Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

QUERCUSA | TENEBRAE | CORVUSA | MORGA | GLACINA | VENEFICIUM

 VARJOMUURI | VAELTAJAT

Tenebraen heimon tarinat

Vuodenaika: Kevät

Sää: Tenebraen heimon alueella on leutoa mutta sateista.

Ruokatilanne: Ruokaa riittää, mutta sitä ei ole tuhlattavaksi.

Seuraava juhla: Keskikesänjuhla 2.-8.7.2017

Muuta: -

Tiedot päivittyvät kuukausittain.

 

 

 

Tästä pääset Tenebraen heimon sivulle

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan miinus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Ava Carrickin tytär

16.06.2018 14:30
Katselin myötätuntoisena Jasonia.
”Se on tosi harmi jos et ole tavannut sitä oikeaa aitoa naista, kyllä kai niitäkin jossain täällä on”, naurahdin, hymyillen hiukan.
Katsahdin maalauksiani, ja hymyilin ujon puoleisesti.
”Kiitos. Tämä on se johon puran tunteeni”, sanoin katsoen maalausta, jossa oli koristeellinen lohikäärme, ja jonka siipien lomassa keijukaistyttö luki kirjaa.
”Sitä paitsi, aika usein iltaisin Rwayna ja Archie ovat alakerrassa tekemässä sitä itseään ja mutsi on sammunut sohvalle, joten minun täytyy keksiä jotain tekemistä”, naurahdin, liuttaen sormeani yhtä maalausta pitkin.
Rakastin parveani, se oli minun paikkani, jonne kukaan ei yleensä tullut. Avasin kirjoituspöydän laatikon ja otin sieltä hiilen ja suhteellisen keskikokoisen paperin.
”Jason, saanko piirtää sinut?” kysyin, istuen lattialle. Vedin jalat ristiin ja suoristin selkäni.
Katselin miehen kasvonpiirteitä, mies oli niin komea. Mutta ei, en saisi haaveilla hänestä, olisin varmasti viimeinen henkilö tässä heimossa konka kanssa Jason seurustelisi.

//Jason?

Nimi: Jason Taydenin poika

16.06.2018 14:06
Kapusin Avan kanssa parvelle ja joka puolella olevat piirrokset ja maalaukset kiinnittivivät heti huomioni. Parvi, joka oli selvästi Avan valtakuntaa, oli aika matala, enkä mahtunut seisomaan suorassa. Kuljin hiukan kumarassa ja tutkin seinien maalauksia niin, että Avan sanat meinasivat mennä minulta vähän ohi.
"Joo..olen hetero", mumahdin ensin vastaukseksi siihen, pidinkö naisista.
"Ja niin, aika moni haluaisi jotakin, se on totta. Mutta minä en, koska jokainen heistä kiinnostuu minusta vain ulkonäköni takia, ei heitä kiinnosta se, millainen oikeasti olen", totesin.
"Muutenkin kaikki, jotka yrittivät kanssani jotakin, ovat usein hirveän teennäisiä ja epäaitoja, jotka vain esittävät jotakin saadakseen minut sänkyyn. Eivät he mitään muuta kuitenkaan halua", kohautin huvittuneena harteitani.
"Seurustelin minä joskus.. Mutta se ei toiminut", totesin vielä hiljaa hymähtäen ja käänsin sitten katseeni Avaan.
"Nämä sinun maalauksesi ovat mahtavia", sanoin.

//Ava?

Nimi: Ava Carrickin tytär

16.06.2018 13:12
”Kani voi oikein hyvin. Ja ei, toistaiseksi se on vain kani”, naurahdin silittäen sitä korvan takaa, niin että se toisella jalalla rummutti ilmaa.
Nauroin sille heleästi, ja laskin sen takaisin maahan. Kani loikki heti haistelemaan Jasonin jalkaa, utelias kiille silmissään. Kani loikki sitten pöydän alle, ja jäi puuhastelemaan sinne jotain.
”Vaikutat ihmiseltä jolla on paljon ystäviä, oothan sä ystävällinen ja sydämellinen”, totesin, hymyillen hiukan. Viitoin miestä seuraamaan kun lähdin kipuamaan portaita ylös parvelle - jossa minä käytännössä elin. Portaat olivat sentään huolletut, Archie oli viime vuonna uusinut ne.
”Täällä minä nukun, piirrän ja muuten vain elän jos en ole ratsastamassa”, kerroin, kun saavuin ylös.
Ei se koristeellinen ollut, patja lattialla, sen vieressä peili ja yksi kirjoituspöytä, joka oli täynnä piirroksia, muistiinpanoja ja maalauksia. Seinät olin maalannut täyteen värikkäitä kuvia.
”Suoraan sanottuna mä ihmettelen mikset sä seurustele kenenkään kanssa. Mitä nyt kaksi päivää olen sut tuntenut, varmaan jokainen tän heimon nainen olis valmis alkamaan suhteeseen sun kanssa. Jos siis tykkäät naisista”, naurahdin heleästi.

