Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Blogi

Kaikki tärkeät asiat ilmoitetaan täällä. Olisi hyvä, jos muistaisit vilkuilla tänne usein, sillä etusivun päivitykset eivät ole kovin kattavia.

 1  2  3  4  5  6  7  >
04.04.2018 21:25 | RAVEN

Uusia ammattivaihtoehtoja

Varsinaisesti lisäämme vain yhden ammatin, joka on nimeltään yrittäjä. Kuitenkin termi on hyvin laaja ja yrittäjyydessä hahmo voi valmistua melkeinpä mihin tahansa ammattiin.

Jos tahdot hahmostasi yrittäjän, on hahmosi silti kouluttauduttava yhteen pääammateista (kokki, rakentaja, soturi, lääkäri, viihdyttäjä, käsitylöläinen tai eläintenkouluttaja) ja hahmosi voi valmistauduttuaan alkaa harjoittaa myös yrittäjän ammattiaan.

 

Näin oppaan "Ammatit" -sivulla kuvataan yrittäjän ammattia:

Yrittäjä: Yrittäjyys on aina ammatti toisen ammatin ohella. Yrittäjyyteen ei kouluteta vaan hahmot saavat itse opiskella haluamaansa ammattia itsenäisesti, mutta yrittäjä-ammatin täytyy jotenkin liittyä hänen pääammattiinsa, joka on joku ylhäällä mainituista. Esimerkiksi voi olla pääammatiltaan soturi ja yrittäjänä henkivartija, tai pääammatiltaan lääkäri ja yrittäjänä psykiatri. Tai viihdyttäjä ja huora, melkeinpä kaikki tosiaan kelpaa. Hahmo voi alkaa harjoittaa yrittäjän ammattia kun on kouluttautunut pääammattiinsa. Jos olet kiinnostunut yrittäjyydestä, ilmoita hakemuksessa mitä ammattia hahmosi tahtoisi alkaa harjoittaa yrittäjänä, ja ylläpito sitten katsoo sopiiko se. Ammattien pitää kuitenkin sopia TH:n keskiaikaisteemaiseen maailmaan.

Ainoastaan kylättömät vaeltajat voivat suoraan valita olla yrittäjiä ilman pääammattiin kouluttautumista, koska heillä ei ole pääammativaihtoehtoja, mutta he voivat myös jäädä työttömiksi. He voivat myös yrittäjänä olla jotain heimojen tai kylien pääammateista, kuten lääkäri tai rakentaja ja sitten myydä palveluitaan/tuotteitaan. He valmistautuvat yrittäjiksi kasvaessaan aikuisiksi eli ansaitessaan 200kp.


 - RAVEN | Kommentoi27.03.2018 18:11 | RAVEN

Juhlat päättyivät

+Minitiedotus

 

Vuoden 2018 Lohikäärmejuhlat ovat viimein päättyneet ja kuten edellisissäkin juhlissa, palkitsen juhlien aktiivisimman. Kuitenkin kaksi pelaajaa suorittivat kaikki tehtävät, joten tahdon palkita heidät molemmat.

Nämä kaksi palkittavaa ovat Trixie & Helena, jotka kummatkin saavat palkinnoksi 100 kultakolikkoa jaettavaksi hahmoilleen ja "Lohikäärmeenkukistaja"-saavutuksen. Kertokaa kommenteissa keille rahat menevät. 

Kiitos kaikille Lohikäärmejuhliin osallistuneille! Seuraavat juhlat ovatkin ensi heinäkuussa, joten toivottavasti osasitte nauttia tästä spesiaaliviikosta.

 

Ja sitten siihen tiedotukseen: Minä, Raven, tulen olemaan netistä pois koko pääsiäisen ja sitä edeltävän torstain, eli en ole paikalla täällä 29.3.-2.4. Syynä poissaolooni on lähinnä haluni viettää kiva ja stressivapaa loma ystävieni kanssa. Saatan poiketa chatissa, mutta kirjoittamassa en ole. (Ja jos todella on minulle tärkeää asiaa, minut saa kiinni instagramissa @ravenshideaway.)

Mutta onneksi rakas Epsuxx tulee olemaan paikalla, joten mitään taukoa ylläpidon puolella ei tule tulemaan. Viettäkää tekin oikein hyvä pääsiäinen!


