Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Blogi

Kaikki tärkeät asiat ilmoitetaan täällä. Olisi hyvä, jos muistaisit vilkuilla tänne usein, sillä etusivun päivitykset eivät ole kovin kattavia.

 1  2  3  4  5  6  >
19.03.2018 15:39 | RAVEN

Lohikäärmejuhla

Lohikäärmejuhlaa vietetään kevään ensimmäisenä päivänä. Lohikäärme lentelee saaren yllä tuona päivänä, muulloin sitä nähdään harvoin. Juhlan päivänä juhlitaan kevään alkua. Tuo päivä on myös kylvöjen aloittamisen merkki.

Juhlaan kuuluvat lukuisat viihdykkeet, ja useimmissa asioissa teemana ovat lohikäärmeet (ja kevät). Juhlat alkavat heti päivän vaihtuessa ja päättyvät seuraavan päivän alkaessa. Juhlan tapahtumilla ei ole sen kummempaa järjestystä, mutta yleensä johtaja saattaa pitää puheen keskipäivän aikoihin. Koko päivän on herkullista ruokaa tarjolla.

Lohikäärmejuhlan perinteisiin kuuluu myöskin lahjojen antaminen läheisille ihmisille.

MORGASSA on pieniä rajoituksia, kuten mitkään näytelmät eivät saa kertoa mitenkään toisista heimoista, ja resurssien käyttö pyritään pitämään minimaalina.

Juhlat pidetään 19.3-25.3! Kuitenkin, pelimaailmassa juhlat kestävät YHDEN PÄIVÄN. Juhlat pidetään leirissä. Myös vaeltajat ovat tervetulleita heimoihin tai kyliin jossa juhlia juhlitaan.

 

 

Mitä viikon aikana tulee tapahtumaan:

-Koko viikon kestävät tehtävät, joista saat spesiaalivaluuttaa joilla voit ostaa vain juhlien aikana tarjolla olevia asioita.

-Ulkoasu tulee vaihtumaan väliaikasesti.

-Aarteenetsintä!

-25.3. annettava palkinto aktiivisimmalle ja eniten tehtäviä suorittaneelle juhlijalle.

------------------------------------

Aarteenetsintä

ALKAA TIISTAINA 20.3.

juhlatehtävät

1. Kirjoita hahmollasi tarina juhlista.

2. Hahmosi käy katsomassa kevätnäytelmää. Kevätnäytelmät perinteisesti kertovat joko lohikäärmeeseen liittyvistä taruista, kuten sen lukuisista epäonnistuneista surmayrityksistä ja niistä sotureista, jotka sitä ovat yrittäneet kukistaa tai kevään ja kylvön alkamiseen liittyvistä tarinoista.

3. Hahmosi näkee lohikäärmeen kiertelemässä saaren yllä.

4. Hahmosi antaa lahjan/lahjoja lähimmäisilleen tai hänelle annetaan lahjoja.

*5. a) Tuntematon ihminen voikin olla ihan hyvää seuraa, hahmosi tutustuu uuteen ihmiseen ja tajuaa heidän välilään olevan normaalia syvempi yhteys.

     b) Ventovieras tulee hahmosi kanssa juttusille, mutta hahmosi huomaa tuntemattoman olevan rasittava ja tilanne heidän välillään muuttuu vain kiusallisemmaksi ja kiusallisemmaksi.

6. Hahmosi tekee jotain, joka poikkeaa hänen luonteestaan. Esimerkiksi jos hän on introverttien kuningas, hän menee puhumaan isolle yleisölle.

7. Hahmosi osallistuu johonkin juhla-aktiviteettiin, kuten pieniin "huvipuistopeleihin", esim sellaiseen, jossa yritetään heittää rajoitetulla määrällä palloja jokin pieni palkinto alas hyllyltä.

8. Hahmosi ottaa osaa kilpailuissa tai katsoo niitä. Kilpailulajeina on monia, esimerkiksi miekkailu, jousiammunta tai melkeinpä mikä vain, joka on TH:n  maailmassa mahdollista.