//Jason?

Nimi: Jason Taydenin poika

16.06.2018 12:05
Menimme sisään Avan kotiin, ja katselin nopeasti ympärilleni ja vastasin Avan kysymyksiin ystävistäni.
"Kai sitä voi sanoa, että minulla on paljon ystäviä, mutta vain muutama oikeasti läheinen", sanoin kohauttaen hartioitani.
"Ja kyllä minä viihdyn heidän kanssaan aika paljon vapaa-ajallani.. Saatan harjoitella heidän kanssaan miekkailua tai jotakin muuta, tai sitten vain hengailemme jossakin ja juttelemme. Vähän kaikenlaista", kerroin suurpiirteisesti, mitä tein ystävieni kanssa.
Käännyin katsomaan Avaa ja hänen sylissään olevaa kania.
"Kani voi ilmeisesti hyvin? Oletko keksinyt sille nimeä?" kysyin.

//Ava?

Nimi: Ava Carrickin tytär

15.06.2018 20:04
”Ei sitä tunne oloaan yksinäiseksi kun on ollut koko elämänsä yksin”, totesin hartioitani kohauttaen.
Vasta kahden päivän sisällä olin ajatellut asiaa, miten paljon ystäviä muilla oli verrattuna minuun. Käytännössä vain kävin ratsastamassa, piirtämässä ja maalaamassa, ja joskus juoksemassa. Plus nyt kävin harjoituksissa. En ollut tottunut edes puhumaan toisille ihmisille.
”Haluatko rehellisen vastauksen? Ei oikeastaan. Rwayna on toki minulle ystävä, mutta hän on veljeni tyttöystävä, ja pian hänen vaimonsa”, sanoin, vilkaisten Jasonia. Häät olivat varmasti ihanat ja kauniit, mutta en tiedä halusinko välttämättä mennä sinne. Kaikilla muilla oli joku, paitsi minulla.
”Onko sinulla paljon ystäviä? Viihdytkö heidän kanssaan paljon? Mitä te yleensä teette?” kysyin kiinnostuneena, katsoen Jasonin sivuprofiilia. Ohjasin miehen pikkutalon eteen, jonka edessä oli maalausteline - vanha sellainen.
”Täällä minä asun”, naurahdin synkästi kaivaen taskustani avaimen, ja avatessani oven. Kani loikki heti minua vastaan, ja nostin sen kevyesti syliini. Talo oli suhteellisen siisti, yksinkertainen. Okei, Archien huone oli auki, ja siellä oli ties mitä rivoja kirjoituksia seinillä, raippa oli lattialla - en halua edes ajatella mitä varten - ja Rwaynan alushousut olivat lattialla.

//Jason?

Nimi: Jason Taydenin poika

15.06.2018 19:55
Puristin lohduttavasti Avan kättä ja katsahdin häneen. Tyttö oli joutunut elämään ilmeisesti suht' yksin. En tiennyt, milloin hänen vanhempansa olivat eronneet, oliko se tapahtunut joskus, kun Ava oli ollut vielä pieni, vai vasta muutaman vuoden sisään. Minusta oli outoa ajatella elämää ilman äitiä. En toki ollut mikään kaikista läheisin äitini kanssa, Sarina oli hänen kanssaan minua läheisempi - ehkä heillä oli jotakin "tyttöjen juttuja" joista minä olin ulkopuolinen, mutta joka tapauksessa äiti oli aina ollut elämässäni. Hän oli se, joka ei ollut jättänyt meitä, hän oli se, joka oli ottanut meidät mukaansa ja huolehtinut meistä, vaikka aina rahaa ei ollut ollut nimeksikään. Vastaavasti isä oli ollut se, joka oli aina poissa ja häiritsi meitä sekä äidin henkistä tasapainoa välillä, kuten eilen oli käynyt.
"Kuulostaa siltä, että sinä..olet ollut aika yksinäinen?" sanoin varovasti vilkaisten Avaan.
"Onko sinulla ystäviä?"

//Ava?

