Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Korppitorni

Tämä on sivujemme vieraskirja. Tänne voit kertoa vaikka mielipiteesi sivusta, risut ja ruusut ovat aina tervetulleita parannusehdotusten kera. Linkinvaihtopyynnöt voitte lähettää tänne myös, lomapyyntöjen ja eroamisilmoitusten lisäksi. Ilmoita myös täällä, jos vaihdat nettinimeäsi.

Tänne ei saa mainostaa, vaan mainoksille on oma mainoskirjansa .

Myös pelaamiseen liittyvät kysymykset voisi lähettää kysymyskirjaan.

Linkinvaihtoa pyytäville: Otamme linkinvaihtajia tiettyjen kriteerien perusteella: 1. Sivujen täytyy olla vähintään 2kk vanhat. 2. Sivujen täytyy olla roolipeli tai tarinasivu. 3. Sivujen täytyy olla aktiiviset. Nämä kriteerit perustuvat siihen, että haluamme mahdollisimman aktiivisia ja pitkäaikaisia linkinvaihtajia, joiden sivuista myös omat pelaajamme voisivat kiinnostua.

 

 1  2  3  4  5  6  >

Nimi

Kotisivut

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan miinus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Kuunpisaran ylläpito
Kotisivut: http://kuunpisara.suntuubi.com/

06.01.2019 19:24
Hei linkinvaihtolainen!
Kuunpisarassa ollut joululoma on päättynyt. Uusien päivityksien lisäksi Kuunpisara hakee yhteistyökumppania. Blogissamme on lisätietoa siitä, jos kiinnostuit.
(Tämä viesti lähetettiin kaikille Kuunpisaran linkinvaihtajille)

- Elandra

Vastaus:

->

Nimi: D & Y
Kotisivut: http://maaginen.suntuubi.com/

01.01.2019 01:27
Hei, linkinvaihtaja!
Valitettavasti on käynyt niin, että Maaginen Alwyen hautautui mullan alle. Maagisen voi siis poistaa linkinvaihdosta. Paihoittelut että asian ilmoittamiseen meni niin kauan.
Maaginen herää vielä uudelleen, mutta täysin uuden aiheen kanssa. Jos linkinvaihto vielä silloin kiinnostaa, voi sitä tulla kysymään.

Terveisin Maagisen ylläpito.

Vastaus:

Ok!

Nimi: Voronen
Kotisivut: http://anarkistirpg.net/

30.12.2018 11:34
Hei!
Haluaisitteko ryhtyä kanssamme linkinvaihtoon?
Vastaus vieraskirjaamme, niin tiedämme lisätä linkin sivuille. :)

Vastaus:

->

Nimi: Tori

24.12.2018 18:36
Hei!
Vuosi vaihtuu piakkoin ja itse koen parhaaksi aloittaa uuden polun elämässäni. Siihen ei valitettavasti kuulu tämä paikka. Siksi päätän erota, vaikka se kuinka paljon sattuisi. Hahmoni Jesse Derrickin ei kerennyt olla pitkään mukana juonessa, mutta ehkä palaan vielä jonain päivänä uusien ideoiden saattelemana. Kaikkea hyvää kuitenkin teille ja onnea sivuillenne!

Vastaus:

Harmi että päätit erota :( Kiva kuitenkin, että olit liittynenä edes hetken, ja kaikkea hyvää sinulle!

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com

20.12.2018 19:06
Moi, sopisiko teille linkinvaihto Morbuksen kanssa? Vastaisitteko myös meille? :)

Hyvää joulunaikaa tänne!

Vastaus:

Kävin vastailemassa teille!

Nimi: Meikäläinen
Kotisivut: http://ulvonta.suntuubi.com/

21.11.2018 21:48
Hei! Miten olisi linkinvaihto susiroolipeli Revontulen kanssa? Vastailuja vieraskirjaamme, kiitän^^

Vastaus:

-->

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

19.11.2018 23:19
Putäkää mulle joku oikeen hyvä myyntipuhe miksi mun pitäis liittyä tänne kun mulla toisaalta on jo 1827363 rautaa tulessa ja koulu siihen päälle, MUTTA mua kiinnostaisi kuitenkin liittyä. Nyt tai ei koskaan olisi loistava hetki vaikuttaa XD

Vastaus:

Syitä liittymiseen kyllä löytyy ;)