 - RAVEN | Kommentit (1)Kommentoi25.03.2018 19:39 | RAVEN

Aarteenetsinnän tulokset

Aarteenetsijät ohoi! Suurin osa teistä osallistui hopeakolikoiden etsimiseen ja nyt on aika jakaa teille teidän ansaitsemanne palkinnot. Palkintotaulukon löytää kaksi postausta alempana, mutta näin te suoriuduitte:

Trixie: Löysit 10 kolikkoa! Eli saat jaettavaksi 10tp, aavelinnun ja spesiaalisaavutuksen!

Frankie: Löysit 3 kolikkoa! Saat tikarin, jonka kahvassa on lohikäärmen siivet, +1tp veitsiin.

Lukutoukka: Löysit 7 kolikkoa! Saat 100 kokemuspistettä.

Lina: Löysit 10 kolikkoa! Eli saat jaettavaksi 10tp, aavelinnun ja spesiaalisaavutuksen!

Helena: Löysit 10 kolikkoa! Eli saat jaettavaksi 10tp, aavelinnun ja spesiaalisaavutuksen!

Elandra: Löysit 9 kolikkoa! Saat aavelinnun.

Epsuxx: Löysit 9 kolikkoa! Saat aavelinnun.

Upothe: Löysit 8 kolikkoa! Saat kaksipäisen kissan ja tappoluvan.

 

Ilmoittakaa kaikki kommenteissa, keille hahmoille palkinnot menevät. Iso kiitos kaikille aarteenetsintään osallistuneille & ilmoittakaa toki jos haluatte tulevaisuudessa jotain samankaltaisia aktiviteetteja! <3

 

 

 

 


 - RAVEN | Kommentit (6)Kommentoi25.03.2018 16:17 | RAVEN

Minipäivitys

-Nyt JOKA HEIMOSSA on noin 20 000 ihmistä, mutta luku voi heittää parilla tuhannella kumpaankin suuntaan heimokohtaisesti. Teimme tämän päätöksen yhdessä Epsuxxin kanssa, koska koimme sen olevan realistisempi määrä ihmisiä pyörittämään kokonaista heimoa, sillä kuitenkin noin puolet siitä määrästä ovat työkyvyttömiä (lapsia, vanhuksia, sairaita tai alokkaita) ja aika paljon eri ammattien taitajia tarvitaan heimoissa, siihen entinen määrä(1000) ei olisi riittänyt. Toivottavasti muutos ei tuota kenellekään vaikeuksia!  Vaeltajakylät pysyvät entisissä koissaan. 

-Uusi mutantti lisätty! Aavelinnuista löydät lisää tietoa oppaan "mutantit" osiosta.

 


( Päivitetty: 25.03.2018 16:25 )

 - RAVEN | Kommentoi23.03.2018 18:00 | RAVEN

Aarteenetsintä

Tämänvuotisiin lohikäärmejuhliin kuuluu myös liittyjille oma aktiviteetti: Aarteenetsintä.

Koska tämä on sivuilla uusi asia, lue ohjeet tarkasti:

Aarteenetsinnässä piilotan hopeakolikkoja (eli tämän kuvan, ei sitä sanaa -> ) tänne TH:n sivuille minne lystään, niitä voi löytyä joka kannon ja kiven alta. (Ps. kauppa-sivuilla tai hahmojen tiedoissa olevia hopeakolikkoja ei lasketa.) Kuitenkin niitä on tasan 10 kappaletta piilotettuna, ei enempää. Sinun tehtävänäsi on löytää kolikko ja ilmoittaa tämän blogipostauksen kommentteihin yksityisellä mistä löysit sen.

Jokaisen kolikon voi jokainen löytää, eli KUN LÖYDÄT KOLIKON, ILMOITAT SIITÄ YKSITYISELLÄ VIESTILLÄ.

 

Palkinnot jaetaan vasta lohikäärmejuhlan loputtua 25. päivä. Palkinnot jaetaan sen perusteella, kuinka monta hopeakolikkoa kukin on löytänyt. Alla olevasta taulukosta näet, mikä kappalemäärä kolikkoja vastaa mitäkin palkintoa. Voit saada vain yhden kohdan palkinnon, eli jos olet kerännyt 7 kolikkoa saat sitä vastaavan palkinnon, etkä sitä edeltäviä.

Kaikki osallistujat saavat sivuilleen saavutuksen etsintään osallistumisesta!