Nimi: Ava Carrickin tytär

15.06.2018 19:01
”Archie on päättänyt ristiä minut ankaksi, joten kostoksi hän on minulle aasi”, naurahdin, katsahtaen Jasoniin.
Ei minua haitannut vaikka Archie kutsuisi minua ties miksi, rakastin veljeäni hyvin paljon.
”Isä teki mutsille tosi tyhmästi, tässä kohtaa kiroilisin jos harrastaisin sitä. Ja ei äiti ole oikein ikinä pitänyt minusta. Erin on vahva ja loistava taistelija, eikä arvosta ajatusta tyttärestä joka ei osaa taistella”, kerroin.
”Ja isä on löytänyt uuden perheen, minulla on tosiaan kaksi puoliveljeä, Josh ja Jackson, isän uuden suhteen kautta. En tiedä mitä minä olisin tehnyt jos minun elämäni kumppani olisi valinnut uuden ihmisen vaimokseen. En kanna kaunaa äidilleni siitä, rakastan häntä kaikesta huolimatta todella paljon”, sanoin, hymyilin hiukan. Huokaisin syvään - olin nähnyt äitini viimeksi nimitystilaisuudessa, ja sielläkin nainen oli ollut päissään.
”Mutta joka tapauksessa Aasi, Rwayna ja minä olemme tottuneet elämään yksin, Rwayna ja Aasi kahdestaan, minä kolmantena pyöränä”, kerroin.
Milloin olin viimeksi puhunut jollekin näin paljon itsestäni? Siitä on vuosia. Vedin Jasonin lähemmäs minua, kuin tukea hakien.

//Jason?

Nimi: Jason Taydenin poika

15.06.2018 18:41
"Jos olet varma, ettemme häiritse teillä ketään..ehkä joksikin aikaa", sanoin hiukan epävarmana.
"Minun on palattava jossakin vaiheessa kotiin, lupasin viettää aikaa myös hiukan Sarinan kanssa", kerroin.
Lähdin jo kulkemaan kohti "köyhien aluetta", jolla Avan koti sijaitsi. En tiennyt tarkalleen missä, joten Ava saisi ottaa ohjat jossakin vaiheessa.
"Mikä tuo Aasi-juttu muuten on? Käytät sitä ilmeisesti siitä veljestäsi, mutta Piper kutsui sinua myös.. oliko se Ankka?" kysyin vilkaisten Avaa hiukan hymyillen.
"Ja.. eikö sinua häiritse äitisi juominen?" kysyin sitten varovasti, vakavoituen.
Minun teki melkein mieli mainita isästäni ja hänen alkoholismistaan, siitä, kuinka paskaa se oli ollut meidän perheellemme ja mitä se oli saanut aikaan. Eikö Ava tuntenut yhtään samoin äitiään kohtaan, eikö tämän juomisella ollut mitään väliä hänelle? En kuitenkaan sanonut mitään, en halunnut puhua isästäni ollenkaan. Toisaalta olin saanut sen kuvan, ettei Avan äiti välittänyt juurikaan lapsistaan, joten ei kai ollut ihme, ettei Avakaan välittänyt tästä kovinkaan paljon.

//Ava?

Nimi: Ava Carrickin tytär

15.06.2018 17:29
Katselin hetken aikaa Jasonia syvälle silmiin, ennen kuin punastuen laskin katseeni. Tiesiköhän mies itse miten komea hän oli? Ja ulkonäön lisäksi, miten ihana hän oli luonteeltaan?
”Okei, jos sanot niin. Mutta jos tulee ikinä tilanne jolloin tarvitse juttuseuraa, olen täällä”, sanoin, hymyillen kevyesti Jasonille.
Lähdin seuraamaan Jasonia, nyökäten hienoisesti.
”Totta kai, mutta minne? Nyt joka paikassa on ihmisiä kuin muurahaispesässä. Lapset ja vanhemmat lähtevät ostamaan torilta tavaroita, ja ihmiset lähtevät syömään”, naurahdin, vilkaisten taas ohi juoksevia lapsia. Heillä näytti olevan aikaa vaikka mihin. Muutama heistä kääntyi katsomaan meitä ja alkoi supisemaan ja kikattamaan keskenään. Okei, ei ehkä niin viattomia lapsia.
”Hevosille annetaan nyt ruokaa, mikäli yhtään Rwayna puhui totta, joten edes hevostalleilla ei ole rauhallista”, mutisin, tarttuen jälleen Jasonin lämpimään käteen.
Koira haukkui ja juoksi ohitsemme kissa perässään - nyt minullakin alkoi mennä hermo rauhattomuuteen ja ihmispaljouteen. Herra jestas.
”Jos ei keksitä mitään muuta, voit aina tulla meille. Äiti on jo juomassa jossain, Aasi ja Rwayna on kuhertelemassa jossain, eikä isä asu meillä, joten?” sanoin, hennosti toista kulmaani kohottaen.

//Jason?

