinnostavat. Älä myöskään laita mitään "heimoin parhain....." - laita mielummin "yksi heimon parhaimmista") Vähintään viisi virkettä tähänkin.

*Taidot: Saat näin alussa 30 taitopistettä, jotka sijoitat näihin taitoihin asteikolla 0-10. Jos hahmollasi on muita taitoja tai on joitain asioita joita hän ei osaa, ne voit kertoa luonteessa. Taidoista, kuten miten niitä voi korottaa, lisää täällä.

Miekkailu: 0-10

Jousiammunta: 0-10

Veitset: 0-10

Vahvuus: 0-10

Nopeus: 0-10

Älykkyys: 0-10

Karisma: 0-10

Nippelitieto: Vähän kuin muuta-kohta hakemuksissa. Kerro hyvin lyhyesti ranskalaisin viivoin pieniä asioita hahmostasi, jotka ovat silti hyödyllisiä. Kuten seksualisuus, maneereja, sairauksia, tai vaikka linkitä hahmosta pinterest-taulu, jos sellainen löytyy.

Menneisyys: Mitä hahmollesi tapahtui menneisyydessään? Sukupuunkin saa tähän laittaa, jos sen tietää.

Toiveet: Joku tietty jonka tahtoisit kouluttajaksesi? Vai unelmoitko johtajaksi nousua? Kenties halajat omaa perhettä?

 1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan miinus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Trixie

12.01.2018 22:00
Ja vika lisäys Renin nippelitietoihin:
•Tytön puheesta kuulee selvästi skotlantilaisen aksentin, joka tulee esille etenkin kirjaimessa r

Nimi: Raven

07.01.2018 21:07
Ja tuokin lisäys Renin nippelitietoihin lisätty.

Nimi: Trixie

07.01.2018 21:03
Lisäystä Renin nippelitietoihin:
*Osaa laulaa todella hyvin (laulunäyte: https://www.youtube.com/watch?v=iki7D9FgS20)
*Soittaa pianoa ns "yhtyeessä" Annan kanssa joka soittaa puolestaan selloa (soittonäyte: https://www.youtube.com/watch?v=NCaH-qqTWpk)

Nimi: Raven

07.01.2018 20:58
Trixie, hahmojesi nippelitiedot on nyt päivitetty!

Nimi: Trixie

07.01.2018 19:45
Ren Johnnyn tyttären (Tenebrae) Nippelitietoa kohtaan voisi laittaa:
*Vasenkätinen
*Kärsii anoreksiasta ja itsetuhoisuudesta
*Selkäranka on murtunut
*Pinterest-taulu: https://fi.pinterest.com/trixietar/ren-johnnyn-tyt%C3%A4r/
*Aseksuaali

*Pelkää pimeää ja ukkosta, eikä uskalla nukkua kuin valot päällä

Alaska Anwarin tyttären nippelitietoja (Vene)
*Vahvasti demiseksuaali
*Unet mustavalkoisia
*Pinterest-taulu: https://fi.pinterest.com/trixietar/alaska/

Ginger Scarlett Christianin tyttären (Glacina) nippelitiedot:
*Kärsii välillä ahdistuskohtauksista
*Pelkää äitiään
*Pinterest-taulu: https://fi.pinterest.com/trixietar/scarlett/

Maddison "Banshee" Murphyn tyttären (Vene) nippelitiedot:
*Persoonallisuushäiriö
*Ei osaa kirjoittaa juuri lainkaan
*Pinterest-taulu: https://fi.pinterest.com/trixietar/banshee/

Nimi: Raven

24.12.2017 21:54
Maddison Murphyn tytär hyväksytty, kouluttajaksi Aurey Adamin tytär.

Nimi: Trixie

24.12.2017 21:28
Nettinimi: Trixie
Hahmon nimi: Maddison ”Banshee” Murphyn tytär
Sukupuoli: Nainen
Heimo: Morga—> Veneficium
Ammatti: Soturi
Lyhyt kuvaus: Mustahiuksinen, hiilellä silmänsä maalannut, narttumainen tyttö.