9. Hahmosi menee juhlimaan juhla-aluuen ulkopuolelle itsekseen tai muiden kanssa, mutta alueen ulkopuolella ei olekaan niin turvallista ja valvottua. Kerro mitä sen takia tapahtuu.

10. Rakkaus leijailee ilmassa aina juhla-aikaan, joten hahmosi tietysti ajattelee mielitiettyään/vietää aikaa hänen kanssaan/etsii vielä kumppania tai vain haaveilee sellaisen omistamisesta. Niinpä hahmosi päättää tehdä jotain yllättävää näiden tunteiden takia.

11. Hahmosi juttelee jollekin juhlan järjestämiseen osallistuneista ihmisistä ja saa häneltä tehtävän. Riippuu hahmostasi, kuinka mallikkaasti hän aikoo sen suorittaa.

12. Kaikille sattuu välillä erehdyksiä. Juhlissa joko hahmosi törmää henkilöön ja luulee hänen olevan jokin toinen tai hahmollesi tuntematon ihminen tulee juttusille ja luulee hahmosi olevan täysin eri ihminen.

13. Hahmosi tekee toisten yllyttämänä jotain, jota ei olisi muuten tehnyt.

14. Hahmosi tekee jotain, josta syntyy suurempia jälkiseurauksia kuin hän luuli.

 

----------------------------------------

*Jos on a&b vaihtoehdot, voit tehdä yhdellä hahmolla vain toisen niistä niin, että saat lunastettua siitä valuuttaa!

Tehtävän suorittaessa ilmoita siitä kommenteissa, ja saat jokaisesta suoritetusta tehtävästä palkinnoksi yhden käärmekolikon! Voit suorittaa tehtävän kerran kullakin hahmolla. Käärmekolikoilla voit ostaa Peli-kategorian alta löytyvästä kaupasta Lohikäärmejuhlan spesiaalitavaroita.

 

LOHIKÄÄRMEJUHLASTA KIRJOITETAAN VAIN 19.3-25.3!


 - RAVEN | Kommentit (1)Kommentoi02.03.2018 15:49 | RAVEN

Tammi- & Helmikuun kirjoittaja

Sivuillamme yksi pelaaja kruunataan kuukausittain (krhmm joo-o) "Kuukauden Kirjoittaja"-tittelillä. Tämän upean tittelin voi saada suorittamalla tehtäviä, jotka ovat joka kuu erilaisia. Tehtäviä on useita, mutta vain niitä parhaiten suorittanut pelaaja palkitaan. Tehtäviä ei tarvitse suorittaa missään järjestyksessä. Pelaaja, joka on toista vähemmän suorittanut tehtäviä voi voittaa, jos on suorittanut ne hyvin.

Vuoden 2018 kahden ensimmäisen kuukauden kirjoittajaksi valittiin Elandra! Hän suoritti viisi tehtävää, eli tehtävät 11, 14, 19, 22 ja 41!

Palkinnot:

Kp-boosti: Saat jokaisesta kirjoittamastasi tarinasta +10% kokemuspistettä. Eli, jos saisit tarinasta 50kp, boostin kanssa saisit siitä 55kp!

Kunniapaikka: Nimesi tulee näkymään Peli-sivulla.

Lahja: Muotokuva valitsemastasi hahmosta!

 

Onnea voitosta Elandralle ja kaikille tiedoksi: Maaliskuun tehtävät on lisätty!


 - RAVEN | Kommentit (1)Kommentoi11.02.2018 19:44 | RAVEN

Minitiedotus

Tammikuulle ei valittu kuukauden kirjoittajaa, joten tammikuun tehtävät ovat yhä käytössä ja vain vaihtavat nimeään helmikuun tehtäviksi. Syy siihen ettei titteliä jaettu oli se, että vain Trixie teki tehtäviä ja hän oli kuukauden kirjoittaja jo sitä edeltävällä kerralla. Mutta koska on helmikuu, nyt Trixiekin voi voittaa, kun välissä on ollut yksi kuu.


 - RAVEN | Kommentoi10.02.2018 13:59 | RAVEN

Värejä!