Nimi: Jason Taydenin poika

15.06.2018 16:48
Unohduin katselemaan Avaa suoraan silmiin ja tunsin hänen kevyen kosketuksensa kasvoillani. Jos olisimme olleet missä tahansa muualla, jossakin, missä ei olisi meidän lisäksi muita ihmisiä, olisin saattanut suudella Avaa - en tiedä, oliko minun soveliasta edes ajatella hänen suutelemistaan, mutta oli totta, että minun melkein teki mieli tehdä niin. En kuitenkaan voisi, ei, koska nyt ei ollut yhtään sopiva hetki, liikaa ihmisiä, liian inhottava ympäristö ensisuudelmalle muutenkin. Enkä sitäpaitsi uskonut, että se olisi ollut muutenkaan hyvä idea.
Ava kertoi välittävänsä minusta ja silloin tajusin, että hänen vainoajansa lisäisi minut saman tien listalleen, jos sattuisi näkemään meidät, ellen jo sitten ollut siellö. The Beast saattaisi hyvinkin vakoilla Avaa tämän kulkiessa kaduilla, joten hän oli aika herkästi saattanut nähdä meidät yhdessä - olihan moni muukin luultavasti jo huomioinut meidät. Minä en kuitenkaan ajatellut, että pahalle listalle joutuminen olisi millään tavoin Avan syytä, eikä se herättänyt minussa pelkoa, vaikka ehkäpä olisi pitänyt.
"Olen ihan okei", sanoin ja kohotin katseeni Avan silmistä hänen pään ylitseen kohti katua.
"Tuli vain mieleen yksi juttu, mutta se menee ohi. Älä huolehdi", mutisin.
Minun olisi oikeastaan tehnyt mieli halata Avaa ja painaa pääni vasten hänen hiuksiaan, mutten halunnut tehdä sitäkään keskellä ruuhkaista katua. Peräännyin hiukan hänen luotaan, hymyillen hienoisesti ja vetäen hänet jälleen liikkelle.
"Lähdetäänkö jonnekin, missä ei ole näin paljon ihmisiä?" ehdotin.
"Täällä ei nimittäin saa olla yhtään rauhassa."

//Ava?

Nimi: Ava Carrickin tytär

15.06.2018 15:07
”Vaikutat tosi surulliselta? Onko kaikki ok?” kysyin, pysähtyen käytävän reunalle.
Katsoin miestä syvälle silmiin, ja nostin toisen käteni hänen leualleen. Archie teki minulle aina niin kun minua huoletti, suretti tai muuten vain oli huono olo.
”Muista, että sä voit aina, siis ihan aina tulla puhumaan mulle, Jason”, sanoin, hymyillen miehelle rohkaisevasti. Ihmiset harvoin näkivät minusta tätä, huolehtivaa ja välittävää puolta.
”Mä välitän susta tosi tosi tosi paljon, enkä halua että sulla on huono olo mistään syystä”, jatkoin silittäen varpaillani miehen poskea.
Välitin Jasonista enemmän jo melkein kuin Rwaynasta tai muutamasta ystävästäni, Jason oli ensimmäinen joka ei sanonut minua oudoksi, vaan sain olla juuri oma itseni, ja toivoin että annoin myös hänen olla oma itsensä.

//Jason?

Nimi: Jason Taydenin poika

15.06.2018 14:57
"Lähden yleensä vain jonnekin maanpinnalle, jos en jaksa olla täällä", sanoin.
"Ei minulla ole oikein mitään erityistä paikkaa, kunhan lähden vaeltelemaan ja jos löydän jonkun kivan paikan, saatan jäädä sinne istuskelemaan", totesin vielä.
"En oikeastaan ole ikinä ajatellut haluanko lapsia", kerroin. "En halua niitä ainakaan kovin nopeasti", jatkoin kohauttaen harteitani, ja vilkaisin Avaa.
Jos joskus saisin lapsia, toivoin, ettei minusta koskaan tulisi heille yhtä paskaa isää kuin oma isäni oli ollut ja oli edelleen minulle. Sellainen, joka heittäytyy ulos todellisuudesta alkoholin voimalla, hylkää periaatteessa perheensä kokonaan ja kohtelee vaimoaan väkivalloin..ei, minusta ei koskaan tulisi sellaista. Mutta isyys olisi vielä kaukana, eikä minua oikeastaan huvittanut puhua siitä.

//Ava?