Ulkonäkö: Banshee on hyvin siroluinen, ja muutenkin hintelä tyttö. Soturilla on pitkät raajat, mikä saa tämän näyttämään pitemmältä, mitä oikeasti on. Bansheella on pituutta juuri ja juuri 160 cm. Tytöllä on olemattomat muodot, ja oikeastaan tämän vartalo on samanlainen, kuin kymmenen vuotta aikaisemmin. Bansheella on hyvin kalpea iho, joka näyttää oikeastaan siltä, kuin tytöllä olisi jokin tappava sairaus. Tytön iho on kuitenkin yllättävän pehmeä. Bansheella on ovaalin muotoiset kasvot, joissa on pehmeät piirteet. Tytöllä on mustat, melko ohuehkot, ja todella huonossa kunnossa olevat hiukset. Niistä suorastaan paistaa ettei niitä hoideta, ja yleensä ne onkin korkealla, hyvin sekaisella ponnarilla pään päällä. Hiuksia ei ole leikattu muulla kuin omalla kädellä muutamaan vuoteen, joten latvat ovat todella huonot. Bansheella on tuliset, ruskeat silmät. Tytön silmät ovat melko suuret, ja niissä on pitkät ripset. Banshee tuhraa silmänsä aina hiilellä, mikä saa tämän silmät näyttämään vielä suuremmilta. Hiili saa myös Bansheen näyttämään paljon vaarallisemmalta. Tytöllä on melko täyteläiset huulet, jotka ovat kuitenkin täynnä ruhjeita taisteluista. Bansheella on kapea, todella kapea kaula. Tytöllä näkyy solisluut ohuen ihon läpi. Bansheella on keho täynnä erilaisia tekstejä. Tämän selkään on kuitenkin Morgassa tatuoitu teksti: Vaarallinen, tappakaa heti kun voitte. Banshee parhaansa mukaan peittelee selkänsä tatuointia, mutta muiden tatuointien kanssa tyttö ei ole läheskään niin tarkka. Tämän kämmeneen on tatuoitu teksti: please don’t be in love with somebody else. Kolmas tatuointi on aivan Bansheen niskassa, ja siinä lukee: What doesn’t kill us sharpens us. Hardens us. Schools us. Bansheen solisluuhun on myös tatuoitu teksti, how can one person be worth your whole life? Viimeisin tatuointi sijaitsee oikeassa lapaluussa, ja siinä lukee kaunokirjaimilla: cruelty isn’t a personality trait, cruelty is a habit. Bansheen pukeutumistyyli on hyvin yksinkertainen, vaaleanruskeat cargo-housut, joissa on vyö. Ne istuvat todella hyvin tytön päällä, ja ennen kaikkea ne joustavat hyvin ja ovat lämpimät. Cargo-housuissa on todella monet taskut, joihin tyttö on piilottanut erittäin taitavasti aseita, esimerkiksi heittoveitsiä ja myrkkynuolia. Tytöllä on aina jalassaan maiharien tyyliset kengät, jotka ovat väriltään mustat. Kengät ovat kuitenkin kevyemmät kuin normaalit maiharit. Yläosassa Bansheella toimii musta, normaali paita, jossa ei ole mitään erikoista. Tyttö kuitenkin aina laittaa paitansa housuihin, ihan käytännöllisyyden vuoksi. Bansheella on yksi ristikoru, jota tyttö ei kuitenkaan käytä ikinä. Bansheen päällä ei ikinä näe mekkoja tai muutakaan tyttömäistä, vaan tällä on päivästä toiseen samat vaatteet. Tytön tunnistaa hiukan käheästä äänestä, ja todella äijämäisesti kävelytyylistä. Bansheen kävelytyyli ei ole siis lähelläkään tyttöjen normaalia kävelytyyliä, vaan tämän kävelytyylistä paistaa läpi vaarallisuus.