TH on todella uniikki tarinaroolipeli, en ole ainakaan itse törmännyt mihinkään vastaavaan, tai sellaiseen, jonka maailma olisi näin omalaatuinen ja luotu ylläpitäjien päästä, eikä pohjaudu jo olemassaolevaan kirjasarjaan. Täällä on mahdollisuus luoda hahmo, joka voi olla kuka tahansa: johtaja, huora, sarjamurhaaja, Varjomuurin vankikarkuri tai tavallinen soturi, kenties eläintenkesyttäjä. Ammatiksi voi valita melkeinpä minkä tahansa. Säännöt eivät ole kireät, pelkkä hyvä käytös riittänee. Pelaajilla on mahdollisuus vaikuttaa suuresti pelin tapahtumiin, he voivat nousta johtajiksi ja aloittaa sotia, jos vain rohkenevat niin suuriin tekoihin. TH on yhteisö, täällä kaikkien mielipiteellä on väliä. TH:ta on näiden kolmen vuoden aikana suuresti muokannut niin ylläpito kuin pelaajatkin, otamme jatkuvasti huomioon kaikkien toiveet ja palautteen.
Ja pitää sekin sanoa, että TH:n kaikki liittyjät ovat todella ihania. c;

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

11.10.2018 19:29
Hei linkinvaihtolainen!

Tulinpa tännekin toivottelemaan tunnelmallista syksyä (ja mukavaa Spooktoberia) linkarikirjeen merkeissä.
(Kyllä, olen vielä elossa ja hengissä ja kirjoitan täysin palkein, vaikka usein minua ei I Wonderlandin ulkopuolella näykään)

Niin, syksy on omalta osaltani edennyt oikein mukavasti ainakin tähän asti. Kylmyys hiukan yllätti, mutta siinäpä vain enemmän syytä pysyä neljän seinän sisällä kynttilöiden ympäröimänä tietokoneen/puhelimen/kirjojen ääressä. Toinen lukiovuosi on pyörähtänyt liikkeelle ja itsellä varsinainen opiskelu on alkanut vasta nyt - mikä on samaan aikaan todella mukavaa ja samaan aikaan tuntuu siltä kuin hakkaisin päätäni seinään lakkaamatta. Mutta itsepä olen valinnut millä tasolla kärsin, joten tässäkin huomattakoon, etten valita (paljon).

I Wonderlandissa on nyt parin kuukauden sisällä ollut aktiivisempaa kuin siellä on ollut sen koko kahden elinvuoden aikana, ainakin minun osaltani, sillä tartuin kesällä vuoden pituista kirjoitushaastetta sarvista ja olen paininut sen kimpussa sitten siitä lähtien. Täytyy sanoa, että nautin siitä, että saan/joudun kirjoittamaan lähes päivittäin jotakin, sillä se pitää sormet ja mielikuvituksen notkeina ja toivottavasti haasteen lakattua tukee muitakin kirjoitelmiani siten, että olenkin oppinut jo aktiiviseksi kirjoittajaksi ja käyn siellä joka päivä jotakin kirjoittamassa. (Aina saa toivoa.)

Muitten tarinoitten parissa olen tehnyt myös töitä, joskin hiukan hitaammalla tahdilla. Uudistin Kylmän Veren Kaupunki- jatkotarinan julkaistuja lukuja paremmiksi, joten jos kylmäveriset salamurhaajat paranromaalihtavassa nykymaailmassa kiinnostavat, kannattaa käydä tsekkaamassa! (Niin, ja kai minun pitäisi mainostaa kirjoitushaastettakin, mutta jos ylipäätään vaivaudutte vilkaisemaan I Wonderlandiin, olen jo onnellinen.)

Okei, ehkä en halua tehdä tästä linkkarikirjeestä niiin pitkää, että kestää taas puolitoista vuotta ennen kuin minulla on jotakin uutta kerrottavaa. Mutta I Wonderlandiin saa ilman muuta tulla täältäkin kertomaan kuulumisia ja lisäämään hiukan sivustojenvälistä dialogia :D Kuulisin mielelläni, miten muilla menee, että saan hiukan perspektiivä oman pikku kuplani ulkopuoleltakin ;)

Terv. Ai

Nimi: Raven

07.10.2018 00:43
Vastaus yksityiseen viestiin:
Se on täysin mahdollista, mukava vaan että pelaajat pystyvät määräilemään tapahtumia enemmän. Tervetuloa mukaan! C:

Yksityinen viesti

06.10.2018 22:54

Nimi: Raven

06.10.2018 10:06
Vastaus yksityiseen viestiin:
Hahmo on täysin mahdollinen, ja kuulostaa todella mielenkiintoiselta! Ja sen kehittyminen pahishahmoksi peliin olisi vain hienoa.