Nimi: Ava Carrickin tytär

15.06.2018 14:00
”Niin, minun äitini ei vitsaile edes silloin kun on kännissä”, sanoin, laskien katseeni maahan.
Jasonin kysyessä lempipaikkaani leirissä tai ulkopuolella jouduin hetkeksi aikaa puremaan huultani. Se oli vieläkin kipeä itkukohtauksestani, kun olin purrut sen verille.
”No kerron sulle nyt salaisuuden - mä en pidä Tenebraesta. Tai siis maanalla ei ole hirveän kiva asua. Minun turvapaikkani on eräs valtava tammi, noin viiden kilometrin päässä. Yleensä meen sinne lukemaan tai piirtämään”, kerroin, vilkaisten Jasonia.
Ulkomaailma tuntui pumpulilta ja pilviltä Tenebraen elämään verrattuna. Täällä ihmisiä raiskattiin yön pimeinä tunteina ja jotkut lähettivät toisilleen pedofiilisiä kirjeitä. Luonto ei tehnyt sitä.
”Entäs sä? Minne sä yleensä pakenet leiriä?” kysyin uteliaasti, hymyillen Jasonille hiukan.
Eräs lapsi melkein törmäsi minuun, ja jouduin väistämään äkillisellä hypähdyksellä sivulle.
”Oletko ikinä miettinyt haluatko lapsia?” kysyin, vilkaisten kikattavaa tyttöä joka pinkoi takaisin äitinsä luokse.
”Minusta ajatus lapsista on omalla tavallaan tosi pelottava. Entäs jos kasvatan lapset psykopaateiksi tappajiksi? Minulla on sentään se onni, että mä olen viimeinen henkilö tässä leirissä jonka kanssa joku haluaisi tehdä lapsia. Huonot geenit”, kerroin, virnistäen jälleen.

//Jason?

Nimi: Jason Taydenin poika

15.06.2018 13:51
Minusta oli aavistuksen outoa kuulla Avan juttelevan niin normaalisti seksistä. Olin lähestulkoon odottanut, että hän lähinnä nolostelisi siitä puhumista, mutta ei, hän oli edelleen rento ja uskaltautui vitsailemaan, nauramaan ja olemaan oma itsensä aivan normaalisti. Nauroin lämpimästi hänen sanoilleen katsahtaen häneen ja siirsin sitten katseeni
"Minun seksuaalikasvatukseni? Äiti luottaa siihen, että tiedämme itse mikä on järkevää ja mikä ei, ja mihin aikaan kannattaa hankkiutua isäksi", hymähdin. "Ehkä hän joskus vitsailee jostakin vakavampi merkitys taustalla, mutta ei muuta", kohautin harteitani.
Pyyhkäisin vapaalla kädelläni kasvoilleni valuvia hiuksia sivuun ja silmäilin katua ympärillämme. Ihmisiä kiiruhti sinne tänne päivän ostoksilla ja muilla asioilla. Lapsia juoksenteli muiden jaloissa leikkimässä, muutama vanhus istui kadun reunamilla katsellen ohikulkevia ihmisiä.
"Onko sinulla jotain lempipaikkoja leirissä tai sen ulkopuolella? Joitakin paikkoja, joihin tykkäät mennä jos et jaksa olla täällä?" kysyin vilkaisten Avaa.

//Ava?

Nimi: Ava Carrickin tytär

15.06.2018 11:12
”Jason, se on ihanin koru ikinä! Mutta nyt taas minä jään veloille”, sanoin, puristaen kukkaa hellästi kädessäni. Se oli täydellisin koru jonka olin ikinä nähnyt - ja pitäisin sitä varmasti päälläni.
Ja purskahdin nauruun katsoessani Jasonia, joka kysyi minulta olinko tosissani seksipuhuttelun suhteen.
”Valitettavasti kyllä. Archie kertoi minulle kuinka minun täytyy tehdä se oikean ihmisen kanssa koska muuten se sattuu, se ei ole kummallekaan mukavaa, hukun siihen vereen ja mies ei tule. No ei, jotain Rwayna ja Archie sanoivat siitä että olen itse oikeasti valmis”, kerroin vitsaillen.
Harvoin edes vitsailin, mutta Jasonin seurassa tunsin oloni luonnollisen rennoksi, pystyin olemaan juuri se joka halusin.
”Oletko sinä säästynyt seksuaalikasvatukselta? Meidän perheessä se on mennyt ilmeisesti todella pieleen, koska Jacksonista tulee isä, Archie alkoi seurustelemaan.. 10 vuotiaana? Ja minä olen kuin joku nunna”, naurahdin, hymyn levitessä kasvoilleni. Rakastin sitä kun sain olla oma itseni, nauraa ja vitsailla, vaikka huumorintajuni oli jossain määrin omituista. Jasonin kanssa kaikki tuntui niin luonnolliselta, vaikuttihan Jasonkin rennolta ja ihanalta ihmiseltä.

//Jason?