Luonne: Banshee on hyvin narttumainen tapaus. Tyttö ei osaa muuta kuin vittuilla, ja pitää puoliaan. Banshee on todella älykäs, tämä osaa ajatella melkein mitä tahansa. Erityisen hyvä tyttö on strategisessa suunnittelussa. Banshee ei piilottele älykkyyttään, vaan antaa sen näkyä hyvinkin pitkälle. Tytön pelkästä puhumisesta jo huomaa että tämä on yksi penaalin terävimmistä kynistä. Banshee ei ole ystävällinen kenellekään, ei todellakaan, tyttö on kaukana siitä. Tämä on kylmä, kuin kävelevä jääkalikka. Jos joku edes yrittää puhua Bansheelle, tämä todennäköisesti vain murahtaa jotain vastaukseksi. Tyttö ei edes yritä antaa itsestään ystävällistä kuvaa, vaan ilman mitään omatunnon kolkutusta tämä voi hakata jonkun. Banshee on siis hyvin aggressiivinen ja väkivaltainen, mikä pätee muutenkin tämän soturiuteen. Tyttö on erinomainen soturi, narttumaisesta luonteesta huolimatta. Banshee suojelee tuntemiaan ihmisiä jonkin verran, ja taisteluissa tyttö ei vaihda puoltaan. Tyttö ei kuitenkaan siedä ollenkaan käskyjen ottamista muilta. Tämä ei yksinkertaisesti vain siedä määräilyä, ja mikäli joku sitä yrittää tehdä, Banshee vain poistuu paikalta. Tyttö on äärimmäisen loistava paikalta lähtijä, mutta yleensä Banshee sanoo sitä ennen jotain todella piikittelevää. Tyttö ei usko mihinkään, ainoastaan itseensä. Jumala on tytölle sama kuin lasten keksimä humpuukisatu, eikä tämä voi muuta kuin ihmetellä ihmisiä jotka siihen uskovat. Banshee vihaa rakkautta, mutta kuitenkin itse haluaisi joskus rakastua. Tyttö katsoo aina halveksuen suutelevia pareja, lähinnä jopa kateuden vuoksi. Silti Banshee ei ole valmis seurustelemaan kenenkään kanssa. Tyttö haluaa vain taistella. Se uhkuu tytöstä pitkälle. Banshee on ikuinen pessimisti-realisti, joka ei todellakaan pysty mihinkään optimistiuteen. Tyttö on seksuaaliselta suuntautumiseltaan vahvasti heteroseksuaali, muttei kuitenkaan omista badass-luonteestaan huolimatta mitään homoja vastaan. Tyttö ei kunnioita ollenkaan itseään vanhempia, päinvastoin. Silti tämä osaa ottaa oppia ihmisiltä. Veneficium ei merkitse Bansheelle mitään, mutta mielummin tyttö on heimossa kuin vaeltajana. Tyttö on hyvin epärehellinen, ja valehtelee aina kun vain voi, mikäli sille on jokin syy.

Taidot:
Miekkailu: 4
Jousiammunta: 1
Veitset: 10
Vahvuus:
Nopeus: 1
Älykkyys: 10
Karisma: 4

Menneisyys: Banshee syntyi Morgan heimoon, Murphy Newtin pojan äidittömänä tyttärenä. Tytön äiti oli joku huora, jonka Kultaiseen kaartiin kuuluva soturi oli pannut paksuksi. Murphy antoi tyttärelleen nimeksi Maddison, muttei ikinä halunnut että tyttöä kutsuttaisiin sillä nimellä, joten tämä keksi tytölle lempinimen. Bansheen. Murphy alkoi opettamaan tytölleen kovanaamaisuuden tapoja jo pienenä. Itkeä ei saanut ikinä, vaikka kuinka sattui. Mielummin olisi kylmä kuin lämmin persoona. Näihin tunnelmiin Banshee kasvoi, eikä tyttö edes tiedä paremmasta. Murphy antoi muutaman toisen soturin opettaa tytölle veitsen käsittelemistaitoja ihan pienestä pitäen, huomaten tytön lahjat. Murphy suunnitteli, että saisi Bansheen Joshuan koulutukseen, olihan tyttö todella lahjakas, lahjakkaampi kuin monet muut alokkaat. Bansheen isän suunnitelmat kuitenkin murskaantuivat kun 16-vuotias tyttö teki rikoksen, hakkasi yhden alokkaan, saaden häädön heimosta. Murphy ei halunnut enää nähdä tytärtään, ja niin tyttö lähti lätkimään Veneficiumiin, ainoaan heimoon jonne Banshee tietoisesti jotenkin halusi. Siellä tyttö aloitti opiskelemaan soturiutta.

Toiveet: Mahdollisimman korkea-asemainen soturi kouluttajaksi, johtajaksi joskus. Salaa haaveissa puoliso.

