Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Korppitorni

Tämä on sivujemme vieraskirja. Tänne voit kertoa vaikka mielipiteesi sivusta, risut ja ruusut ovat aina tervetulleita parannusehdotusten kera. Linkinvaihtopyynnöt voitte lähettää tänne myös, lomapyyntöjen ja eroamisilmoitusten lisäksi. Ilmoita myös täällä, jos vaihdat nettinimeäsi.

Tänne ei saa mainostaa, vaan mainoksille on oma mainoskirjansa .

Myös pelaamiseen liittyvät kysymykset voisi lähettää kysymyskirjaan.

Linkinvaihtoa pyytäville: Otamme linkinvaihtajia tiettyjen kriteerien perusteella: 1. Sivujen täytyy olla vähintään 2kk vanhat. 2. Sivujen täytyy olla roolipeli tai tarinasivu. 3. Sivujen täytyy olla aktiiviset. Nämä kriteerit perustuvat siihen, että haluamme mahdollisimman aktiivisia ja pitkäaikaisia linkinvaihtajia, joiden sivuista myös omat pelaajamme voisivat kiinnostua.

 

 1  2  3  4  5  6  >

Nimi

Kotisivut

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän plus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Ai
Kotisivut: http://chalinea.weebly.com/

06.05.2019 19:27

Hei! Suntuubin uppoamisen takia päätin jättää laivan ja ankkuroin I Wonderlandin tällä kertaa Weeblyn puolelle. Jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa (Ja sitten jos muutatte itsekin uuteen osoitteeseen) tulkaahan ilmoittamaan siitä uusien sivujen puolelle!

Vastaus:

Ok!

Nimi: Zare
Kotisivut: http://https://metsaketo.wixsite.com/mysite/

05.05.2019 17:50
Moikka!
Metsäketo on muuttanut uuteen osoitteeseen. Ilmoitattehan vieraskirjaamme, jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa kanssamme.

Vastaus:

Ok!

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

26.02.2019 18:36
Hola, linkinvaihtolainen!

Jonkisen aikaa taitaa olla siitä, kun viimeksi linkkarikirjettä kirjoitin, mutta tässäpä kerron nyt parin viime kuukauden kuulumisia täältä I Wonderlandista :D

Vuosi on lähtenyt nopeasti ja hyvin käyntiin, sekä ruudun sisä-, että ulkopuolella. Koulun kanssa on edetty tasaista tahtia, ja vaikka työmäärä tästä vain epäilemättä kevättä kohti kasvaa, olen tähän mennessä onnistunut sen kanssa tasapainoilemaan tarpeeksi hyvin (ja jos jotakin lukiosta olen oppinut, niin sen, että 'tarpeeksi' on jo ihan riittävästi). Kesäsuunnitelmat on jo onneksi jokseenkin selvillä, joten niitä ei tarvitse stressata... Ja sen takia olenkin onnistunut keskittymään elämään päivä kerrallaan ja tuntuu siltä, että olen nyt siinä 'hyvässä paikassa'. Eli sitten kun tästä alamäki lähtee, niin saan toivottavasti mielenrauhaa siitä, että olen ainakin joskus elämässäni ollut jonkun aikaa onnellinen ja iloinen, ja ehkä vielä joku kaunis päivä niin saattaa uudestaankin tapahtua.

I Wonderlandissa olen onnistunut porskuttamaan tasaista tahtia eteenpäin. Usein kaikki kirjoitusenergia menee jo siihen, että kirjoitan päivän kirjoitushaasteeseen edes jotakin lyhyttä, mutta sentään saan kirjoitettua. Toivottavasti saan pidettyä samaa tahtia yllä vielä sitten kirjoitushaasteen loputtuakin, mutta ainakin tiedän sitten, että minulle on mahdollista oikeasti kirjoittaa lähes joka toinen päivä ja mikä jottei useamminkin. Enää pari kuukautta jäljellä, ja mitä vähemmäksi aika menee, sitä innokkaammin odotan, että se olisi jo ohi. Ehkä eniten siksi, että 95% ideoista ja inspiraatiosta suuntautuu kaikkeen muuhun paitsi kirjoitushaasteeseen, mutta taas panostuksesta ja kirjoituksesta 95% on pakko käyttää kirjoittamaan 182,5 päivän kirjoitushaastetta. Mutta nyt kun tämä alkuvuosikin on mennyt niin äkkiä, niin eiköhän se vapauskin kohta koita...