Nimi: Jason Taydenin poika

15.06.2018 11:01
"Totta kai sinä voit ottaa sen, ellei se ole niin kamala ettet kestä pitää sitä", totesin Avan kommenttiin siitä, etteikö hän voisi ottaa korua.
Hän pyysi minua jälleen kerran jättämään huomiseen talleillemenon sikseen. Vilkaisin häntä silmäkulmastani, kohautin olkiani ja jätin vastaamatta. Kun Ava kertoi seksipuhuttelusta, en voinut olla naurahtamatta hyväntahtoisesti.
"Oikeasti? pudistin päätäni huvittuneena.
Ava oli siis luultavasti neitsyt, enkä ihmetellyt sitä, hän ei vaikuttanut kovin kokeneelta miesasioissa. Hän oli maininnut, ettei häntä oltu koskaan suudeltu, joka oli myös merkki siitä. Ava oli niin ujo, että hänen tilanteensa oli jotenkin ymmärrettävä. En tiennyt kuitenkaan, haittasiko se häntä itseään. Ehkä tyttö ei ollut koskaan edes kiinnostunut pojista. Harmikseni hänen veljensä silmissä olimme siis ilmeisesti hyppäämässä suoraan sänkyyn, joka oli minusta ärsyttävä ajatus, mutta ehkä hän vain halusi suojella siskoaan. Eihän hän voinut tietää, millainen minä olin.
Vilkaisin yhteenliittyneitä käsiämme, ja totesin, ettei meitä ollut muutenkaan kovin hankala luulla pariksi, koska käveleskelimme näin pitkin heimomme katuja. Tajusin, että joku ystävistänikin voisi nähdä meidät, ja heiltä tulisi varmasti kysymyksiä. Niin tulisi Sarinaltakin, jolle olin antanut sen kuvan, että olimme vain kavereita. Hän ei suostuisi uskomaan sitä, jos näkisi meidät käsi kädessä. Toisaalta en jaksanut kiinnostua siitä, vaikka joku tuttuni näkisikin meidät. Minusta oli mukava kulkea käsi kädessä jonkun niin aidon ihmisen kanssa, kun Ava oli. En uskonut hänen esittävän mitään, hän esimerkiksi itki minun nähteni, eikä yrittänyt estellä sitä niin kuin kaikki muut olisivat tehneet. Muutenkin arvostin sitä, että hän ainakin minun mielestäni uskalsi olla oma itsensä, hän ei ollut sellainen teennäinen nainen, jotka yleensä juoksivat perässäni.

//Ava?

Nimi: Ava Carrickin tytär

14.06.2018 19:39
Jasonin laittaessa korun kaulaani, tartuin miehen käteen.
"Jason, en minä tietenkään voi ottaa tätä!" huudahdin, kääntyen katsomaan Jasonia.
Punastuin heti, ja käänsin katseeni uudestaan maahan.
"Jason, voidaanko me sopia, että sä et huomenna tule sinne talleille? Mä en halua ottaa riskiä että se pedofiili tajuaa minun välittävän sinusta ja sen takia sinulle kävisi jotain", sanoin. Pelko oli taas palannut sisälleni.
Puristin hellästi miehen kättä, kuin se olisi ainut konkreettinen asia elämässäni. Ensimmäistä kertaa ikinä, minusta tuntui että olin ystävystymässä ihmiseen, joka oli maailman kultaisin ja ihanin, ja tästä ihmissuhteesta aioin pitää kiinni.
"Sitä paitsi, veljeni piti minulle jo eilen puhuttelun seksistä kun oli nähnyt meidät", sanoin nauraen hiukan

Nimi: Jason Taydenin poika

14.06.2018 19:24
Avan asioidessa naisen kanssa tajusin, kuinka rennoksi Ava oli seurassani muuttunut, koska hän ei änkyttänyt yhtään, kun olimme kahden. Nyt hänen ujo puolensa kohosi taas esiin.
Avan asioitua nainen kääntyi minun puoleeni ja jälleen kerran jouduin ärsytyksekseni toteamaan, että ulkonäöstäni oli oikeastaan enemmän haittaa kuin hyötyä.
Ensin meinasin kieltäytyä ja sanoa heti, etten tarvinnut mitään, mutta sitten huomasin ohuen, hopeisen ketjun. Siinä roikkui pikkuruinen kukkariipus, ja muistaakseni Ava oli eilen sanonut pitävänsä kukista.
"Otan tämän", tartuin koruun ja nostin sen ilmaan.
Nainen räpsytteli ripsiään ja kertoi korun hinnan. Ei onneksi kovin kallis, joten sain sen maksettua mukanani olleilla rahoilla. Työnsin rahat naiselle, joka hipaisi sormiani tahallaan, vaikkei hänen olisi tarvinnut. Hän myös ojensi vaihtorahat tuijottaen minua silmiin vihjailevasti.
"Kiitos", totesin hänelle ja käänsin katseeni Avaan.
Nainen saisi sopivasti nähdä, etten minä ollut kiinnostunut. Tartuin Avaa jälleen kädestä ja vedin hänet aavistuksen sivummalle, mutta niin, että myyjänainen näki meidät vielä, ja uskoin hänen yrittävän tavoitella katsettani vieläkin. Minä kuitenkin siirsin Avan hiuksia pois tieltä, pujotin korun hänen kaulalleen ja kiinnitin lukon.
"Ole hyvä, se on lahja sinulle", sanoin, kiedoin sormeni hänen sormiensa lomaan ja vedin hänet lempeästi mukaani, suunnaten poispäin kojulta.
"Voit pitää sitä vastalahjana siitä piirroksesta", sanahdin tyynesti.