Varjomuurin takaa villiltä maalta löydettiin mutanttikasvi, joka nimettiin Haeloriksi. Haelor on kasvi suurella kukinnolla, josta saa tehtyä vahvaa pigmenttiä. Joku keksi sekoittaa pigmenttiä muihin aineisiin ja laittaa seosta hiuksiin, joka sai hiukset värjääntymään. Haeloreita esiintyy melkeinpä missä värissä tahansa tai värejä voi sekoitella luodakseen juuri oikean sävyn.

Voit ostaa kaupasta kymmenellä kultakolikolla hiusväripurkin, jota voit käyttää yhden kerran. Suoraan hakemusta tehdessä ei saa käyttää hiusväriä vaan hiusten on pysyttävä luonnollisissa sävyissä. Liukuvärjäyksiin tai monivärisiin hiuksiin tarvitsee niin monta hiusväripurkkia kuin hiuksissa on värejä.

Nauttikaa nyt värikkäimmistä hiusvaihtoehdoista hahmoille!


( Päivitetty: 10.02.2018 18:05 )

 - RAVEN | Kommentoi19.01.2018 21:33 | RAVEN

Juhlien aktiivisin!

Leijonan juhlat sujuivat mallikkaasti ja ainakin minulla oli hauskaa niistä kirjoittaessa, toivon teidän muidenkin nauttineen siitä yhtä paljon. Lupasin palkita juhlatehtäviä eniten suorittaneen palkinnolla, joten sen tulen tässä tekemään.

Tehtäviä eniten suorittanut oli Trixie, jo toista juhlaa peräkkäin! Hän saa palkinnoksi 20 leijonakolikkoa, joilla voi ostaa mitä haluaa kelle tahansa hahmolleen kaupan 'Leijonan juhla'-kategorian alta.

Onnea Trixie! Toivottavasti löydät käyttöä kolikoille :)
 


 - RAVEN | Kommentoi07.01.2018 20:15 | RAVEN

Leijonan juhla

Juhla-aika on alkanut! (Viikon myöhässä kylläkin, anteeksi.)

Tuolloin juhlitaan talven alkua. Vaikka saarella ei koskaan lämpötila laske pakkasen puolelle, on talvikauden aikana hieman normaalia viileämpää. Myös osa puiden lehdistä tippuu talveksi.

Juhlan nimi on Leijonan juhla, koska komeat Galvyrnit ovat aktiivisimmin liikkeellä talvikauden aikaan. Juhlan aikana yritetään nähdä Galvyrn, sillä sen kerrotaan tuovan hyvää onnea talven ajaksi. Notkuviin juhlapöytiin ei kuitenkaan kuulu Galvyrnien liha, sillä se ei kelpaa syötäväksi.

Juhlan teema on helposti arvattava, leijonat! Viihdykkeet ja koristeet liittyvät komeisiin leijoniin. Tähän juhlaan kuuluvat kilpailut, joissa mitataan vahvuutta.

Juhlat pidetään 8.10-14.1, eli koko viikko 2! Kuitenkin, pelimaailmassa juhlat kestävät KAKSI PÄIVÄÄ. Juhlat pidetään leirissä, ei meren rannalla kuten viimeksi.

Myös vaeltajat ovat tervetulleita heimoihin tai kyliin jossa juhlia juhlitaan.

 

 

Mitä viikon aikana tulee tapahtumaan:

-Koko viikon kestävät tehtävät, joista saat spesiaalivaluuttaa joilla voit ostaa vain juhlien aikana tarjolla olevia asioita.

-Ulkoasu tulee vaihtumaan väliaikasesti.

-14.1 annettava palkinto aktiivisimmalle ja eniten tehtäviä suorittaneelle juhlijalle.

------------------------------------

Juhlatehtävät

1. Kirjoita hahmollasi tarina juhlista.

2. Hahmosi käy katsomassa juhlissa perinteistä talvinäytelmää, joka kertoo heimojen alkuajoista talven aikaan. Kylissä on sama näytelmä, koska kyläläistenkin esi-isät olivat alunperin heimoista.