1 hopeakolikko 20 kultakolikkoa
2 hopeakolikkoa Viitta, johon on kirjailtu lohikäärme
3 hopeakolikkoa Tikari, jonka kahvassa on lohikäärmen siivet, +1tp veitsiin
4 hopeakolikkoa Kaksipäinen kissa
5 hopeakolikkoa 10 käärmekolikkoa
6 hopeakolikkoa Tappolupa: Saat tappaa ei-johtaja/varajohtaja ja ei-pelaajan NPC-hahmon.
7 hopeakolikkoa 100 kokemuspistettä
8 hopeakolikkoa Kaksipäinen kissa + tappolupa
9 hopeakolikkoa Aavelintu, lisää tietoa opas->mutatit
10 hopeakolikkoa Jumalten lahja: 10 taistelupistettä, jotka voi jakaa hahmoilleen miten haluaa. Ja lisäksi aavelintu. +Saavutus omille sivuillesi aarteenetsinnän päihittämisestä.

Eli, löydettyäsi kolikon ilmoita siitä yksityisellä viestillä näihin kommenteihin. Eli kilkkaa ruksi tuohon laatikkoon, jossa lukee YKSITYINEN. Kerro siihen, mistä löysit kolikon.


( Päivitetty: 23.03.2018 18:35 )

 - RAVEN | Kommentit (10)Kommentoi19.03.2018 15:39 | RAVEN

Lohikäärmejuhla

Lohikäärmejuhlaa vietetään kevään ensimmäisenä päivänä. Lohikäärme lentelee saaren yllä tuona päivänä, muulloin sitä nähdään harvoin. Juhlan päivänä juhlitaan kevään alkua. Tuo päivä on myös kylvöjen aloittamisen merkki.

Juhlaan kuuluvat lukuisat viihdykkeet, ja useimmissa asioissa teemana ovat lohikäärmeet (ja kevät). Juhlat alkavat heti päivän vaihtuessa ja päättyvät seuraavan päivän alkaessa. Juhlan tapahtumilla ei ole sen kummempaa järjestystä, mutta yleensä johtaja saattaa pitää puheen keskipäivän aikoihin. Koko päivän on herkullista ruokaa tarjolla.

Lohikäärmejuhlan perinteisiin kuuluu myöskin lahjojen antaminen läheisille ihmisille.

MORGASSA on pieniä rajoituksia, kuten mitkään näytelmät eivät saa kertoa mitenkään toisista heimoista, ja resurssien käyttö pyritään pitämään minimaalina.

Juhlat pidetään 19.3-25.3! Kuitenkin, pelimaailmassa juhlat kestävät YHDEN PÄIVÄN. Juhlat pidetään leirissä. Myös vaeltajat ovat tervetulleita heimoihin tai kyliin jossa juhlia juhlitaan.

 

 

Mitä viikon aikana tulee tapahtumaan:

-Koko viikon kestävät tehtävät, joista saat spesiaalivaluuttaa joilla voit ostaa vain juhlien aikana tarjolla olevia asioita.

-Ulkoasu tulee vaihtumaan väliaikasesti.

-Aarteenetsintä!

-25.3. annettava palkinto aktiivisimmalle ja eniten tehtäviä suorittaneelle juhlijalle.

------------------------------------

Aarteenetsintä

ALKAA TIISTAINA 20.3.

juhlatehtävät

1. Kirjoita hahmollasi tarina juhlista.

2. Hahmosi käy katsomassa kevätnäytelmää. Kevätnäytelmät perinteisesti kertovat joko lohikäärmeeseen liittyvistä taruista, kuten sen lukuisista epäonnistuneista surmayrityksistä ja niistä sotureista, jotka sitä ovat yrittäneet kukistaa tai kevään ja kylvön alkamiseen liittyvistä tarinoista.

3. Hahmosi näkee lohikäärmeen kiertelemässä saaren yllä.

4. Hahmosi antaa lahjan/lahjoja lähimmäisilleen tai hänelle annetaan lahjoja.

*5. a) Tuntematon ihminen voikin olla ihan hyvää seuraa, hahmosi tutustuu uuteen ihmiseen ja tajuaa heidän välilään olevan normaalia syvempi yhteys.

     b) Ventovieras tulee hahmosi kanssa juttusille, mutta hahmosi huomaa tuntemattoman olevan rasittava ja tilanne heidän välillään muuttuu vain kiusallisemmaksi ja kiusallisemmaksi.