//Ava?

Nimi: Ava Carrickin tytär

14.06.2018 16:16
”Sehän on harmi. Jousiammunta on kivaa, tykkään siitä, koska se on ainut laji jossa olen hyvä. Miekkailuun ja veitsien kanssa säätämiseen tarvitaan liikaa voimaa, en pärjää niissä ollenkaan”, kerroin nopeasti.
Nainen joka myi koruja katseli minua ja Jasonia hymyillen.
”H-hei”, änkytin ujosti, laskien katseeni maahan.
Nainen kohotti kulmaansa kiinnostuneena, ja asetti muutamia selvästi kalliimpia koruja esille.
”T-tarvitsen v-veljelleni ja h-hänen t-tulevalle vaimolleen h-häälahjan”, änkytin, kohottaen nopeasti katseeni koruihin.
Punastuin taas, mutta sentään nainen ei nauranut tai muutakaan. Hän asetti minulle esille kauniit hopeasti tehdyt sydämenpuolikkaat, jotka yhdistyivät kun ne laittoi yhteen.
”O-otan ne”, kuiskasin, katsellen samalla sormuksia.
Muutama hohtokivisormus kiinnitti huomioni, mutta minulla ei olisi ikinä rahaa sellaiseen. Nainen laittoi korut ihanaan paperipussiin, ja maksoin ostokset. Siihen menikin sitten ainoat rahani.
”Haluaako herra jotain?” nainen kysyi, selvästi flirttaillen Jasonille. Jouduin pidättelemään naurua, ja pukkasin Jasonia hellästi kylkeen.

//Jason?

Nimi: Jason Taydenin poika

14.06.2018 15:39
"Päiväni on ollut muuten aika tylsä, eikä kouluttajani kanssa ollut kovinkaan kivaa tänään", vastasin Avan kysymyksiin.
"Harjoittelmille jousiammuntaa, joka on kaikista heikoin lajini ikinä, joten se ei mennyt kovinkaan kehuttavasti", kerroin kohauttaen harteitani.
Ava veti minut perässään jonkin korukojun luokse, ja niitä myyvän naisen ilme kirkastui heti. Hänellä ei varmaan ollut käynyt kauppa kovin hyvin tänään, koska iloisena hän katseli meidän lähestyvän.
"Hei, mitä saisi olla?" hän kysyi heti, kun olimme tarpeeksi lähellä.
En tiedä, aikoiko Ava ostaa mitään vai vain katsella - jos vain katsella, nainen joutuisi pettymään potentiaalisen ostajaehdokkaan kaikotessa. Silmäilin naista nopeasti, ja totesin, että hänen täytyi olla korufriikki läpikotaisin, koska hän oli kietonut kaulaansa, käsiinsä ja hiuksiinsa monenlaisia koruja, joka sai hänet näyttämään eksoottiselta.

//Ava?

Nimi: Ava Carrickin tytär

14.06.2018 14:47
”Voi Jason, kai tiedät sen, että kuka tahansa ihminen voi heimolaisista tehdä käytännössä mitä haluaa. Voisithan vaikka sinäkin raiskata minut, olen heikko yksilö. Joten ei sinun turhaa tarvitse huolehtia minusta”, sanoin, hymyillen Jasonille hiukan.
Minusta tuntui jo paremmalta, sillä tiesin että niin kauan kun tottelisin kirjeen lähettäjää, kenellekään ei sattuisi yhtään mitään - ainakaan minun takiani. Puristin hellästi Jasonin kättä, kävellen yhä ihmisjoukon reunoilla.
”No, minkälainen sinun päiväsi on muuten ollut? Oliko kouluttajasi kanssa kivaa?” kysyin, virnistäen hiukan - oma kouluttajani oli ehkä maailman omituisin.
Huomasin kiinnostavan naisen myyvän jotain koruja käytävän reunassa, joten lähdin suunnistamaan heti sinne. En tiedä miksi, mutta kaikki mielenkiintoiset asiat olivat todella kiehtovia.

//Jason?