Paljon harmittaa myöskin se, että en ole ehtinyt muilla sivuilla käydä melkein ollenkaan katselemassa tai lueskelemassa mitään. Viime kerrasta tuntuu olevan ikuisuus, mutta toivottavasti tilaisuus koittaa pian siihenkin.

Mutta vaikka en tällaista pikaista kirjettä kauempaa ehdi täällä käväisemään, tulkaapa ihmeessä I Wonderlandin puolelle huikkaamaan omia lopputalven/alkukevään kuulumisianne!

Niitä odotellen ja mukavaa kevättä toivotellen,
Ai

Vastaus:

Kiitos kirjeestä. -R

Nimi: Kiiukka
Kotisivut: http://yonkuiskaus.suntuubi.com/

13.02.2019 18:59
Kävisikö linkinvaihto susiroolipeli Yön Kuiskauksen kanssa? Vastausta meille päin :)

Vastaus:

->

Nimi: Kami
Kotisivut: http://niitynkukka.suntuubi.com/

12.02.2019 21:45
Hei hyvä linkinvaihtolainen! Tämä on Niitynkukan linkkikirje kuulumisistamme, voitte halutessanne sen poistaa, jos koette sen tarpeelliseksi.

Niitynkukkaan kuuluu hyvää! Olemme saaneet uuden ulkoasun, muutaman uuden liittyneen ja myös olemme akivisoituneet vuoden 2019 aikana. Olemme myös päivittäneet sivujamme valtavasti ja yritämme jatkaa pää pystyssä eteenpäin! Hiljaista on välillä yhä, mutta on useitakin päiviä, milloin Niitynkukan chatti täyttyy puheensorinasta.

Olisi mukava kuulla myös teidän kuulumisianne! c:
Ystävällisin terveisin Kami & Naru.

Vastaus:

Hyvä kuulla, että siellä menee hyvin! c:

Nimi: Mayppi
Kotisivut: http://wastedwest.boards.net/page/Tervetuloa

03.02.2019 23:36
Olisiko teillä kiinnostusta lähteä Fallout: Wested Westin kanssa linkkivaihtoon. :) Meille voi vastata etusivun pikkuiseen chattiin.

(Ps. Aivan mahtava tuo teidän navigointitaulu!)

Vastaus:

Kiitos! Vastailimme.

Nimi: Kuunpisaran ylläpito
Kotisivut: http://kuunpisara.suntuubi.com/

06.01.2019 19:24
Hei linkinvaihtolainen!
Kuunpisarassa ollut joululoma on päättynyt. Uusien päivityksien lisäksi Kuunpisara hakee yhteistyökumppania. Blogissamme on lisätietoa siitä, jos kiinnostuit.
(Tämä viesti lähetettiin kaikille Kuunpisaran linkinvaihtajille)

- Elandra

Vastaus:

->

Nimi: D & Y
Kotisivut: http://maaginen.suntuubi.com/

01.01.2019 01:27
Hei, linkinvaihtaja!
Valitettavasti on käynyt niin, että Maaginen Alwyen hautautui mullan alle. Maagisen voi siis poistaa linkinvaihdosta. Paihoittelut että asian ilmoittamiseen meni niin kauan.
Maaginen herää vielä uudelleen, mutta täysin uuden aiheen kanssa. Jos linkinvaihto vielä silloin kiinnostaa, voi sitä tulla kysymään.

Terveisin Maagisen ylläpito.

Vastaus:

Ok!

Nimi: Voronen
Kotisivut: http://anarkistirpg.net/

30.12.2018 11:34
Hei!
Haluaisitteko ryhtyä kanssamme linkinvaihtoon?
Vastaus vieraskirjaamme, niin tiedämme lisätä linkin sivuille. :)

Vastaus:

->

Nimi: Tori

24.12.2018 18:36
Hei!
Vuosi vaihtuu piakkoin ja itse koen parhaaksi aloittaa uuden polun elämässäni. Siihen ei valitettavasti kuulu tämä paikka. Siksi päätän erota, vaikka se kuinka paljon sattuisi. Hahmoni Jesse Derrickin ei kerennyt olla pitkään mukana juonessa, mutta ehkä palaan vielä jonain päivänä uusien ideoiden saattelemana. Kaikkea hyvää kuitenkin teille ja onnea sivuillenne!

Vastaus:

Harmi että päätit erota :( Kiva kuitenkin, että olit liittynenä edes hetken, ja kaikkea hyvää sinulle!