//Tässä samalla sen mutanttihevosen tiedot:
Richard Parker// Valtavan kokoinen, harmaa mutanttihevonen, jolla on musta turpa ja korvat, sekä harja. Suhteellisen tottelevainen, tottunut Bansheen seuraan, ei tule oikein muiden kanssa toimeen, muttei käy ainakaan kenenkään kimppuun.

Nimi: Epsuxx

24.12.2017 11:36
Christopher Daylenin poika hyväksytty, kouluttajaksi Juan Frederikin poika.

Nimi: Epsuxx

23.12.2017 15:24
Nettinimi: Epsuxx

Hahmon nimi: Christopher “Chris” Daylenin poika

Sukupuoli: Mies

Heimo: Glacina

Ammatti: Soturi

Lyhyt kuvaus: Pitkä, tumma mies, jolla on ruskeat silmät, luonteeltaan viileä ja omissa oloissaan viihtyvä.

Ulkonäkö:
Chris on tummapiirteinen, sillä hänellä on luonnostaan tummat, lähes mustat hiukset ja samalla tavalla tummat kulmat. Hänen silmänsä ovat väriltään aika tummanruskeat, mutta niissä on myöskin selkeästi vihertävää. Hänellä on myös tummat, pitkät ripset. Muuten Chris on kasvoiltaan suhteellisen komea. Hänen hiuksensa ovat sivuilta hiukan lyhyemmät ja päältä pidemmät, ja ne kaartuvat kasvoilta oikealle ja taakse. Chrisin kasvoilla kulkee yksi kapea, mutta aika pitkä arpi. Se kulkee viistosti vasemman kulmakarvan yli ja siitä nenänvarren poikki oikealle poskelle. Se ei kuitenkaan osu silmään, eikä siksi vaikuta mitenkään Chrisin näkemiseen eikä myöskään missään nimessä pahenna Chrisin kasvoja.
Chris on aika pitkä, normaalipainoinen ja kehosta löytyy jonkin verran lihaksia. Hän pitää yllään yleensä tummia vaatteita, jotka ovat käytännöllisiä ja soveltuvat hyvin liikkumiseen, yleensä ne eivät ole kovin löysiä, sillä silloin ne vain tarttuisivat kiinni joka paikkaan. Kenkinä ovat mustat, aika lyhytvartiset, kannalliset saappaat.
Chrisillä on oikeassa käsivarressaan tatuoituna miekka, jonka kahvassa on sudenpää. Kyseisen miekan ympäri kiertyy myös köynnöstä, ja koko tatuointi on tehty mustalla, värejä ei ole käytetty.
Chris hyödyntää kasvojaan paljon itsensä ilmaisemisessa, ja hänen silmistään on helppo löytää se sanoma, jonka mies haluaa katseellaan välittää. Chrishin kasvoilla on yleensä aika välinpitämätön, ehkä jopa kylmäkin ilme, joka ei ehkä aina houkuttele kasvojen komeudesta huolimatta alkamaan juttusille. Hän ei missään nimessä näytä siis kovin pehmeältä henkilöltä ulkoapäin.