6. Hahmosi tekee jotain, joka poikkeaa hänen luonteestaan. Esimerkiksi jos hän on introverttien kuningas, hän menee puhumaan isolle yleisölle.

7. Hahmosi osallistuu johonkin juhla-aktiviteettiin, kuten pieniin "huvipuistopeleihin", esim sellaiseen, jossa yritetään heittää rajoitetulla määrällä palloja jokin pieni palkinto alas hyllyltä.

8. Hahmosi ottaa osaa kilpailuissa tai katsoo niitä. Kilpailulajeina on monia, esimerkiksi miekkailu, jousiammunta tai melkeinpä mikä vain, joka on TH:n  maailmassa mahdollista.

9. Hahmosi menee juhlimaan juhla-aluuen ulkopuolelle itsekseen tai muiden kanssa, mutta alueen ulkopuolella ei olekaan niin turvallista ja valvottua. Kerro mitä sen takia tapahtuu.

10. Rakkaus leijailee ilmassa aina juhla-aikaan, joten hahmosi tietysti ajattelee mielitiettyään/vietää aikaa hänen kanssaan/etsii vielä kumppania tai vain haaveilee sellaisen omistamisesta. Niinpä hahmosi päättää tehdä jotain yllättävää näiden tunteiden takia.

11. Hahmosi juttelee jollekin juhlan järjestämiseen osallistuneista ihmisistä ja saa häneltä tehtävän. Riippuu hahmostasi, kuinka mallikkaasti hän aikoo sen suorittaa.

12. Kaikille sattuu välillä erehdyksiä. Juhlissa joko hahmosi törmää henkilöön ja luulee hänen olevan jokin toinen tai hahmollesi tuntematon ihminen tulee juttusille ja luulee hahmosi olevan täysin eri ihminen.

13. Hahmosi tekee toisten yllyttämänä jotain, jota ei olisi muuten tehnyt.

14. Hahmosi tekee jotain, josta syntyy suurempia jälkiseurauksia kuin hän luuli.

 

----------------------------------------

*Jos on a&b vaihtoehdot, voit tehdä yhdellä hahmolla vain toisen niistä niin, että saat lunastettua siitä valuuttaa!

Tehtävän suorittaessa ilmoita siitä kommenteissa, ja saat jokaisesta suoritetusta tehtävästä palkinnoksi yhden käärmekolikon! Voit suorittaa tehtävän kerran kullakin hahmolla. Käärmekolikoilla voit ostaa Peli-kategorian alta löytyvästä kaupasta Lohikäärmejuhlan spesiaalitavaroita.

 

LOHIKÄÄRMEJUHLASTA KIRJOITETAAN VAIN 19.3-25.3!


 - RAVEN | Kommentit (5)Kommentoi02.03.2018 15:49 | RAVEN

Tammi- & Helmikuun kirjoittaja

Sivuillamme yksi pelaaja kruunataan kuukausittain (krhmm joo-o) "Kuukauden Kirjoittaja"-tittelillä. Tämän upean tittelin voi saada suorittamalla tehtäviä, jotka ovat joka kuu erilaisia. Tehtäviä on useita, mutta vain niitä parhaiten suorittanut pelaaja palkitaan. Tehtäviä ei tarvitse suorittaa missään järjestyksessä. Pelaaja, joka on toista vähemmän suorittanut tehtäviä voi voittaa, jos on suorittanut ne hyvin.

Vuoden 2018 kahden ensimmäisen kuukauden kirjoittajaksi valittiin Elandra! Hän suoritti viisi tehtävää, eli tehtävät 11, 14, 19, 22 ja 41!

Palkinnot:

Kp-boosti: Saat jokaisesta kirjoittamastasi tarinasta +10% kokemuspistettä. Eli, jos saisit tarinasta 50kp, boostin kanssa saisit siitä 55kp!

Kunniapaikka: Nimesi tulee näkymään Peli-sivulla.

Lahja: Muotokuva valitsemastasi hahmosta!

 

Onnea voitosta Elandralle ja kaikille tiedoksi: Maaliskuun tehtävät on lisätty!


 - RAVEN | Kommentit (1)Kommentoi
 1  2  3  4  5  6  7  >RSS

©2018 BLOGI | Tυℓєναιѕυυ∂єη Hєιмσт - suntuubi.com