3. Hahmosi joutuu tappeluun (fyysiseen tai ihan vain riitaan)  toisen kanssa. Mikä pahinta, hahmosi oli väärässä asiasta, joka johti tappelemiseen.

4. Ostat jotain juhlavaluutalla kaupasta ja käytät kyseistä asiaa tarinassasi.

5.  Jotain kamalaa käy juhlissa, joka saa hahmosi huonolle tuulelle.

6. Hahmosi näkee sen, mitä kaikki yrittävät juhlien aikana löytää, eli Galvyrnin.

7. Hahmosi katselee jotain kilpailua ja alkaa keskustella siitä ventovieraan kanssa katsomossa, tämä saa heidät tutustumaan.

8. Hahmosi osallistuu johonkin aktiviteettiin, kuten  miekkailu-, jousiammunta- tai taidekilpailuun.

9. Hahmosi käy kuuntelemassa juhlakonserttia. Kuulemma suositut vaeltajayhtyeet, kuten  Black Lions, Inginin lapset ja Kuusi Kulkuria tulevat kiertämään heimoissa ja kylissä juhlien aikana. Myös heimon tai kylän omia yhtyeitä esiintyy.

10. Hahmosi suutelee jotakuta tai joku suutelee häntä, oli se sitten puoliso tai tuntematon, sillä ei ole väliä, kaikkea voi sattua juhlissa.

11. Tuntematon  henkilö tulee juttelemaan hahmollesi, viaton keskustelu muuttuu nopeasti flirttailuksi - ainakin ventovieraan puolelta.

12. Juhlia sabotoidaan jotenkin, mutta hahmosi ei saa tietää kuka sen syypäänä oli. (Mitä luultavimmin hän oli Seitsemännen kansan jäsen, mutta he osaavat pysyä näkymättömissä ja heistä ei vielä tiedetä paljoa.)

13. Hahmosi juhlii lähimmäistensä kanssa ja saa lahjan vähintään yhdeltä heistä!

14. Hahmosi syödessä juhlapöydän antimia, joku tulee pyytämään häneltä palvelusta.

15. Outoa... Hahmosi näkee maethirin tarkkailevan ties mitä merestä, mutta heti hahmosi tuijotuksen huomattua maethir säikähtäen katoaa pinnan alle.

 

----------------------------------------

Tehtävän suorittaessa ilmoita siitä kommenteissa, ja saat jokaisesta suoritetusta tehtävästä palkinnoksi yhden leijonakolikon! Voit suorittaa tehtävän kerran kullakin hahmolla. Leijonakolikoilla voit ostaa Peli-kategorian alta löytyvästä kaupasta Leijonan juhlan spesiaalitavaroita.

 

LEIJONAN JUHLASTA KIRJOITETAAN VAIN 8.1-14.1!


( Päivitetty: 07.01.2018 20:14 )

 - RAVEN | Kommentit (5)Kommentoi07.01.2018 17:19 | RAVEN

Joulukuun kirjoittaja

Vihdoin jaamme joulukuun kirjoittajan tittelin. Tänä kuukautena voittaja oli aika selvä, sillä vain yksi niitä suoritti.


Hän oli  Trixie! Hän suoritti viime kuun aikana neljä tehtävää, eli tehtävät 31, 35, 39 & 40!

Palkinnot:

Kp-boosti: Saat jokaisesta kirjoittamastasi tarinasta +10% kokemuspistettä. Eli, jos saisit tarinasta 50kp, boostin kanssa saisit siitä 55kp!

Kunniapaikka: Nimesi tulee näkymään Peli-sivulla.

LahjaAmmattimaiset heittoveitset,+1tp veitsiin. Kerro kommenteissa kelle menee!

 

Onnea! Tammikuun tehtävät ovat myös saapueet, niihin kuuluu vanhoja tehtäviä vuodelta 2017!


 - RAVEN | Kommentit (1)Kommentoi
 1  2  3  4  5  6  >RSS

©2018 BLOGI | Tυℓєναιѕυυ∂єη Hєιмσт - suntuubi.com