Luonne:
Chris on luonteeltaan ehkä hiukan etäinen, ainakin aluksi. Hän ei viihdy suurissa ihmisjoukoissa, vaan omissa oloissaan, mutta se ei tarkoita, etteikö hän pystyisi olemaan seurassa, päinvastoin. Hänellä ei ole ongelmaa tulla toimeen muiden ihmisten kanssa, hän ei vain yksinkertaisesti ole kiinnostunut muista ihmisistä. Hänen kiinnostuksensa täytyy oikeasti herättää, ennen kuin mieheen saa kunnolla kontaktia. Varsinkin sellaisilta ihmisiltä, jotka näyttävät ulkoapäin heikoilta ja pehmeiltä, hän vaatii todistusta siitä, että heistä on oikeasti johonkin. Tuntemattomille Chris on usein viileä, aika torjuvakin, mutta niille, jotka onnistuvat häneen tutustumaan, hän on luonnollisestikin hiukan mukavampi. Vaikka häneen tutustuisikin jotenkin, menee pitkään, ennen kuin Chris luottaa kenenkään. Se vaatii yksinkertaisesti aikaa. Hän on luonteeltaan aika hiljainen, joka johtuu siitä, että hän ei koe tarvetta sanoa jokaista mieleen tulevaa ajatusta ääneen. Hän ei ole tottunut muutenkaan puhumaan paljon, eikä pidä myöskään itsestään puhumisesta. Jos hänet haluaa saada kertomaan jotakin itsestään, se vaatii aikaa ja oikeita sanoja.
Siinä tapauksessa, että hän alkaa luottamaan johonkuhun, hän on pitkään kestävästä viileästä kuorestaan huolimatta ihan mukava ja huumorintajuinen persoona. Chris myös välittää oikeasti lähimmäisistään ja haluaa pitää heidät kaikin mahdollisin keinoin turvassa. Pienestä mahdollisuudesta huolimatta, jos hän sattuu rakastumaan johonkuhun, hän myös rakastaa tätä oikeasti ja välittää tästä.
Chris ei pelkää sanoa mielipiteitään ääneen ja hän on rehellinen persoona, mutta siitä huolimatta hän kyllä tietää erittäin hyvin mitä kannattaa sanoa ja mitä ei. Hän on muutenkin järkevä ja älykäs ihminen, jolla ei ole myöskään ongelmia tulkita muita ihmisiä heidän ruumiinkielestään ja kasvoistaan. Chris osaa olla kärsivällinen, mutta se riippuu hyvin paljon tilanteesta.
Chris ei usko mihinkään eikä hän ole kiinnostunut mistään hengellisistä asioista. Hän on hetero. Chris pitää miekkailusta, illoista ja öistä, hiljaisuudesta, mutta yllättävä kyllä myöskin “vaarallisista” tilanteista. Ei hän tietenkään niistä varsinaisesti pidä, mutta hän viihtyy paineen alla ja saa silloin parhaimmat tulokset aikaan. Hän ei kuitenkaan ole mikään rämäpää, joka hakemalla hakee tiukkoja tilanteita selviytyäkseen niistä, mutta tarpeen tullen hän toimii hyvin sellaisissa tilanteissa käyttäen sekä fyysisiä että älyllisiä taitojaan.
Vastaavasti hän ei pidä suurista porukoista, keskipisteenä olemisesta, liian kuumasta säästä ja jousiammunnasta.

Taidot:
Miekkailu: 6
Jousiammunta: 2
Veitset: 5
Vahvuus: 4
Nopeus: 4
Älykkyys: 6
Karisma: 3

Menneisyys: Chrisillä on yksi vuotta nuorempi veli ja kaksi vielä muutaman vuoden nuorempaa sisarta. Hän ei ole kovin läheinen sisartensa kanssa, veljensä kanssa hänellä on ihan hyvät välit. Isäänsä Chrisin suhde on aika tulehtunut. Hänen isänsä juo runsaasti, eikä ole tavatonta, että hän kävisi käsiksi vaimoonsa tai lapsiinsa. Itse asiassa Chrisin kasvojen arpi on hänen isänsä aikaansaannosta. Hänen isänsä käyttäytyy perheen kesken kuin itsevaltias, joka haluaa päättää kaikkien muidenkin elämästä. Tästä syystä Chris ei viihdy paljon kotona, vaan viettää suurimman osan ajastaan muualla.
Chrisin äiti on älykäs nainen, mutta ei tarpeeksi älykäs jättääkseen miehensä. Hän oli joskus vielä lujatahtoinen nainen, mutta on joutunut alistumaan miehensä vallan alle lähinnä sen seurauksena, että sairastaa parantumatonta tautia, joka pitää hänet vuoteenomana lähes koko ajan. Tästä syystä Chris on joutunut ottamaan aika paljon vastuuta huolehtimalla sisaruksistaan, mutta nykyään he ovat tarpeeksi vanhoja, jotta pärjäävät myös itsekseen ainakin suurimman osan ajasta.

Nimi: Raven

21.12.2017 17:14
Ginger Scarlett Christianin tytär hyväksytty, soturikouluttajana toimii Axel Seanin poika, viihdyttäjäkouluttajana Jenna Marion tytär.

©2018 Hakemus | Tυℓєναιѕυυ∂єη Hєιмσт - suntuubi.com