Yksityinen viesti

05.10.2018 20:08

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

26.09.2018 15:07
Hei, miten olisi linkinvaihto uunituoreen lukusivusto Tarinaköynnöksen kanssa? Vastaus mieluiten meidän viekkuumme :)

- Pelkotuoksu ja Tuhkatassu, Tarinäköynnöksen ylläpitäjät

Vastaus:

Vastasin teille päin ~

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com

26.09.2018 15:06
Hei, miten olisi linkinvaihto Soturikissat-chat-roolipeli Hopeaklaanin kanssa? Vastaus mieluiten meidän viekkuumme :)

- Pelkotuoksu ja muu ylläpito

Vastaus:

Kävin vastaamassa teille päin ~

Nimi: Darmaine
Kotisivut: http://maaginen.suntuubi.com/

25.09.2018 12:34
Hei vaan tänne!
Kyselitte linkinvaihtoa ja sehän käy meille :3 Oon muutamaankin otteeseen tupsahtanut tänne ja edelleen ihailen tätä ulkoasua. Yläkuva on ihan mahtava!

Vastaus:

Kiitos!

Nimi: Kuunpisaran ylläpito
Kotisivut: http://kuunpisara.suntuubi.com/

08.08.2018 16:57
Hei linkinvaihtolainen!
Kuunpisara on juuri sulkenut hetkellisesti ovensa ja aloittanut tauon. Toivottavasti tämä ei häiritse välillämme olevaa linkinvaihtoa, sillä Kuunpisara aukeaa viimeistään parin kuukauden kuluttua. Jos tahdotte siitä huolimatta purkaa linkinvaihdon, kertokaa siitä tässä teidän sivullanne tämän viestin vastauksena, niin poistan linkkinne sivuiltamme.

Hyvää syksyn alkua!
- Elandra

Vastaus:

Emme poista teitä linkinvaihdosta :)

Nimi: Mayppi
Kotisivut: http://ropenet.fi

24.07.2018 22:30
Hei! Kiinnostaisiko Traconissa mainostaminen? Nyt olisi tällainen projekti vireillä:
https://78.media.tumblr.com/18e099ee86f0859f37886d34faaa0a21/t umblr_pcdtc6QnWn1w4g4b5o1_1280.png

Vastaus:

Valitettavasti linkin takaa ei löydy ainakaan minulla mitään muuta kuin ilmoitus, että etsimääsi sivua ei löytynyt?

Nimi: septic
Kotisivut: http://connections.suntuubi.com/

09.07.2018 19:21
Heippa! Kävisikö linkinvaihto? Tulethan tuomaan vastauksesi myös Connectionsiin, jotta näen vastauksen varmasti! :)

Vastaus:

Vastailtu!

Nimi: Lumi
Kotisivut: http://pathofthewarrior.suntuubi.com/

14.06.2018 16:17
Hei! Karsimme linkinvaihtolistaa, joten mikäli haluatte jatkaa linkinvaihtoa kanssamme, ilmoitattehan siitä viimeistään 1.7.2018, kiitos.

Vastaus:

Kävin vastailemassa ~

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

09.06.2018 21:44
Otin itseäni niskasta kiinni ja sain vihdoinkin aikaiseksi kirjoittaa linkinvaihtolaiskirjeen (tiedän, kova saavutus c:). So here you are; hei, arvoisa linkinvaihtolainen!

Horizonille kuuluu oikein hyvää, muutaman uuden kirjoittajan seurauksena jopa chatissakin on toisinaan elämää. :D Moni horizonlainen on ollut ihanan ahkera ja raapustellut silloin tällöin tekstejä (joita kaikki saavat muuten käydä lukemassa ja kommentoimassa, vink vink) – ja ylläpitäjäkin yrittää parhaansa mukaan olla ahkera. Meillä ulkoasu vaihtui jokin aikaa sitten kesäisempään, muuten mitään kummempia ei ole viime aikoina tapahtunut.

Kesäloma alkoi, toivottavasti kaikki kerkeävät hengähtää edes hetkisen. Itselle loma on ollut ainakin suuri helpotus, vaikkakin ylioppilaskirjoitusten lukusuunnitelma hengittää välillä vaativana niskaan. Toivon, että kesä ei viipottaisi ohitse liian nopeasti, sillä tarvitsen aurinkoa ja vapaa-aikaa – mieluusti paljon :D

Wau, täällä on ihan törkeän hieno ulkoasu! Osaisinpa minäkin piirtää koneella, yläkuvan hahmot <33 Pitäisi joskus kyllä ajan kanssa tutustua tarkemmin Tulevaisuuden heimoihin, roolipelit ovat aina kivoja. En voi oikeasti muuta kuin ihailla ulkoasua, näin sen ensimmäisen kerran nyt kun saavuin sivuille ja oi se on kaunis. <3

Lopuksi haluaisin toivottaa oikein hyvää kesää kaikille. Nauttikaa ja syökää mansikoita :3

Vastaus:

Aah kiitos kehuista! :')) <3 Tutustu kaikin mokomin, tänne kaikki ovat tervetulleita!