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com

20.12.2018 19:06
Moi, sopisiko teille linkinvaihto Morbuksen kanssa? Vastaisitteko myös meille? :)

Hyvää joulunaikaa tänne!

Vastaus:

Kävin vastailemassa teille!

Nimi: Meikäläinen
Kotisivut: http://ulvonta.suntuubi.com/

21.11.2018 21:48
Hei! Miten olisi linkinvaihto susiroolipeli Revontulen kanssa? Vastailuja vieraskirjaamme, kiitän^^

Vastaus:

-->

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

19.11.2018 23:19
Putäkää mulle joku oikeen hyvä myyntipuhe miksi mun pitäis liittyä tänne kun mulla toisaalta on jo 1827363 rautaa tulessa ja koulu siihen päälle, MUTTA mua kiinnostaisi kuitenkin liittyä. Nyt tai ei koskaan olisi loistava hetki vaikuttaa XD

Vastaus:

Syitä liittymiseen kyllä löytyy ;)

TH on todella uniikki tarinaroolipeli, en ole ainakaan itse törmännyt mihinkään vastaavaan, tai sellaiseen, jonka maailma olisi näin omalaatuinen ja luotu ylläpitäjien päästä, eikä pohjaudu jo olemassaolevaan kirjasarjaan. Täällä on mahdollisuus luoda hahmo, joka voi olla kuka tahansa: johtaja, huora, sarjamurhaaja, Varjomuurin vankikarkuri tai tavallinen soturi, kenties eläintenkesyttäjä. Ammatiksi voi valita melkeinpä minkä tahansa. Säännöt eivät ole kireät, pelkkä hyvä käytös riittänee. Pelaajilla on mahdollisuus vaikuttaa suuresti pelin tapahtumiin, he voivat nousta johtajiksi ja aloittaa sotia, jos vain rohkenevat niin suuriin tekoihin. TH on yhteisö, täällä kaikkien mielipiteellä on väliä. TH:ta on näiden kolmen vuoden aikana suuresti muokannut niin ylläpito kuin pelaajatkin, otamme jatkuvasti huomioon kaikkien toiveet ja palautteen.
Ja pitää sekin sanoa, että TH:n kaikki liittyjät ovat todella ihania. c;

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

11.10.2018 19:29
Hei linkinvaihtolainen!

Tulinpa tännekin toivottelemaan tunnelmallista syksyä (ja mukavaa Spooktoberia) linkarikirjeen merkeissä.
(Kyllä, olen vielä elossa ja hengissä ja kirjoitan täysin palkein, vaikka usein minua ei I Wonderlandin ulkopuolella näykään)

Niin, syksy on omalta osaltani edennyt oikein mukavasti ainakin tähän asti. Kylmyys hiukan yllätti, mutta siinäpä vain enemmän syytä pysyä neljän seinän sisällä kynttilöiden ympäröimänä tietokoneen/puhelimen/kirjojen ääressä. Toinen lukiovuosi on pyörähtänyt liikkeelle ja itsellä varsinainen opiskelu on alkanut vasta nyt - mikä on samaan aikaan todella mukavaa ja samaan aikaan tuntuu siltä kuin hakkaisin päätäni seinään lakkaamatta. Mutta itsepä olen valinnut millä tasolla kärsin, joten tässäkin huomattakoon, etten valita (paljon).

I Wonderlandissa on nyt parin kuukauden sisällä ollut aktiivisempaa kuin siellä on ollut sen koko kahden elinvuoden aikana, ainakin minun osaltani, sillä tartuin kesällä vuoden pituista kirjoitushaastetta sarvista ja olen paininut sen kimpussa sitten siitä lähtien. Täytyy sanoa, että nautin siitä, että saan/joudun kirjoittamaan lähes päivittäin jotakin, sillä se pitää sormet ja mielikuvituksen notkeina ja toivottavasti haasteen lakattua tukee muitakin kirjoitelmiani siten, että olenkin oppinut jo aktiiviseksi kirjoittajaksi ja käyn siellä joka päivä jotakin kirjoittamassa. (Aina saa toivoa.)

Muitten tarinoitten parissa olen tehnyt myös töitä, joskin hiukan hitaammalla tahdilla. Uudistin Kylmän Veren Kaupunki- jatkotarinan julkaistuja lukuja paremmiksi, joten jos kylmäveriset salamurhaajat paranromaalihtavassa nykymaailmassa kiinnostavat, kannattaa käydä tsekkaamassa! (Niin, ja kai minun pitäisi mainostaa kirjoitushaastettakin, mutta jos ylipäätään vaivaudutte vilkaisemaan I Wonderlandiin, olen jo onnellinen.)