Nimi: Jason Taydenin poika

14.06.2018 14:39
Hymähdin pienoisesti Avan sanoille ja pujotin sormeni jälleen hänen sormiensa lomaan, vetäen hänet sitten perässäni ulos Piperin huoneesta. Sophia näki meidän tulevan ulos, nyökkäsi meille ikään kuin kiitokseksi siitä, ettemme häirinneet lepoa tarvitsevaa naista liian pitkää, ja pujahti sitten itse katsomaan potilastaan.
"Sovitaanko, että minä tulen mukaan, ja sitten asiasta ei enää puhuta?" vilkaisin Avaa.
"Ei minun ole pakko tulla varsinaisesti sinun kanssasi, voin vain olla jossain lähistöllä siltä varalta, että jotakin sattuu", ehdotin kohauttaen harteitani.
"Minusta ei vain ole hyvä idea mennä tapaamaan jotakin outoa pedofiiliä yksin, koska kuten sinä äsken sanoit: Hän luultavasti tekee mitä haluaa, välittämättä muusta", jatkoin.
Tulimme lääkärintalon ovelle, ja pujahdimme ulos iltapäivän ruuhkan sekaan.

//Ava?

Nimi: Ava Carrickin tytär

14.06.2018 13:04
”Jason, entä jos tuo ihminen tajuaa että sinäkin merkitset minulle paljon, ja käyttää sitä aseena minua vastaan?” kysyin, katsoen syvälle miestä silmiin.
”Tiedän se kuulostaa hölmöltä, mutta minusta tuntuu, että tuo.. Pedofiili tekee mitä haluaa”, kuiskasin, kurtistaen samalla hiukan kulmiani. En halunnut että Jasonille tapahtuisi yhtään mitään. Varsinkaan minun takiani. Jason kysyi minulta kuiskaten, pitäisikö meidän lähteä.
”Joo”, kuiskasin, nousten ylös, jalat yhä vapisten pelosta.
Kumarruin suutelemaan kevyesti Pousseyn otsaa, katsellen häntä hymyillen. Nainen oli sinnikäs.
”Tulen huomenna takaisin”.
Käännyin katsomaan Jasonia. Huokaisin syvään, ja tartuin kirjeeseen. Taitoin sen ja laitoin sen laukkuuni nopeasti.
”Jason, sovitaanko ettet tule mukaan. Se on ehdottomasti helpointa. Ei se haittaa vaikka minulle tapahtuu jotain, älä aliarvioi minua. Olen heimon paras kissanpentuilmeen tekijä”, naurahdin ilottomasti.

//Jason?

Nimi: Jason Taydenin poika

14.06.2018 12:51
"Minä en oikeastaan jaksa uskoa, että sinä onnistut estämään minun mukaantulemiseni", sanoin.
"Paitsi ehkä tekemällä minut liikuntakyvyttömäksi, enkä usko että sinä onnistuisit siinäkään, joten turha toivo", jatkoin.
Mietin, kuinka varovainen the Beast olisi tullessaan paikalle. Olisiko hänelläkin kavereita mukana, vai tulisiko hän itse ollenkaan paikalle. Tai ehkä hän olisi paikalla jo monta tuntia etuajassa, joten häntä olisi vaikea yllättää millään tavalla. Tai ehkä hän oli ammatiltaan eläintenkesyttäjä, ja saattoi sulautua tallin työntekijöiden sekaan, jolloin häntä olisi vaikea erottaa ennen tapaamista.
Vilkaisin silmäkulmastani Piperiä, joka ei ainakaan sillä hetkellä katsellut meitä. Mietin, mahtoiko tämä miettiä, kuka minä olin. En ollut varma, oliko Ava kerennyt kertoa hänelle minusta, tai olisiko hän aikonut kertoa, ellei naista olisi puukotettu. Jos hän ei tiennyt minusta mitään, tiesin näyttäväni aika herkästi Avan poikaystävältä - tässähän me olimme, minä halaamassa Avaa, joka oli periaatteessa sylissäni, painautuneena aivan lähelle minua, minun kasvoni painautuneina hänen hiuksiaan vasten.
"Pitäisikö meidän jättää hänet lepäämään, vai haluatko jutella hänen kanssaan vielä?" kysyin kuiskaten Avalta niin, ettei Piper voinut kuulla.

//Ava?


Nimi: Ava Carrickin tytär

14.06.2018 12:05
”Ei, en anna sinun tulla mukaan!” huudahdin kääntyen katsomaan Jasonia. Tartuin hänen vasemmasta kädestään ja puristin sitä hellän tiukasti.
”En ikinä, ikinä ikinä ikinä antaisi itselleni anteeksi, jos sinulla kävisi jotain, minun takiani, joten anteeksi Jason, mutta vaikka joutuisin tekemään mitä, en anna sinun tulla mukaan”, sanoin.
Huokaisin syvään ja yritin koota itseäni kasaan.
”En ymmärrä miksi hän on iskenyt silmänsä juuri minuun! Ei kukaan edes juttele minulle ikinä! Enkä minä todellakaan halua huutaa hänen nimeään sängyssä”, sanoin purskahtaen uudestaan itkuun.
Vetäydyin vielä lähemmäs Jasonia.

//Jason?


 

 
 
©2018 Tenebrae | Tυℓєναιѕυυ∂єη Hєιмσт - suntuubi.com