Linkkarikirjeitä on aina kiva lukea, ja ihanaa että Horizon on yhäkin aktiivinen! Se vaikuttaa niin mieluisalta paikalta - en voi väittää, etten olisi harkinnut sinne liittymistä. cx

TH:llakin menee oikein hyvin, tarinoita ja uusia hahmoja tulee tasaiseen tahtiin ja, no, kuten huomasit ulkoasu vaihtui äskettäin :'D Olen itse erityisen innoissani tuon "Peli"-kategorian mapatusta navigointitaulusta, koska se oli ensimmäinen kerta kun tein mitään sellaista.

Horizoninkin uusi ulkoasu on ihana! Rakastan noita lämpimiä vaaleanpunaisen sävyjä navissa ja otsikoissa <3 Siitä tulee muutenkin niin ihana kesäinen fiilis.

Todella hyvää kesää sinullekin!

-Raven

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.wixsite.com/rope/

09.06.2018 11:36
Hei Kohtalon kynnet on muuttanut uuteen osoitteeseen pois Suntuubista. Uusi osoite on kohtalonkynnet.wixsite.com/rope ja toivoisimme, että muuttaisitte linkkimme tähän uuteen. Hyvää kesän jatkoa!

Vastaus:

Vaihdan linkkinne heti oikeaan! Hyvää kesää!

Nimi: Valeria
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

08.06.2018 11:12
Moikka, oli pakko ihan vaan tulla jättämään kehuja tästä ulkoasusta! :D Navigaatio ei vielä näy mulla ihan oikein, mutta johtuu varmaan vain koneen hitaasta päivittämisestä. Ehdin stalkata jo testisivullakin, kun sinne pystyi jossain vaiheessa livahtamaan xd Aivan älyttömän hieno ja kutsuva yläkuva, sai heti kiinnostumaan sen hahmoista. Lisäksi värit ovat ihanan rauhalliset ja yhteensopivat. Toivotan tänne hyvää kesää! :')

Vastaus:

Kaikki kunnia ulkoasusta Ravenille, mutta kiitos minunkin puolestani :D Hyvää kesää teillekin päin!
- Epsuxx

Oi kiitos ihanista kehuista, arvostan tosi paljon palautetta c: Hyvää kesää sinullekin!
-Raven

Nimi: Murkki
Kotisivut: http://rheandall.palstani.com/

28.05.2018 16:54
Hei!
Veriperimässä tapahtuu jälleen, mutta lupaamme, että tämä tulee olemaan viimeinen nimen- ja osoitteenmuutos moneen vuoteen. Veriperimä on nykyään Rheandall ja uusi osoitteemme on http://rheandall.palstani.com/

Toivomme, että vaihtaisitte osoitteemme linkistänne mahdollisimman pian ja, jos käytössänne on bannerimme, vaihtaisitte senkin uuteen. Uudet bannerit löytyvät etusivultamme.

Hyvää alkanutta kesää!

-Rheandallin ylläpito

Vastaus:

Jep, hyvää kesää!

Nimi: Lukutoukka (phone)

25.05.2018 12:19
Loman aikana mietin vähän kaikenlaista. Yksi niistä asioista oli se, eroanko täältä.
Noh...ymmärsin suruksenu että aikani ei riitä, inspikseni on maassa ja en näe kummallakaan hahmollani tulevaisuutta. Siispä mä eroan. Valitettavasti :(. Kaikkea hyvää teille <3.

Ps: Trixie, jos näet tämän viestin, haluan kertoa sinulle jotain. Olet aivan mahtava persoona ja kirjoittaja, vaikka muuta väittäisit. Tiedän sen vaikka en ole sinua ikinä tavannut irl. Kaikkea hyvää sinulle.

Vastaus:

Ikävä kuulla, että päätit erota. Olen kiitollinen siitä, että olit osa TH:ta ja toivotan sinulle onnellista tulevaisuutta! <3
-Raven

Harmillista, mutta ymmärrän tilanteesi. Kiitos ajastasi täällä ja hyvää jatkoa! <3
- Epsuxx

Nimi: Shy
Kotisivut: http://theotherside.suntuubi.com/

20.05.2018 18:23
Heippa!
Kävisikö linkinvaihto the other siden kanssa?
Vastailisitko ystävällisesti myös meidän viekkuun <3

Vastaus:

Vastattu!


 

 
 
©2019 KORPPITORNI | Tυℓєναιѕυυ∂єη Hєιмσт - suntuubi.com