Okei, ehkä en halua tehdä tästä linkkarikirjeestä niiin pitkää, että kestää taas puolitoista vuotta ennen kuin minulla on jotakin uutta kerrottavaa. Mutta I Wonderlandiin saa ilman muuta tulla täältäkin kertomaan kuulumisia ja lisäämään hiukan sivustojenvälistä dialogia :D Kuulisin mielelläni, miten muilla menee, että saan hiukan perspektiivä oman pikku kuplani ulkopuoleltakin ;)

Terv. Ai

Nimi: Raven

07.10.2018 00:43
Vastaus yksityiseen viestiin:
Se on täysin mahdollista, mukava vaan että pelaajat pystyvät määräilemään tapahtumia enemmän. Tervetuloa mukaan! C:

Yksityinen viesti

06.10.2018 22:54

Nimi: Raven

06.10.2018 10:06
Vastaus yksityiseen viestiin:
Hahmo on täysin mahdollinen, ja kuulostaa todella mielenkiintoiselta! Ja sen kehittyminen pahishahmoksi peliin olisi vain hienoa.

Yksityinen viesti

05.10.2018 20:08

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

26.09.2018 15:07
Hei, miten olisi linkinvaihto uunituoreen lukusivusto Tarinaköynnöksen kanssa? Vastaus mieluiten meidän viekkuumme :)

- Pelkotuoksu ja Tuhkatassu, Tarinäköynnöksen ylläpitäjät

Vastaus:

Vastasin teille päin ~

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com

26.09.2018 15:06
Hei, miten olisi linkinvaihto Soturikissat-chat-roolipeli Hopeaklaanin kanssa? Vastaus mieluiten meidän viekkuumme :)

- Pelkotuoksu ja muu ylläpito

Vastaus:

Kävin vastaamassa teille päin ~

Nimi: Darmaine
Kotisivut: http://maaginen.suntuubi.com/

25.09.2018 12:34
Hei vaan tänne!
Kyselitte linkinvaihtoa ja sehän käy meille :3 Oon muutamaankin otteeseen tupsahtanut tänne ja edelleen ihailen tätä ulkoasua. Yläkuva on ihan mahtava!

Vastaus:

Kiitos!

Nimi: Kuunpisaran ylläpito
Kotisivut: http://kuunpisara.suntuubi.com/

08.08.2018 16:57
Hei linkinvaihtolainen!
Kuunpisara on juuri sulkenut hetkellisesti ovensa ja aloittanut tauon. Toivottavasti tämä ei häiritse välillämme olevaa linkinvaihtoa, sillä Kuunpisara aukeaa viimeistään parin kuukauden kuluttua. Jos tahdotte siitä huolimatta purkaa linkinvaihdon, kertokaa siitä tässä teidän sivullanne tämän viestin vastauksena, niin poistan linkkinne sivuiltamme.

Hyvää syksyn alkua!
- Elandra

Vastaus:

Emme poista teitä linkinvaihdosta :)

Nimi: Mayppi
Kotisivut: http://ropenet.fi

24.07.2018 22:30
Hei! Kiinnostaisiko Traconissa mainostaminen? Nyt olisi tällainen projekti vireillä:
https://78.media.tumblr.com/18e099ee86f0859f37886d34faaa0a21/t umblr_pcdtc6QnWn1w4g4b5o1_1280.png

Vastaus:

Valitettavasti linkin takaa ei löydy ainakaan minulla mitään muuta kuin ilmoitus, että etsimääsi sivua ei löytynyt?

Nimi: septic
Kotisivut: http://connections.suntuubi.com/

09.07.2018 19:21
Heippa! Kävisikö linkinvaihto? Tulethan tuomaan vastauksesi myös Connectionsiin, jotta näen vastauksen varmasti! :)

Vastaus:

Vastailtu!

Nimi: Lumi
Kotisivut: http://pathofthewarrior.suntuubi.com/

14.06.2018 16:17
Hei! Karsimme linkinvaihtolistaa, joten mikäli haluatte jatkaa linkinvaihtoa kanssamme, ilmoitattehan siitä viimeistään 1.7.2018, kiitos.

Vastaus:

Kävin vastailemassa ~


 

 
 
©2019 KORPPITORNI | Tυℓєναιѕυυ∂єη Hєιмσт - suntuubi.com